جمع بندی 90 روزه - جلسه 6 - دوشنبه - ۲۵ فروردین ۱۳۹۹
-
@venom
برابر زمان بندی هر روز ساعت 8 صبح برای همه دروس عمومی و اختصاصی تجربی نظام جدید فیلم گذاشته میشود ولینک آن اینجا قرار داده می شود(البته در زمان شروع درج شده در برنامه ها
برنامه بقیه دروس نیز در حال تهیه است)nothing nobody مثلا برنامه امروز ک ۱۳ هم از کجا بیارم؟
-
nothing nobody مثلا برنامه امروز ک ۱۳ هم از کجا بیارم؟
@venom
مثلا برنامه 12 که 1120 تست عربی است شروع این درس 18 اسفند است بقیه دروس نیز مشابه آن در زمان های اعلام شده فیلم گذاشته می شود چون باید برنامه همه دروس تکمیل شود سپس برنامه ارسال شود -
@venom
مثلا برنامه 12 که 1120 تست عربی است شروع این درس 18 اسفند است بقیه دروس نیز مشابه آن در زمان های اعلام شده فیلم گذاشته می شود چون باید برنامه همه دروس تکمیل شود سپس برنامه ارسال شودnothing nobody صحیح بعد طبق زمانهایی ک ارائه میشه تا تیر تموم میشه؟؟
-
nothing nobody صحیح بعد طبق زمانهایی ک ارائه میشه تا تیر تموم میشه؟؟
@venom
بله همه دروس تا تا 11 تیر تمام میشود (هم درس و هم مرور و هم تکرار ) به شیوه متد لایتنر -
@venom
بله همه دروس تا تا 11 تیر تمام میشود (هم درس و هم مرور و هم تکرار ) به شیوه متد لایتنرnothing nobody عالیه...
ببخشید سوال میپرسم با این شیوه حتی دروس تخصصی مثل فیزیک و زیست هم ممکنه؟؟؟
من امروز چ کنم چیزی هست ببینم؟؟؟؟ -
nothing nobody عالیه...
ببخشید سوال میپرسم با این شیوه حتی دروس تخصصی مثل فیزیک و زیست هم ممکنه؟؟؟
من امروز چ کنم چیزی هست ببینم؟؟؟؟@venom
بله در حال تهیه هستم به محض آماده شدن نمونه آن را قرار می دهم. -
@venom
بله در حال تهیه هستم به محض آماده شدن نمونه آن را قرار می دهم.nothing nobody ممنونم..خسته نبااشید
-
برنامه 13
نمونه فلش کارت
سوال -
سوال و جواب
-
پایان زمان بندی مطالعه دین و زندگی - جمعاً روزی 20 دقیقه
-
پایان زمان بندی مطالعه دین و زندگی - جمعاً روزی 20 دقیقه
nothing nobody میشه لینکشون هم قرار بدید؟
-
nothing nobody میشه لینکشون هم قرار بدید؟
@venom
در تاریخ ذکر شده لینک گذاشته می شود
مثلا دین و زندگی از روز 18 اریبهشت به بعد لینک آن هر روز گذاشته می شود سایر دروس نیز در زمان های ذکر شده (باید همه برنامه ریزی تمام دروس انجام شود و با توجه به وقت حذف و اضافه ها انجام شود و برنامه نهایی تهیه شود تا مجبور نشویم در طول اجرای برنامه آن را تغییر دهیم) -
@venom
در تاریخ ذکر شده لینک گذاشته می شود
مثلا دین و زندگی از روز 18 اریبهشت به بعد لینک آن هر روز گذاشته می شود سایر دروس نیز در زمان های ذکر شده (باید همه برنامه ریزی تمام دروس انجام شود و با توجه به وقت حذف و اضافه ها انجام شود و برنامه نهایی تهیه شود تا مجبور نشویم در طول اجرای برنامه آن را تغییر دهیم)nothing nobody ببخشید پرسیدم
ممنونم -
nothing nobody ببخشید پرسیدم
ممنونم@venom
خواهش می کنم، هیچ اشکالی نداره -
برنامه 14
نمونه فلش کارت
سوال
-
جواب
-
برنامه 15
نمونه فلش کارت