کمکککک (زیست یا درسای دیگه!!!!!!)
-
سلام دوستان
من واقعا برای درس خوندنم نمی دونم چیکارکنم میشه راهنماییم کنین
من چند وقته زست و از اول به صورت نکته ای می خونم و خیلی دوس دارم هرچه سریع تر تمومش کنم و اینکه برای دوزدهم زیستمو ببندم ولی این با عث شده همش تمرکزم روی زیست باشه و به بعضی از درسام که ضعیفم هم نرسم و با معلما پیش نرم
و مشکلم اینجاس که نمی تونم ی جورایی دوست ندارم زیست و که از اول دارم نکته ای پیش میرم و ول کنم و ب درسایی که معلما میدن برسم از طرف دیگه واقعا نگران درسای دیگم که هنوز با بعضی معلمام پیش نرفتم -
-
سلام دوستان
من واقعا برای درس خوندنم نمی دونم چیکارکنم میشه راهنماییم کنین
من چند وقته زست و از اول به صورت نکته ای می خونم و خیلی دوس دارم هرچه سریع تر تمومش کنم و اینکه برای دوزدهم زیستمو ببندم ولی این با عث شده همش تمرکزم روی زیست باشه و به بعضی از درسام که ضعیفم هم نرسم و با معلما پیش نرم
و مشکلم اینجاس که نمی تونم ی جورایی دوست ندارم زیست و که از اول دارم نکته ای پیش میرم و ول کنم و ب درسایی که معلما میدن برسم از طرف دیگه واقعا نگران درسای دیگم که هنوز با بعضی معلمام پیش نرفتمzzz r خب برنامه ریزی کن
-
@سما-نویدفر در کمکککک (زیست یا درسای دیگه!!!!!!) گفته است:
@_JANA_ چه خبره!!!!!!! کنکوری نیست که این همه درس بخونه ...
خب از اینکه کل روزو فقط زیست بخونه ک بهتره یه تایم بزرگ بزاره بقیه روزو درسای دیگه رو بخونه
-
@_JANA_
2 ساعت برا زیست در روز کافیه بیشتر بخونی بازدهیش کمتر میشه -
@_JANA_
2 ساعت برا زیست در روز کافیه بیشتر بخونی بازدهیش کمتر میشهبچه رزمنده در کمکککک (زیست یا درسای دیگه!!!!!!) گفته است:
@_JANA_
2 ساعت برا زیست در روز کافیه بیشتر بخونی بازدهیش کمتر میشهنمیتونه..چون مخش درگیره زیسته با دوساعت کارش راه نمیوفته..
-
بچه رزمنده در کمکککک (زیست یا درسای دیگه!!!!!!) گفته است:
@_JANA_
2 ساعت برا زیست در روز کافیه بیشتر بخونی بازدهیش کمتر میشهنمیتونه..چون مخش درگیره زیسته با دوساعت کارش راه نمیوفته..
@_JANA_
اگه می خواد خوب بخونه و به بقیه درساش برسه به نطر من 2 ساعت کافیه حالا هر جور خودش می دونه -
خب از اینکه کل روزو فقط زیست بخونه ک بهتره یه تایم بزرگ بزاره بقیه روزو درسای دیگه رو بخونه
@_JANA_ در کمکککک (زیست یا درسای دیگه!!!!!!) گفته است:
من زیاد خوشم نمیاد درسای دیگه رو شروع کنم برای همین قبل از اینم همه ی تایمم و برای زیست میزاشتم ولی الان میبینم که برای درسای دیگه عقب موندم ولی دوساعت کمه من زیست بخونم ولی نمی دونم که چطور درسای دیگمو شروع کنم میلی برای خوندنشون ندارم و مجبورم زیست و بیشتر دوست دارم و یکبارم برنامه ریزی کردم که روزا بیشتر تاممو زیست بخونم تایم شب درسای دیگه که کار امد نبودن
-
شروع کن لغت ادبیات حفظ کن سعی کن روزانه یک درس دینی بخون روزی سه چار صفحه شیمی عربیم از ترجمه شروع کن با فیلمای اقای ناصح زاده
زبانو با اقای عزتی شروع کن کل لغات سه سالو میتونی حفظ کنی از الان اضافه کاری کن ک برا سال بعد فقط تست بزنی
نمیتونی شروع کنی چون نمیفهمی درسای دیگه رو چطور باید بخونی و از کجاش
سوال دیگه داشتی بیا پیوی -
شروع کن لغت ادبیات حفظ کن سعی کن روزانه یک درس دینی بخون روزی سه چار صفحه شیمی عربیم از ترجمه شروع کن با فیلمای اقای ناصح زاده
زبانو با اقای عزتی شروع کن کل لغات سه سالو میتونی حفظ کنی از الان اضافه کاری کن ک برا سال بعد فقط تست بزنی
سوال دیگه داشتی بیا پیوی@_JANA_ در کمکککک (زیست یا درسای دیگه!!!!!!) گفته است:
سوال دیگه داشتی بیا پیوی
ممنون برای توضیحاتت سعی میکنم ببینم چطور پیش میرم میتونم یانه -
اره خب واقعا زیست قشنگه ولی نمیدونی چه حالی میده ریاضی وفیزیکو حل کنی واااای مسئله هاشو بگو اصن چه کیفی میده شیمی بخونی فارسی که دیگه خدااا چقد قشنگه...عربی اونم با تدریس اقای ناصح زاده باورت نمیشه چقد شیرینه .دینی که اصن خوراکمونه واقعا هم تحلیل ایه هاش چه کیفی میده... زبااان یادم رفت بابا چقد باکلاسه چقد حال میده انگلیسی بدونی
بخدا دیوونه نیستم ولی همیشه همینطوری میرم سر درسام چه حسی خوبی بهم میدن الانم چند روزه دلم براشون تنگ شده -
اره خب واقعا زیست قشنگه ولی نمیدونی چه حالی میده ریاضی وفیزیکو حل کنی واااای مسئله هاشو بگو اصن چه کیفی میده شیمی بخونی فارسی که دیگه خدااا چقد قشنگه...عربی اونم با تدریس اقای ناصح زاده باورت نمیشه چقد شیرینه .دینی که اصن خوراکمونه واقعا هم تحلیل ایه هاش چه کیفی میده... زبااان یادم رفت بابا چقد باکلاسه چقد حال میده انگلیسی بدونی
بخدا دیوونه نیستم ولی همیشه همینطوری میرم سر درسام چه حسی خوبی بهم میدن الانم چند روزه دلم براشون تنگ شده@mary-kh
ریاضی و فیزیک وقتی حل کنی جوابت درست باشه خدا وکیلی حال نمی ده -
@mary-kh
ریاضی و فیزیک وقتی حل کنی جوابت درست باشه خدا وکیلی حال نمی دهبچه رزمنده درست حل کنی حال نمیده؟انتظار داری غلط حل کنی حال بده
-
@mary-kh
ریاضی و فیزیک وقتی حل کنی جوابت درست باشه خدا وکیلی حال نمی دهبچه رزمنده در کمکککک (زیست یا درسای دیگه!!!!!!) گفته است:
@mary-kh
ریاضی و فیزیک وقتی حل کنی جوابت درست باشه خدا وکیلی حال نمی دهچرااا خیییلی من عاشق ریاضیم فقط برای همینش البته ی خوبی دیگم که داره اینه که سرکلاس یاد بگیری دیگه مثل درسای حفظی لزوم نداره هی دور کنی همه مسئله هارو بلدی البته اگه دوست داشته باشی و یادبگیری همونجا من که ریاضی وااقعا دوست دارم