ایا درسته؟؟
-
@m-v
اها -
@m-v
ولی از من می شنوید حذف نکنید درسی را.. بخونید..مثلا لغت ادبیات بخون کلش .. ستاره دار مهم اخر کتاب خیلی سبز کتاب خوبی..
romisa بیایین کمک -
فارسی که درخت نونه اونو حذف نکنین
فقط هر روز تست بزنين ازش -
اگ من فقد دروس .... فیزیک .... شیمی .... زیست ... ریاضی ... عربی .... دینی(آیه و پیام)....
بخونم کافیه یعنی قید دروس .. ادبیات .. زبان .. زمین و بزنم؟؟؟؟؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا@m-v در ایا درسته؟؟ گفته است:
اگ من فقد دروس .... فیزیک .... شیمی .... زیست ... ریاضی ... عربی .... دینی(آیه و پیام)....
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاسلام زمین رو میتونید خذف کنید ولی ادبیات و دینی نه
میتونید به صورت مبحثی حذف کنید نه درسی
مثلا من زبان فارسی نخوندم و تووش ضعیفم توو این مدتم وقت نمیشه چون مباحث اصلیم مونده پس میتونید مثلا زبان فارسیشو حذف کنید نه اینکه کل درسو ی جا -
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا@m-v به نظر من از هر مبحث جداگانه ادبیات تست بزن ادبیات رو اصلا حذف نکن هر روز مثلا 10 تست قرابت و ارائه و دستور بزن و یه درس یا دو درس لغت بخون
-
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا@m-v زبان هم هر شب لغات پر تکرار کنکوری رو بخون و ازش تست بزن هر شب 15 یا بیست کلمه اینجوری بهتره تا اینکه حذفش کنی
-
@m-v به نظر من از هر مبحث جداگانه ادبیات تست بزن ادبیات رو اصلا حذف نکن هر روز مثلا 10 تست قرابت و ارائه و دستور بزن و یه درس یا دو درس لغت بخون
-
@m-v زبان هم هر شب لغات پر تکرار کنکوری رو بخون و ازش تست بزن هر شب 15 یا بیست کلمه اینجوری بهتره تا اینکه حذفش کنی