حل چند سوال فیزیک
-
@venom یک میگیرم اگه حل نکنم
zeinabmaghsoudi چرا بلد نیسی خووودت؟
-
zeinabmaghsoudi چرا بلد نیسی خووودت؟
@venom هنوز نخوندم اینارو
-
@venom هنوز نخوندم اینارو
-
@venom نخند بدبخت شدم الان دفعه قبلی فرستاده بودم اقای یاری حل کرد دوباره روم نمیشه بفرستم براش
-
@venom نخند بدبخت شدم الان دفعه قبلی فرستاده بودم اقای یاری حل کرد دوباره روم نمیشه بفرستم براش
zeinabmaghsoudi
واااییی خداااا
-
سلام بچه ها چنتا سوال فیزیک داشتم میشه حل کنین لطفا
بچه-های-همخوانی دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا کنکور سرنوشتzeinabmaghsoudi واقعا یادم نیست این سوال 1 من جواب دادم ولی با توجه به چیزی که الان فهمیدم از رو کتاب خوندم دیگه 100 درصد تضمین نمیکنم درست باشه
-
zeinabmaghsoudi واقعا یادم نیست این سوال 1 من جواب دادم ولی با توجه به چیزی که الان فهمیدم از رو کتاب خوندم دیگه 100 درصد تضمین نمیکنم درست باشه
Msasjsd در حل چند سوال فیزیک گفته است:
zeinabmaghsoudi واقعا یادم نیست این سوال 1 من جواب دادم ولی با توجه به چیزی که الان فهمیدم از رو کتاب خوندم دیگه 100 درصد تضمین نمیکنم درست باشه
فکر کنم دلیلم واسه رد کردن گزینه 4 اشتباهه اما حس میکنم با یه دلیل دیگه 4 رد میشه
-
Msasjsd در حل چند سوال فیزیک گفته است:
فکر کنم دلیلم واسه رد کردن گزینه 4 اشتباهه اما حس میکنم با یه دلیل دیگه 4 رد میشه
Msasjsd مرسییی خیلی مرسیییی خیلی خیلی مرسییی
-
zeinabmaghsoudi
واااییی خداااا
@venom معلمت آن نشد؟؟؟؟؟
-
Msasjsd مرسییی خیلی مرسیییی خیلی خیلی مرسییی
zeinabmaghsoudi خواهشش میکنم ؛) درست بود؟
-
zeinabmaghsoudi خواهشش میکنم ؛) درست بود؟
Msasjsd نمیدونم فردا جوابشو معلمم میگه بهتون میگم بعد
-
Msasjsd نمیدونم فردا جوابشو معلمم میگه بهتون میگم بعد
zeinabmaghsoudi اها،باشه