7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
سوالات چالشی زیست شناسی
-
با سلام دوباره سوال امروزم رو مطرح میکنم :
دیابت شیرین می تواند سبب افزایش مقدار گلوکز ادرار شود.
ص یا غ دلیل فراموش نشه
@دانش-آموزان-آلاء -
Hesam Mohammadi در سوالات چالشی زیست شناسی گفته است:
با سلام دوباره سوال امروزم رو مطرح میکنم :
دیابت شیرین می تواند سبب افزایش مقدار گلوکز ادرار شود.
ص یا غ دلیل فراموش نشه
@دانش-آموزان-آلاءافزایش درست نیست.
در حالت عادی اصلا گلوکز در ادرار یافت نمیشه! -
به سان خورشید بله مرسی ممنون جوابتان صحیح و کامل بود
-
با سلام و اما سوال امروزم :
سخت ترین بافت پیوندی در مجرای مرکزیش در شرایط کم خونی مغز زردش میتواند یاخته خونی تولید کند.
ص یا غ دلیل فراموش نشه
@دانش-آموزان-آلاء -
Hesam Mohammadi غللطه دادو. مغز زرد ابتدا باید به مغز قرمز تبدیل شه
-
Arya Rafiey سلام دادایی ینی رابطم دارع تو کتاب ما ک نبود
-
Hesam Mohammadi سخترش کننن سوالارو
-
@MLD-Group مرسی درسته
-
@MLD-Group چشم اگر بتونم اما اگه شما هم سوالای خوبی دارید میتونید اینجا مطرح کنید
-
با سلام و اما سوال امروزم :
سخت ترین بافت پیوندی در مجرای مرکزیش در شرایط کم خونی مغز زردش میتواند یاخته خونی تولید کند.
ص یا غ دلیل فراموش نشه
@دانش-آموزان-آلاءغلطه. بخاطر اینکه مغز قرمز میتونه چنین ویژگی داشته باشه اصلا بخاطر همینه که اول تبدیل مغز زرد به قرمز رخ میده بعد در جبران کم خونی ایفای نقش میکنه
-
با سلام امروز میخوام یک تست مطرح کنم امیدوارم نکته های خوبیو به شما یاد بده:
کدام عبارت در رابطه با یاخته های ایمنی انسان درست است؟
1)درشت خوارها برخلاف مونوسیت ها دارای میان یاخته دانه دار هستند.
2)لنفوسیت های عمل کننده در برخورد دوم با عوامل بیماریزا یاخته های بیشتری تولید میکنند.
3)اینترفرون ترشح شده از لنفوسیت های T با اثر بر یاخته های سرطانی آن ها را نابود میکند.
4)همه یاخته های آمیبی شکل دستگاه ایمنی با تراگذاری از دیواره مویرگ ها عبور میکنند.
@دانش-آموزان-آلاء -
2)لنفوسیت های عمل کننده در برخورد دوم با عوامل بیماریزا یاخته های بیشتری تولید میکنند.
3)اینترفرون ترشح شده از لنفوسیت های T با اثر بر یاخته های سرطانی آن ها را نابود میکند.
4)همه یاخته های آمیبی شکل دستگاه ایمنی با تراگذاری از دیواره مویرگ ها عبور میکنند.
@دانش-آموزان-آلاءگزینه ۱ میشه درسته؟
مورد اول: فکر میکنم درست باشه
مورد دوم: لنفوسیت های خاطره توانایی میتوز دارند نه عمل کننده!
مورد سوم: اینترفرون ۲ که از لنفوسیت تی ترشح میشه روی ماکروفاژ اثر گذاره
مورد چهارم: ماکروفاژ چنین توانایی ندارد -
Hesam Mohammadi مورد یک رو شک دارم.
اینو میدونم که ماسل ها دانه دارند اما.....
بین ۴ و یک شک دارم. اخه هر کدوم یه جوریایی گیر داره -
Hesam Mohammadi به نظرم دو میشه چون لنفوسین B هم تقسیم میشه و گزینه 1 غلطه چون ماکروفاژ ها هم تغییر شکل یافته همون مونوسیت ها هستن دیگه
-
@دانش-آموزان-آلاءخب دوستان مرسی از به سان خورشید بله گزینه 1 درسته در شکل کتاب در قسمت بخش التهاب میتونید ببینید که ماکروفاژ دانه دار هست اما مونوسیت که میدونید نداره
دومی غلطه چرا که لنفوسیت های عمل کننده تقسیم نمیشوند
سومی هم ممکنه اینترفرون نوع 1 ترشح کنه که یاخته های سرطانیو نابود نمیکنه و چهارمی که واضح است ماکروفاژ و بیگانه خار های غیر خونی توانایی دیاپدز ندارند -
سلام
یه سوال:
4چیز باعث میشه که خون سیاهرگ به قلب برسه 1-فشار خون 2- تلمبه ماهیچه اسکلتی 3-دریچه لانه کبوتری 4- فشار مکشی قفسه سینه
می خواستم بدونم کدومش اصلیه؟ @همیار @دانش-آموزان-آلاء
و ممنون به خاطر زحماتتون -
علیرضا محمدی11 با سلام عامل اصلی همون باقیمانده فشار سرخرگیه و بقیه به فشارخون در سیاهرگ کمک میکنند
-
با سلامی دوباره و اما تست امروز:
چند مورد جمله زیر را به درستی تکمیل میکند؟
یاخته های بنیادی مغز استخوان...............))
الف)توانایی تقسیم و تولید چندین نوع یاخته را دارند
ب)در ورزش های طولانی گلبول قرمز بیشتری میسازند
ج)برای تولید گرده ابتدا به مگاکاریوسیت تقسیم شده و سپس میان یاخته ان ها قطعه قطعه میشود.
د)در تولید گلبول قرمز ابتدا از دو طرف خالت فرورفته پیدا می کنند و سپس هسته خود را از دست می دهد.
1)1
2)2
3)3
4)4
@دانش-آموزان-آلاء -