دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سوالات چالشی زیست شناسی
-
Hesam Mohammadi در سوالات چالشی زیست شناسی گفته است:
با سلامی دوباره و اما تست امروز:
چند مورد جمله زیر را به درستی تکمیل میکند؟
یاخته های بنیادی مغز استخوان...............))
الف)توانایی تقسیم و تولید چندین نوع یاخته را دارند
ب)در ورزش های طولانی گلبول قرمز بیشتری میسازند
ج)برای تولید گرده ابتدا به مگاکاریوسیت تقسیم شده و سپس میان یاخته ان ها قطعه قطعه میشود.
د)در تولید گلبول قرمز ابتدا از دو طرف خالت فرورفته پیدا می کنند و سپس هسته خود را از دست می دهد.
1)1
2)2
3)3
4)4
@دانش-آموزان-آلاءمن میگم یه مورده اونم اولیش چون همه یاخته های بینیادی مغز استخوان گلبول قرمز نمیسازن
-
@The-Phoenix کجای سوال گفته همه ی یاخته های بنیادی؟ از خودتون قید اضافه نکنید به سوال و کلی جواب بدید.
-
@Danter-group در سوالات چالشی زیست شناسی گفته است:
@The-Phoenix کجای سوال گفته همه ی یاخته های بنیادی؟ از خودتون قید اضافه نکنید به سوال و کلی جواب بدید.
چشم حالا یه کتک مشت به مون نزن
-
@The-Phoenix خیلی دقت کن قفنوس جان
-
@The-Phoenix خیلی دقت کن قفنوس جان
پس با این حساب دو مورد میشه
-
پاسخ رو شب اعلام میکنم بعدش لطفا هم بگید کدوم گزینه ها غلطند و چرا
@دانش-آموزان-آلاء -
پاسخ رو شب اعلام میکنم بعدش لطفا هم بگید کدوم گزینه ها غلطند و چرا
@دانش-آموزان-آلاءمورد اول و دوم به طور کلی درسته اما درمورد دوتای دیگه..... اولا که مگاکاریوسیت اصلا تقسیم نمیشه. سیتوپلاسمش قطعه قطعه میشه که نهایتا پلاکت هارو میسازه. در مورد گلبول قرمز باید گفت که ابتدا هسته شو از دست میده و بعد میان یاخته پر از هموگلوبین حاصل میشه. بعد از حذف هسته گلبول قرمز وارد خون میشه
-
Hesam Mohammadi به نظر من هم میشه 4 ولی رو قسمت دال ی مقدار شک دارم . دقیق یادم نمیاد
-
Hesam Mohammadi آپدیت : بنظرم سه مورد اول درسته.
مورد آخر غلطه چون اول هسته رو از دست میده و بعدا از دو طرف حالت فرو رفته پیدا میکنه.البته کتاب ترتیب زمانی نگفته. -
1-هر یاخته ........ در .........برخلاف.........امکان ندارد که.........
1)تک هسته ای - انسان - بقیه جانداران - عدد کروموزومی مضرب صحیح از n نباشد.
2)ایمنی - هر مگس - انسان - مولکولی با قابلیت تشخیص چند پادگن نسازد
3)گویچه سفید خونی- انسان سالم - انسان دارای رگ آسیب دیده - بدون تغییر شکل از دیواره مویرگ عبور کند
4)اسکلتی کند - انسان سالم و طبیعی - یاخته اسکلتی تند - برای انقباضات طولانی از اسید های چرب برای تولید ATP استفاده نکند. -
@The-Phoenix جواب 3 تا درست بوده من نگفتم مگاکاریوسیت تقسیم بشه گفتم یاخته بنیادی با تقسیمش سومیم درست بود فقط چهارمی غلط بود چون ترتیبش برعکس بوده
-
@Danter-group
پاسخ :گ 1 : با توجه به کتاب امکان دارد.
گ 2 : با توجه به کتاب مگس میوه مولکولی با قابلیت تشخیص چند پادگن میسازد نه هر مگسی
گ3 : گویچه های سفید خونی در انسان سالم هم میتوانند از مویرگ های حفره دار بدون تغییر شکل عبور کنند.
گ 4 : با توجه به کتاب برای انقباضات طولانی ماهیچه ها از اسید های چرب استفاده می کنند. همچنین با توجه به کتاب یاخته های اسکلتی تند زود خسته میشوند و بنابراین از اسید های چرب برای تولید انرژی استفاده نمیکنند. -
Hesam Mohammadi خب توی قسمت بالای تند و کند اینو نوشته تو کتاب