مشکل در باز کردن خرید شده ها در صفحه اصلی
-
-
عکس اول صفحه اول را نشان میدهد که انگار من ریاضی راه ابریشم را نخریدم (ولی من خریدم)... عکس دوم وارد ریاضی راه ابریشم شدم (از همون صفحه اصلی) و نشانی از خرید من نیست .. عکس سوم من ریاضی راه ابریشم را در خرید هایم دارم ولی باید از همون بخش وارد بشم و نمیتونم از صفحه اصلی اونو داشته باشم
-
عکس اول صفحه اول را نشان میدهد که انگار من ریاضی راه ابریشم را نخریدم (ولی من خریدم)... عکس دوم وارد ریاضی راه ابریشم شدم (از همون صفحه اصلی) و نشانی از خرید من نیست .. عکس سوم من ریاضی راه ابریشم را در خرید هایم دارم ولی باید از همون بخش وارد بشم و نمیتونم از صفحه اصلی اونو داشته باشم
-
شاید کسی اشتباهی کنه و دوباره بخره
-
حافظ قربانی شیراز در مشکل در باز کردن خرید شده ها در صفحه اصلی گفته است:
این پیشنهاد خوبیه، جزء امکانات ورژن های بعدی قرار می دیم
که اگر محصولی رو خریده اید مشخص باشه
ولی به این نسخه نمیرسه -
@M-an حتی می تونیم وقتی یه نفر محصولی رو خریده، نمای متفاوت و خوبی برای صفحه اون محصول ایجاد کنیم براش.
که وقتی روی محصول کلیک می کنه خدماتی دریافت کنه که استفاده از محصول رو براش راحت تر می کنه.باید بیشتر فکر کرد
ولی برای ورژن های بعدی -
@M-an حتی می تونیم وقتی یه نفر محصولی رو خریده، نمای متفاوت و خوبی برای صفحه اون محصول ایجاد کنیم براش.
که وقتی روی محصول کلیک می کنه خدماتی دریافت کنه که استفاده از محصول رو براش راحت تر می کنه.باید بیشتر فکر کرد
ولی برای ورژن های بعدی -
بعد از بروز رسانیی دورهای از قبل خریده شده نیستند
میشه لطفا پیگیری کنید -
خب این که مشکل نیست
برای دسترسی به محصول هایی که خرید کردین باید از پروفایلتون برید قسمت محصول هایی که خریدمپس پیشنهاد میدین شبیه سایت بشه تقریبا؟
@M-an وارد محصولاتی ک خریدم هم شدم اونجا هم نبودن🥲
-
@M-an وارد محصولاتی ک خریدم هم شدم اونجا هم نبودن🥲