تست ترجمه
-
چطوري ٢ ميشه مگه دقايق نبايد نكره معني شه؟
گزينه يك هم اورده ، (همان) ولي توي ترجمه اش نيست نبايد غلط باشه؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-آلاء
همیار -
چطوري ٢ ميشه مگه دقايق نبايد نكره معني شه؟
گزينه يك هم اورده ، (همان) ولي توي ترجمه اش نيست نبايد غلط باشه؟
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-آلاء
همیار@خانوم-وكيل تو سوال 33گفته باهوش ترین پس 2و4حذف میشه 3روهم با اینکه ان نباید داشته باشه واسه اینکه تست و محکم بزنی بره نگه می داری بعد میبینی طراح سوتی داده گفته بیشتر جای بهتر دیگه میزنی 1 میره همان هم واسه تاکیده البته معلممون گفته بود.
-
ي سوال ديگه
الغيم بخار متراكم في السماء ينزل منه المطر
السماء معرفه اس طبق قواعد ينزل منه المطر بايد جمله ي حاليه باشه چرا معني جمله ي وصفيه ميده؟ -
@خانوم-وكيل ؟؟؟ ینی نکره میاد؟ خب ابر بخاری در آسمان است که از آن باران فرو میاید . این جمله وصفیه هستش؟
نمیدونم والا -
@خانوم-وكيل تو سوال 33گفته باهوش ترین پس 2و4حذف میشه 3روهم با اینکه ان نباید داشته باشه واسه اینکه تست و محکم بزنی بره نگه می داری بعد میبینی طراح سوتی داده گفته بیشتر جای بهتر دیگه میزنی 1 میره همان هم واسه تاکیده البته معلممون گفته بود.
-
@خانوم-وكيل ؟؟؟ ینی نکره میاد؟ خب ابر بخاری در آسمان است که از آن باران فرو میاید . این جمله وصفیه هستش؟
نمیدونم والا -
@Z-H-Z تو ميگي وصفيه اس كه
منم ميدونم با معني شبيه وصفيه اس ولي نكره كه نيست معرفه اس نميتونه طبق قواعد وصفيه باشه سوال من همينه@خانوم-وكيل ببین من همین الان داشتم جزوه معملممو میخوندم این جمله رو وصفیه گرفته
المسک عطر یتخذ من نوع من الغزلان
که عطر رو نکره گفته پس احتمالا اونجا هم باید بخار رو نکره گرفت ینی جمله داره درباره بخار میگه مثل جمله بالا که درباره عطر میگه
این استنباط من با توجه به جزوه معلممه -
@Z-H-Z احسن المونين ذكاوة همون معنيو نميده؟ من سه و چهارو باقطعيت رد ميكنم ولي نتونستم بين يك و دو درست بزنم
-
33 میشه 1؟
-
32 هم 3؟
-
32 هم 3؟
@Amir-Bernousi نه 2 میشه :|
-
سوال29
نکته:ترکیب اسم +اسم ال دار+اسم ال داراگه اسم ال دار دوم صفتی برای اسم ال دار اول باشه ترجمش میشه1-3-2واگه صفتی برای اسم دوم باشه میشه123 برای اینکه بفهمیم الانتهانیه صفته دقائق هست یا المسابقه باید از نظر جنس،تعداد،معرفه نکره و تعداد بررسی بشه که خب هم میتونه صفت دقائق باشه هم المسابقه پس همی میتونیم بگیم دقائق پایانی مسابقه هم میتونیم بگیم دقائق مسابقه ی پایانی
گزینه ی 1 رده چون اصدقائی رو به صورت دوستان ترجمه کرده درصورتی که باید دوستانم ترجمه میشد
گزینه ی4هم رده چون قوه عجیبه نکره هستش و تو این گزینه معرفه ترجمه شده و اینکه ما تو ترجمه حق اضافه و کم کردن نداریم تو گزینه ی 4(از)تو ترجمه اضافه اومده
گزینه ی3 هم رده چون همونطور که گفتم حق اضافه و کم کردن ندارم کلمه ی (بود)توی ترجمه اضافه اومده و ما توی جملهی عربیمون هیچ کلمه ای به معنای بود نداریم و کلمه ی (بسرعه)تو این جمله معنی نشده
پس جواب گزینه ی 2میشه
درضمن دقائق نکره نیست معرفه به اضافه هستش
سوال33هم بهتره از تفادوت بین گزینه ها و نکات آسون بریم سراغ رد گزینه ها
کلمه ی نعمت های جمعه ولی توی گزینه ی چهار مفرد معنی شده پس 4رده
گرینه ی 2کلمه ی جدا معنی بساری نمیده و احسن به معنای باهوش ترین نیست پس اینم رده
گزینه ی 4 هیچ کلمه ای به معنای بسیار نداره و اخر جمله هم گفته فی العبادات که هم العبادات غلطه هم هم کلمه ی فی اضافه اومده -
32 هم 3؟
-
@خانوم-وكيل منظورم 29 بود البته میشه 2، 3 فعل احساس کردم نداره
-
@خانوم-وكيل منظورم 29 بود البته میشه 2، 3 فعل احساس کردم نداره
-
ي سوال ديگه
الغيم بخار متراكم في السماء ينزل منه المطر
السماء معرفه اس طبق قواعد ينزل منه المطر بايد جمله ي حاليه باشه چرا معني جمله ي وصفيه ميده؟ -
@خانوم-وكيل همشون که نکرن
باید یکیشون ال بگیره، بعدم اینجا ذکاوة تمییز برای احسن هستش معنیش فکر نمیکنم بشه باهوش ترین معنیش