بچه های پایه همه بیان!!!!
-
moohamad bahramireplied to 81Sobhan on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
81Sobhan فقط 8
-
تمومه من برم یا هنو هست ؟
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to Dr.Rashidi on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Rashidi
تموم شدن دیگه
بازم هست ؟
6 و7 رو نوشتم -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to moohamad bahrami on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami
اینم سوال 6 -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to moohamad bahrami on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami اره
-
81Sobhan میتونی بقیشم حل کنی ؟
برقای ما رفته نمیتونم ادامه بدم -
سارا M 0 خیلی خیلی ممنونم.
جبران میکنم براتون.
-
moohamad bahramireplied to 81Sobhan on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
81Sobhan این همش فقط مال7 هستش
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to moohamad bahrami on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
81Sobhan
۸ با من -
Dr.Rashidireplied to moohamad bahrami on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
moohamad bahramireplied to Dr.Rashidi on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Rashidi سوال11 ندارهه ک
-
Dr.Rashidireplied to 81Sobhan on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط Dr.Rashidi انجام شده
-
کدوما موندن دیگه ؟
-
-
-
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to moohamad bahrami on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami
اینم سوال 4 ولی خودت دیگه محاسباتشو با ماشین حساب انجام بده آنتالپی پیوند سی او دوگانه بدست میاد -
81Sobhan فارغ التحصیلان آلاءreplied to moohamad bahrami on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
moohamad bahrami
سوال 4 -
-
moohamad bahramireplied to 81Sobhan on ۳ خرداد ۱۴۰۰، ۱۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
81Sobhan این جواب کدومه
پست 21 از 14679