بچه های پایه همه بیان!!!!
-
zzz r در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
miss_fateme دومی و ولی خب دقیقا چی بنویسم داستان یا توضیح
راستش منم نمیدونم از بچه ها پرسیدم االان میگم بهت مرسی
-
MAHAk عزیزم پرسیدی منم منشن کن ک اولیو برات بنویسم
miss_fateme در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
MAHAk عزیزم پرسیدی منم منشن کن ک اولیو برات بنویسم
چشم عزیزم ممنونم
-
من هم توضیح و میگم هم ی مثال داستانی میگم
ماه پشت ابر نمیمونه
میعنی اینو داره ک وقتی کسی کاری میکنه و سعی داره همش از دیگران پنهون کنه اون رو ولی بالا خره ی روزی اون کار اون راز فاش میشه
این مثل برای همچین مواقعی ب کار میرهروزی مردی ک همیشه به فکرد مکر و حیله و فریبکاری بود تا پولی بدست اورد و دوست صمیمی داشت که از کار او با خبر بود ولی دوستش همیشه به او گوش زد میکرد ک کار درستی را انجام نمی دهد و بالاخره روزی رازش فاش میشود و ابرویش میرود و شرمنده همه می شود بالاخره ان روزی ک راز مرد حیله گر فاش شود رسید روزی ک داشت سکه های پیر مردی را به نیرنگ از او میگرفت پیرمرد متوجه کلاه برداری ان شد و اورا جلو همه رسوا کرد و مرد حیله گر از ان شهر بیرون شد
مثل ماه پشت ابر نمیماند حکایت این مرد حیله گراست
داستانمو از خودم الان نوشتم اگ ب نظرت خوب نیست یا ایراد داره ننویس -
zzz r miss_fateme بچه ها داستان باید بنویسیم
-
zzz r miss_fateme بچه ها داستان باید بنویسیم
-
MAHAk دریا رو بنویسم اونم برات مینویسم
miss_fateme هزیزم میشه یه لطفی کنی پیوی بفرستی برام
-
-
-
-
MAHAk در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
zzz r سوال ۷ لطفااا یه نگاه بهش بنداز عزیزم
جوانی پیر مرد خسته و خمیده ای را دید که ک کمانی ب دست داشت از روی نادانی از او پرسید پیره مرد کمانت را چند می فروشی بیا جلو و پولش را از من بگیر پیره مرد گف این کمان را زندگی با تلاش خودم و کار من داده است(زندگانی رایگان و نمیدونم دقیقا منظور چی بوده اینو گفتم) پول هایت را نگه دار تا توهم با تلاش خود کمانی بدست اوری
-
MAHAk در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
zzz r سوال ۷ لطفااا یه نگاه بهش بنداز عزیزم
جوانی پیر مرد خسته و خمیده ای را دید که ک کمانی ب دست داشت از روی نادانی از او پرسید پیره مرد کمانت را چند می فروشی بیا جلو و پولش را از من بگیر پیره مرد گف این کمان را زندگی با تلاش خودم و کار من داده است(زندگانی رایگان و نمیدونم دقیقا منظور چی بوده اینو گفتم) پول هایت را نگه دار تا توهم با تلاش خود کمانی بدست اوری
-
zzz r تو متن کمانش به معنی اون خمیدگی رو کمرش بوده فک کنم
miss_fateme نمد والا تو ج سوالو بگو پس