بچه های پایه همه بیان!!!!
-
خودمم یه مقدار بلدم ولی حالا
ramses kabir ما برای این تاپیک که امتحانارو باهم هماهنگ کنیم گپ داریم میخوای بیای؟؟؟؟
-
باشه ۹ میفرستم نگاه برنامه اینطوریه شروع شد میفرستم بعدش تو همشو حل میکنی منم همشو حل میکنم حالا ببینم جوابای تو معقولانه تره یا مال من حله
ramses kabir هر چی بلد بودم حل میکنم
-
اینجا جمع جمعه ...
جمعه دانش اموزای درس خونی ک حال حواب دادن ندارن ....
رفقاااا امتحانای مجازی همه جمع شه توی این تاپیک ...
هر رشته ای تجربی و ریاضی...
بچه های با نرام زیادی داریم ک وقت بزارن حل کنن..
میدونم همتون امتحاناتون و بلدین فقد میخواین بقیه هم یاد بگیرن...
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسلام یه سوال داشتم میخواستم بفهمم اون 20 درصد نهایی که حذف شده بخونم یا نه-اون 20 درصد پایانی داخل کنکور میاد یا نه؟؟؟
-
باشه ۹ میفرستم نگاه برنامه اینطوریه شروع شد میفرستم بعدش تو همشو حل میکنی منم همشو حل میکنم حالا ببینم جوابای تو معقولانه تره یا مال من حله
ramses kabir اوک ولی من فک نکنم همشو بلد باشم
-
سلام یه سوال داشتم میخواستم بفهمم اون 20 درصد نهایی که حذف شده بخونم یا نه-اون 20 درصد پایانی داخل کنکور میاد یا نه؟؟؟
جون خادم المهدی بخون چون هنوز قطعی نشده...
ب طور اختیاری ۲۰ درصد اخر کتاب و میارن دوس داشتی ج بدی نداشتی ندی -
بعدش شاید من جوابایی رو بنویسم که تا به حال شاید به چشم خودت ندیده باشیو معلمم سوالایی رو بده که تا به حال به چشم خودم ندیدم
-
بعدش شاید من جوابایی رو بنویسم که تا به حال شاید به چشم خودت ندیده باشیو معلمم سوالایی رو بده که تا به حال به چشم خودم ندیدم
ramses kabir
و نمرهای بگیری ک ب چشم هیشکی نیومده
-
جون خادم المهدی بخون چون هنوز قطعی نشده...
ب طور اختیاری ۲۰ درصد اخر کتاب و میارن دوس داشتی ج بدی نداشتی ندیداخل کنکور چی ؟؟؟
اصل کنکوره -
ramses kabir
و نمرهای بگیری ک ب چشم هیشکی نیومده
@venom ن شوخی کردم
-
داخل کنکور چی ؟؟؟
اصل کنکورهجون خادم المهدی گفتن حذف شده ولی بنا نیس اعتماد شه ... هنوز قطعی نگفتن
-
@venom ن شوخی کردم
-
مادرم میگفت سال ۷۴ هم این بلا سرشون اومد گفتن واس امتحان نهایی ۲۰ درصد آخر کتاب حذفه و حتی کنکور اما رفتن دیدن که همش اومد
-
@venom چ گپی
-
من دیگه نمی دونم به چ صوووورت بگم فردا امتحان شیمی دارم و شیمیم افتضاااااحه شدییید کمک لازمم
zzz r اکیه من هرچی از دهم بیاد بهت میگم
-
من تنها درسیو که کمک لازمم اول دینی بعد ریاضیه و گرنه باقی درسام همیشه نمرشون بالاس
-
zzz r اکیه من هرچی از دهم بیاد بهت میگم
-
مادرم میگفت سال ۷۴ هم این بلا سرشون اومد گفتن واس امتحان نهایی ۲۰ درصد آخر کتاب حذفه و حتی کنکور اما رفتن دیدن که همش اومد
ramses kabir خدا بخیر کنه .. حالا من موندم اون 20 درصد معلوم نیست میاد یانه . کسی هم به فکر ما کنکوری هانیست
-
تازه ریاضی من قلمچی ۶۰ میزنم باقیشون بالای ۸۰ اونوقت دینی رو میرم ری استارت میکنم ۷ در صد میزنم خدا
-
ramses kabir خدا بخیر کنه .. حالا من موندم اون 20 درصد معلوم نیست میاد یانه . کسی هم به فکر ما کنکوری هانیست
جون خادم المهدی بهتره فرض کنی میاد اینجوری چیزی و مطمعنی ک از دست نمیدی