اشکال در دانلود
-
سلام من نمیتونم فیلم قلب کارگاه نکته و تست دهم اقای موقاری رو دانلود کنم یعنی کامل دانلود میکنم ولی بعدش نصفه برام باز میکنه
لطفا کمک کنید
-
سلام من نمیتونم فیلم قلب کارگاه نکته و تست دهم اقای موقاری رو دانلود کنم یعنی کامل دانلود میکنم ولی بعدش نصفه برام باز میکنه
لطفا کمک کنید
iman ghazi 0 با ADM دانلود کن
-
دانلود کردم ولی بازم همون مشکل هست این ارور رو میده
-
دانلود کردم ولی بازم همون مشکل هست این ارور رو میده
iman ghazi 0 عجیبه
-
iman ghazi 0 عجیبه
-
@M-an سلام استفاده کردم و یکی یکی دانلود کردم از دقیقه 30 به بعد رو برام باز نمیکنه
-
sir_sarab عجیب نیست منم الان بخام دانلود کنم چون ناقص دانلود میشهه یکی یکی دانلود میکنم
اولیو دانلود میکنم وایمستم تموم شه بعدش بعدی
انقد بدههه -
@M-an سلام استفاده کردم و یکی یکی دانلود کردم از دقیقه 30 به بعد رو برام باز نمیکنه
-
iman ghazi 0
سلام یعنی دقیقا چیکار کردین؟ -
iman ghazi 0
سلام یعنی دقیقا چیکار کردین؟@M-an سلام میرم تو سایت گذینه دانلود 480p رو میزنم بعد فیلم رو با دانلود منیجر به طور کامل دانلود میکنم ولی موقع باز کردن فیلم تا دقیقه 30 بیشتر برام باز نمیکنه
-
@M-an سلام میرم تو سایت گذینه دانلود 480p رو میزنم بعد فیلم رو با دانلود منیجر به طور کامل دانلود میکنم ولی موقع باز کردن فیلم تا دقیقه 30 بیشتر برام باز نمیکنه
-
لینک صفحه تماشای جلسه ای که دانلود کردین رو بفرستین
@M-an بفرمایید لینک صفحه ی تماشای فیلم . من کیفت 480p دانلود کردم
-
@M-an من مرورگرم کروم هستش...
و دانلود منیجر هم ندارم...
از طرفی خوشبختانه دی ماه تمام تدریسارو دانلود کردم اما چندوقت پیش ناخواسته کل تدریس فارسی رو حذف کردم.....وقتی اومدم دانلودشون کنم همرو دانلود کردم ...حالا که اومدم نگاه کردم دیدم همه نصفه نیمن -
از طرفی خوشبختانه دی ماه تمام تدریسارو دانلود کردم اما چندوقت پیش ناخواسته کل تدریس فارسی رو حذف کردم.....وقتی اومدم دانلودشون کنم همرو دانلود کردم ...حالا که اومدم نگاه کردم دیدم همه نصفه نیمن -
Zaraa باید دوباره تک تک دانلود کنی تا درست بشه . حتما هم دونه دونه دانلود کنید
iman ghazi 0 ممنون ازتون
منم خودم گفتم تک تک دارم دانلود میکنم -
از طرفی خوشبختانه دی ماه تمام تدریسارو دانلود کردم اما چندوقت پیش ناخواسته کل تدریس فارسی رو حذف کردم.....وقتی اومدم دانلودشون کنم همرو دانلود کردم ...حالا که اومدم نگاه کردم دیدم همه نصفه نیمن