سوالات چالشی زیست شناسی
-
Hesam Mohammadi خب توی قسمت بالای تند و کند اینو نوشته تو کتاب
-
@Danter-group من گزینه 4 رو نمیپسندم چون فکر نکنم الزامی داشته باشه که حتما از اسید چرب برای انقباض طولانی مدت استفاده کنند
Hesam Mohammadi
قبول دارم گزینه چهار چالشیه ولی من سه گزینه ی دیگه رو جوری طرح کردم که نیازی نباشه جواب گزینه چهار رو بدونید. -
Hesam Mohammadi
قبول دارم گزینه چهار چالشیه ولی من سه گزینه ی دیگه رو جوری طرح کردم که نیازی نباشه جواب گزینه چهار رو بدونید. -
@Danter-group اونطوری آره باید بین غلط و غلط تر انتخاب میکردیم
Hesam Mohammadi بله. تو سوالات کنکور هم بارها اتفاق افتاده که جواب گزینه درست به طور مستقیم تو کتاب نیومده.
-
Hesam Mohammadi بله. تو سوالات کنکور هم بارها اتفاق افتاده که جواب گزینه درست به طور مستقیم تو کتاب نیومده.
-
-
@Danter-group متاسفانه مغز من غلط و غلط تر رو نمیتونه تشخیص بده
Hesam Mohammadi باید با توجه به کتاب سعی کنید مثال نقض پیدا کنید. اگر هم دیدید خیلی شک دارید بین گزینه ها ، جواب ندید بهتره چون ممکنه غلط بزنید.
-
Hesam Mohammadi باید با توجه به کتاب سعی کنید مثال نقض پیدا کنید. اگر هم دیدید خیلی شک دارید بین گزینه ها ، جواب ندید بهتره چون ممکنه غلط بزنید.
-
@Danter-group من توی همه گزینه هات مثال نقض داشتم
Hesam Mohammadi برای چهار که دیگه مثال نقض نبود. فقط به قیدش میشد گیر داد.
-
Hesam Mohammadi برای چهار که دیگه مثال نقض نبود. فقط به قیدش میشد گیر داد.
-
@Danter-group قید باعث میشه من سریعتر ردش کنم آخه
Hesam Mohammadi بنظرم قیدی که تو کتاب نیومده رو خیلی با احتیاط باید درست یا غلط گرفت.
-
Hesam Mohammadi بنظرم قیدی که تو کتاب نیومده رو خیلی با احتیاط باید درست یا غلط گرفت.
-
@Danter-group مرسی ممنونم گرفتم چی میگی
Hesam Mohammadi خواهش میکنم . میتونم بپرسم قلمچی زیست چند میزنی و میانگین ترازت چقدره؟
-
Hesam Mohammadi خواهش میکنم . میتونم بپرسم قلمچی زیست چند میزنی و میانگین ترازت چقدره؟
-
-
@Danter-group ترازم 6200 و 300 ایناست من ریاضی و فیزیک کم میزنم با زمین شناسی که صفر میزنم ترازمو میاره پایین
Hesam Mohammadi من دهم مثل تو بودم. شیمی زیست بالا ، ریاضی فیزیک پایین. خدارو شکر امسال یکم بهتر شده. ولی کماکان با عمومی ها مشکل دارم.
-
Hesam Mohammadi من دهم مثل تو بودم. شیمی زیست بالا ، ریاضی فیزیک پایین. خدارو شکر امسال یکم بهتر شده. ولی کماکان با عمومی ها مشکل دارم.
-
@The-Phoenix جواب 3 تا درست بوده من نگفتم مگاکاریوسیت تقسیم بشه گفتم یاخته بنیادی با تقسیمش سومیم درست بود فقط چهارمی غلط بود چون ترتیبش برعکس بوده
Hesam Mohammadi در سوالات چالشی زیست شناسی گفته است:
@The-Phoenix جواب 3 تا درست بوده من نگفتم مگاکاریوسیت تقسیم بشه گفتم یاخته بنیادی با تقسیمش سومیم درست بود فقط چهارمی غلط بود چون ترتیبش برعکس بوده
اهان راست میگی. دست شما درد نکنه اقا حسام
-
Hesam Mohammadi در سوالات چالشی زیست شناسی گفته است:
اهان راست میگی. دست شما درد نکنه اقا حسام