بچه های پایه همه بیان!!!!
-
این پست پاک شده!
-
-
zeinab dehghanireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 من هستم...صب کن حل کنم
-
نازنین جمالی 0replied to zeinab dehghani on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani مرسی
-
zeinab dehghanireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0
سوال 4
-
zeinab dehghanireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 سوال 3 شتابش 2هست یا 3؟؟؟؟
-
نازنین جمالی 0replied to zeinab dehghani on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
zeinab dehghanireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۲:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 سوال3
-
zeinab dehghanireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 سوال2
-
zeinab dehghanireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 توی سوال یک عددای روی عرض نمودار چندن؟؟؟2یا3؟؟؟
-
نازنین جمالی 0replied to zeinab dehghani on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
zeinab dehghanireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 سوال یک من عددای روی عرض رو 3 درنظرگرفتم
-
zeinab dehghanireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 اگه بازم سوالی هست بگو
-
این پست پاک شده!
-
-
zeinab dehghanireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 سوال 5
-
zeinab dehghanireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 سوال 6
-
zeinab dehghanireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 سوال7
-
zeinab dehghanireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 سوال8
-
zeinab dehghanireplied to نازنین جمالی 0 on ۱۵ دی ۱۳۹۹، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نازنین جمالی 0 اگه بازم سوالی هست بگو
12663/14679