ریاضی فیزیک انتخاب مبحث!!!!
-
سلام ،دوستان وقت کمی تا کنکور مونده و من پایه ریاضی فیزیکم خیلی ضعیفه و تا اینجای کار هیچی از این دوتا نخوندم، بنظرتون چه مباحثی از ریاضی فیزیک و بخونم؟!!!
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
همیار
حامیان-آلاء-مشاورAm Eli اول با توجه به اینکه تجربی یا ریاضی هستید فرق میکنه بعد اینکه نگاه به بودجه بندی پارسال بندازیدو ببینید چه مباحثی بیشتر اومده و یا قبلا خوندی و یا زمان بر نیست یادگیریتون
-
در فیزیک حرکت دینامیک ومغناطیس و جریان القا و مدار وفشارو چگالی و گرما به نظر من
-
در فیزیک حرکت دینامیک ومغناطیس و جریان القا و مدار وفشارو چگالی و گرما به نظر من
Morteza Khodaie در ریاضی فیزیک انتخاب مبحث!!!! گفته است:
الان دقیقا چیا موند ک نگفتی؟:face_with_tears_of_joy:
-
الان دقیقا چیا موند ک نگفتی؟:face_with_tears_of_joy:
@_JANA_ فیزیک اتمی هم مهمه :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
-
@_JANA_ فیزیک اتمی هم مهمه :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat:
خسته نباشی:face_with_tears_of_joy:
-
Morteza Khodaie یه باری بگو کل کتابا رو بخون:beaming_face_with_smiling_eyes:
-
خسته نباشی:face_with_tears_of_joy:
@_JANA_ سلامت باشی
-

-
Am Eli اول با توجه به اینکه تجربی یا ریاضی هستید فرق میکنه بعد اینکه نگاه به بودجه بندی پارسال بندازیدو ببینید چه مباحثی بیشتر اومده و یا قبلا خوندی و یا زمان بر نیست یادگیریتون
Saghar sadat تجربی نظام قدیم
-
Am Eli
سلام
مباحثی رو بخونین که آسونتر یادشون میگیرین و میتونین از پس تستاش بربیاین و توی کنکورم تعداد تست مناسبی ازش بیاد -
Am Eli اول با توجه به اینکه تجربی یا ریاضی هستید فرق میکنه بعد اینکه نگاه به بودجه بندی پارسال بندازیدو ببینید چه مباحثی بیشتر اومده و یا قبلا خوندی و یا زمان بر نیست یادگیریتون
Saghar sadat تجربی نظام قدیم هستم
-
Morteza Khodaie ممنونم
-
برا فیزیک 4 تا فصل دوازدهمو حتما بخون
حتی اگه نتونستی سوال خود فصلشو حل کنی باید بتونی ترکیباش با بقیه فصلارو جواب بدی
دینامیک همه جا ترکیب میشه -
Morteza Khodaie تجربی نظام قدیم و ندارین؟!!؛(((
-
Am Eli در ریاضی فیزیک انتخاب مبحث!!!! گفته است:
تو گوگل سرچ بزن