برنامه ریزی برای زبان
-
Patrikam دوست عزیز من یک راهکار دارم اگه میشه به من پیام بدیم چون خواستم بهتون پبام بدم چتتون بسته بود
Saghar sadat
میشه ب منم درهمین مورد راهکارتون رو بگین؟لطفا -
Patrikam دوست عزیز من یک راهکار دارم اگه میشه به من پیام بدیم چون خواستم بهتون پبام بدم چتتون بسته بود
Saghar sadat در برنامه ریزی برای زبان گفته است:
چرا همین جا نمیگید؟
-
moein_alizadeh شما هر چی بگید بدون معلم نمیتونه منم برای همین گفتم با معلم کتابو بگیره لغت حفظ کردن باور کن جواب نمیده از ما گفتن بود
Hesam Mohammadi لغتو درسته نباید حفظ کرد
اما نباید برای ایشون ک مبتدی هستن متنو پیشنهاد داد
باید ایشون لغت هایی ک تصویر دار هستنو یاد بگیرن
برای مثال کتاب لقمه مهروماه خیلی خوبه -
برای مثال کتاب لقمه مهروماه خیلی خوبه -
Zaraa
آخ معلمای ما هم میگفتن اصلا لازم نیس زیاد لغت بلد باشی تو عمق معنی متن نرین تو زدن تست کافیه گرامر رو خوب بلد باشین
البته این تو سوالای لغت کنکور ب درد نمیخوره -
برای مثال کتاب لقمه مهروماه خیلی خوبهZaraa منم برای همین میگم باید از متن همراه با معلم شروع کنه زبانش صفر صفر که نیست دبیرستانیه و هدفش کنکوره دیگه چهارتا کلمه رو که بلده اونطوری سر امتحان کنکور گیج میشه و شاید منفی بزنه حتی کنکورو اگر از همون اول از متن شروع کنه پایش قوی میشه نه از لغت باید متن زیادی به چشمش بخوره
-
Zaraa منم برای همین میگم باید از متن همراه با معلم شروع کنه زبانش صفر صفر که نیست دبیرستانیه و هدفش کنکوره دیگه چهارتا کلمه رو که بلده اونطوری سر امتحان کنکور گیج میشه و شاید منفی بزنه حتی کنکورو اگر از همون اول از متن شروع کنه پایش قوی میشه نه از لغت باید متن زیادی به چشمش بخوره
Hesam Mohammadi نگاه کنید دبیرستانیایی هستن ک سرشون از زبان نمیشه(قصد توهین ندارم ولی نظام اموزشی زبان خرابه)مثلا دختر دایی من هنوز گرامر حال ساده رو نمیدونه
هرچقدر هم میرن جلو اینا فقط برا امتتحانا میخونن ک یکم نمره بگیرن......اینا بلد بودن نیست
اینجور یاد گرفتنیو اصن باید از اول از پایه شروع کرد -
Saghar sadat خب دوست عزیز همین جا بگید تا بقیه هم یاد بگیرن منم زبان صفره فقط دارم لغت حفظ میکنم اگه امکانش هس همینجا راهکارتون رو بگید
-
-
Hesam Mohammadi در برنامه ریزی برای زبان گفته است:
با سلام خدمت شما من سطح advance کانون زبانم و قرار بود ترم بهار آخرین ترمو تموم کنم که کرونا نذاشت بگذریم راجب زبان باید بهت بگم اتفاقا یادگیری لغت از گرامر سخت تره گرامر رو میشه یاد گرفت و حتما این کاری که میگم رو بکن اما فقط نیاز به یک نفر داری که زبانش خوب باشه کتاب های inside reading رو بگیر کار کن هم ریدینگ و هم ووکب و هم گرامرت با هم دیگه قوی میشند فوق العادست اما به یک نفر حتما احتیاج داری
این روش برای کسی که صفره جواب نمیده ! شاید بدتر هم بشه و کلا از زبان زده بشه اونم تو این مدت کم ولی این روش برای کسی که دانش ابتدایی از انگلیسی داره و می خواد خودشو به درصد بالای 80 برسونه به نظرم می تونه مفید باشه.
moein_alizadeh یازدهمم
-
Hesam Mohammadi نگاه کنید دبیرستانیایی هستن ک سرشون از زبان نمیشه(قصد توهین ندارم ولی نظام اموزشی زبان خرابه)مثلا دختر دایی من هنوز گرامر حال ساده رو نمیدونه
هرچقدر هم میرن جلو اینا فقط برا امتتحانا میخونن ک یکم نمره بگیرن......اینا بلد بودن نیست
اینجور یاد گرفتنیو اصن باید از اول از پایه شروع کرد -
Patrikam من سر حرفم هستم متن زبانه که تورو قوی میکنه تو فقط اون کتابو بگیر با یکی که زبانش خوب باشه کارکن اگر قوی نشدی من ضامنشم یعنی امکان نداره که پیشرفت نکنی
@Hesam-Mohammad
ولی من از بچگی ینی ۴ ابتدایی بودم رفتم کلاس زبان ولی چون اصلا علاقه نداشتم نمیتونستم بخونم حسش نمیومد الان ب زیست اونقد علاقه دارم میگم هر روز بشینم زیست بخونم با این حال وقتی زبان رو میخونم میبینم خیلی آسونه ولی حسش نمیاد واسم -
@Hesam-Mohammad
ولی من از بچگی ینی ۴ ابتدایی بودم رفتم کلاس زبان ولی چون اصلا علاقه نداشتم نمیتونستم بخونم حسش نمیومد الان ب زیست اونقد علاقه دارم میگم هر روز بشینم زیست بخونم با این حال وقتی زبان رو میخونم میبینم خیلی آسونه ولی حسش نمیاد واسم -
shakoreh خب شما بلدی میدونی ساختار جمله و متن چیه اما ممکنه که نه قطعا یادت میره داستان های انگلیسی هستند که جذابند اگر اونو بخونی حسش میاد باعثم میشه که زبان یادت نره بعدش از نظرت کیه که زیستو دوست نداشته باشه
Hesam Mohammadi
حق با شماس
ولی خیلیا بخاطر زیست نیومدن سمت تجربی -
Saghar sadat سلام دوست عزیز شما قرار بود ی راهکار بدید برا درس زبان من از اون روز همچنان منتظرم میشه لطفا کمک کنید خاستم چت کنم ولی چتتون بسته بود ممنون میشم راهنمایی کنید
-
Saghar sadat سلام دوست عزیز شما قرار بود ی راهکار بدید برا درس زبان من از اون روز همچنان منتظرم میشه لطفا کمک کنید خاستم چت کنم ولی چتتون بسته بود ممنون میشم راهنمایی کنید
Mahbobeh Zare با سلام اگه راهکار زبان میخای همونی که گفتم رو انجام بده اگه کنکور زیر 70 زدی هر چی به من میخای بگی بگو
-
Mahbobeh Zare با سلام اگه راهکار زبان میخای همونی که گفتم رو انجام بده اگه کنکور زیر 70 زدی هر چی به من میخای بگی بگو
Hesam Mohammadi چی گفتی؟؟
-
با سلام خدمت شما من سطح advance کانون زبانم و قرار بود ترم بهار آخرین ترمو تموم کنم که کرونا نذاشت بگذریم راجب زبان باید بهت بگم اتفاقا یادگیری لغت از گرامر سخت تره گرامر رو میشه یاد گرفت و حتما این کاری که میگم رو بکن اما فقط نیاز به یک نفر داری که زبانش خوب باشه کتاب های inside reading رو بگیر کار کن هم ریدینگ و هم ووکب و هم گرامرت با هم دیگه قوی میشند فوق العادست اما به یک نفر حتما احتیاج داری
Hesam Mohammadi در برنامه ریزی برای زبان گفته است:
@venom