جدول تناوبی/ یاری برسانید
-
@amirhossein-hf رمز درست حسابی به درد میخوره، نه رمزایی که میگن پای گلی خانوم لاله و لادنو میکشن وسط :|
@Amir-Bernousi آخه سر تستا که به درد نمیخوره
مثلا بگه فلان اتم
تو باید اول رمزشو پیدا کنی بعدش یه بار بگی تا بفهمی موقعیتش کجاست -
@Amir-Bernousi آخه سر تستا که به درد نمیخوره
مثلا بگه فلان اتم
تو باید اول رمزشو پیدا کنی بعدش یه بار بگی تا بفهمی موقعیتش کجاست@amirhossein-hf برای یادگیری باید ذهن ادم منعطف بشه اول نه اینکه مستقیم بگی فلان عنصر فلان عدد اتمی، اینطوری ذهن خسته میشه و اخرشم هیچی به هیچی، من از زمان پیش دانشگاهیم یه رمز برای خودم درست کردم و تا الان ازش دارم استفاده میکنم
-
@amirhossein-hf برای یادگیری باید ذهن ادم منعطف بشه اول نه اینکه مستقیم بگی فلان عنصر فلان عدد اتمی، اینطوری ذهن خسته میشه و اخرشم هیچی به هیچی، من از زمان پیش دانشگاهیم یه رمز برای خودم درست کردم و تا الان ازش دارم استفاده میکنم
-
@Amir-Bernousi Hvi آره درسته دیگه بعدش بدون اینکه رمزو بگی میفهمی چی مال کجا هست
Hesam Mohammadi بله درسته، انقد تست زدم دیگه همه چی تو ذهنمه، البته من رمزایی که درست کردم برای گروه ها و دوره های جدول تناوبی بود، عدد اتمیا رو از دوم حفظ میکردم
-
Hesam Mohammadi بله درسته، انقد تست زدم دیگه همه چی تو ذهنمه، البته من رمزایی که درست کردم برای گروه ها و دوره های جدول تناوبی بود، عدد اتمیا رو از دوم حفظ میکردم
-
سلام ببخشید برای تسلط روی جدول تناوبی چیکار کنممم؟
هزار دفعه قبلا خوندمش ولی ی مدت زمانیکه فاصله میفته همش یادم میره
کُفریم کرده -
https://alaatv.com/c/16482
@f-a-t-e-m-e-h shivawab
امیدوارم نتیجه بخش باشه:) -
فیلم استاد اقاجانی در مورد جدول رو دیده بودم و میدونستم چیا رو باید حفظ باشم
بعدش هم یک سال صبح موقع رفتن به مدرسه سعی میکردم چیزایی رو که با استاد اقاجانی حفظ کرده بودم برای خودم بگم
بعد هم که کامل حفظ شدم برای بالا رفتن سرعتم مثلا عنصر ها رو از راست به چپ میگفتم |: از پایین به بالا |: از اخر به اول |:
البته همه ی این کار ها رو همون تو فاصله ی خونه تا مدرسه انجام میدادم ، وقتی ازم نمیگرفت |: -
@Saahaar
آخ اینکه واس حفظ عناصر نیس کامل نگا نکردم ولی سرسری نگا کردم درمورد حفظ کردن عناصر جدول تناوبی نمیگهshakoreh در جدول تناوبی/ یاری برسانید
گفته است:
@Saahaar
آخ اینکه واس حفظ عناصر نیس کامل نگا نکردم ولی سرسری نگا کردم درمورد حفظ کردن عناصر جدول تناوبی نمیگهعارِ درستِ:)
بالاتر هم گفتم استاد درمورد حفظ عناصر چیزی نگفتن ، تو این فیلم توضیح دادن که میتونیم جدول هم بکشیم و از اون استفاده کنیم ! -
shakoreh در جدول تناوبی/ یاری برسانید
گفته است:
@Saahaar
آخ اینکه واس حفظ عناصر نیس کامل نگا نکردم ولی سرسری نگا کردم درمورد حفظ کردن عناصر جدول تناوبی نمیگهعارِ درستِ:)
بالاتر هم گفتم استاد درمورد حفظ عناصر چیزی نگفتن ، تو این فیلم توضیح دادن که میتونیم جدول هم بکشیم و از اون استفاده کنیم !رمز بزار برا خودت با اول هر کدومشون یا بخون صدای خودتو ضبط کن گوشش بده
-
ها یه کار دیگه هم میتونی انجام بدی بنویسشون یه جا جلو چشت تا ۴۰روز بخون مثلا نیم ساعت وقت بزار خیلی خوبه کامل کامل هم یاد میگیری
-
shakoreh در جدول تناوبی/ یاری برسانید
گفته است:
@Saahaar
بالاتر هم گفتم استاد درمورد حفظ عناصر چیزی نگفتن ، تو این فیلم توضیح دادن که میتونیم جدول هم بکشیم و از اون استفاده کنیم ! -
shakoreh کاری نداره ک یکیش بود لینا کرباسی فر یکیش بود حسن نرو عروسی کبری زن رامین شد و... خواستی بقیشم میفرستم
-
shakoreh
گروه اول:هلینا کرباسی فر
گروه دوم:بگو مگو کردیم با بهزام رادان
گروه سیزده:به علی قسم ای تالیمه
۱۵:نوید پسر اصغر اقا سبزی فروشه
۱۶:استاد سکته کرد ترکید پوکید
۱۷:فدای کله براقت بشم آی اتم
۱۸:هلیم نئون عروس شد زنون زن رادون شد
با اینا من همیشه امتحانای مبحث عناصر و عالی میزنم