بچه های پایه همه بیان!!!!
-
سومی صورت از یه دو فاکتور بگیرین مخرج هم میشه (x-4)(X+7) که ایکس منهای 4 خط میخوره جایگزاری کنین
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGol roz در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
سومی صورت از یه دو فاکتور بگیرین مخرج هم میشه (x-4)(X+7) که ایکس منهای 4 خط میخوره جایگزاری کنین
مرسییییییییییییییییییییییییی
واقعا -
zzz r در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
برای سوال 5 از منفی فاکتور میگیریم ساده میشه میشه 2-
انگار اینجوری میشه که تو صورت از منها فاکتور میگیریم که میشه (ایکس-2)-
بعد با مخرج ساده میشه جوابش 1- درمیاد
اگ اشتبا نکنم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اخری میشه چون از سمت چپه صورت میشه ایکس بعلاوه دو و مخرج و میشه (x-2)(x+2)ایکس بعلاوه ی دو خط میخوره بعد جایگزاری کنین
-
اگ اشتبا نکنمنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzzz r در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
اگ اشتبا نکنمدرسته
فک کنم یک شه ولی
منفی دو
به منفی دو ممیشه -
اگ اشتبا نکنمدرسته
فک کنم یک شه ولی
منفی دو
به منفی دو ممیشهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter منفی دو به منفیه دو یعنی یک
-
اخری میشه چون از سمت چپه صورت میشه ایکس بعلاوه دو و مخرج و میشه (x-2)(x+2)ایکس بعلاوه ی دو خط میخوره بعد جایگزاری کنین
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط Bad Fighter انجام شدهGol roz در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
تنها یکی ای که خودم حل کردم همون بود
-
Bad Fighter منفی دو به منفیه دو یعنی یک
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
کدوما مونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چهارمی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gol roz صورت و مخرجو در مزدوج صورت ضرب کنین بعدش
-
برای سوال 6
-
برای سوال 6 ما میایم میگیم که عدد صحیح درون جزئ صحیح حد نداره ولی تو جزئ صحیح دو از چپ که بزاریمم یک میاد بیرون که منهای دو میشه منهای یک این برای صورت
برای مخرجم که جای گزاری میکنیم میشه منهای یک که منهای یک در منهای یک میشه + 1 -
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gol roz در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
Gol roz صورت و مخرجو در مزدوج صورت ضرب کنین بعدش
حلش کردم مرسیییییییی
-
برای سوال 6 ما میایم میگیم که عدد صحیح درون جزئ صحیح حد نداره ولی تو جزئ صحیح دو از چپ که بزاریمم یک میاد بیرون که منهای دو میشه منهای یک این برای صورت
برای مخرجم که جای گزاری میکنیم میشه منهای یک که منهای یک در منهای یک میشه + 1نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzzz r در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
برای مخرجم که جای گزاری میکنیم میشه منهای یک که منهای یک در منهای یک میشه + 1مرسییییییییییی تشکر
-
خواهش
-
تموم؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bad Fighter خداروشکر ببخشید نتم قطع شد نتونستم کلشو براتون بنویسم