کمک لطفا
-
سلام من ی سوال داشتم ک چون اسم تاپیکتون مربوط به سوالم میشه همینجا گفتم بگمش
من اولین ازمون سنجش رو حدودا دوهفته پیش دادم و خیلی سخت بود ن از لحاظ مباحث از لحاط تایم امتحان
من یازدهم هستم و اصلا عادت به 4ساعت امتحان وتعداد زیاد سوالات نداشتم و بخاطر همین نتونستم خیلی از سوالاتی ک بلدشون هم بودم ج بدم چون خستم کرده بود
راه حلی برای این ندارین چون واقعا ساعتش زیاده و خوب من باید خودم رو به این تایم عادت بدهم..
ممنون میشم راهنماییم کنید الایی های عزیزHoorieh sh در کمک لطفا گفته است:
سلام من ی سوال داشتم ک چون اسم تاپیکتون مربوط به سوالم میشه همینجا گفتم بگمش
من اولین ازمون سنجش رو حدودا دوهفته پیش دادم و خیلی سخت بود ن از لحاظ مباحث از لحاط تایم امتحان
من یازدهم هستم و اصلا عادت به 4ساعت امتحان وتعداد زیاد سوالات نداشتم و بخاطر همین نتونستم خیلی از سوالاتی ک بلدشون هم بودم ج بدم چون خستم کرده بود
راه حلی برای این ندارین چون واقعا ساعتش زیاده و خوب من باید خودم رو به این تایم عادت بدهم..
ممنون میشم راهنماییم کنید الایی های عزیزحب از اونجایی که یازدهم هستید،هنوز زمان دارین
ازمون هارو که شرکت بکنین،کم کم خودتون عادت میکنین
نگران نباشین زیاد... -
سلام
شايد باور نكنيد ولي قهوه و چايي و كاكائو و كلن هرچي كافئين داره خيلي كمك ميكنه و خوابتون كم مي شه به قول نعروف بيش فعالتون مي كنه.هر وقتم كه خوابتون گرفت ي ميوه خنك و ابدار مثل پرتقال بخوريد .بعدشم فارغ از همه اينها ميزان خواب به شخص مربوط ميشه مثلا من كلن خوابم كمه روزي 5 ساعتم بخوابم كافيه ولي باز رفيقم هم سن منه روزي ده دوازده ساعت نخوابه نميتونه رو پا باشه ب نظرم شما سعي كن خودتو با شرايط شخصي خودت وفق بدي -
maryam111 اينكه حالت بد شده ربطي به ساعتش نداره همينكه تغيير كرده ساعتش اينطوري شدي
من ظهر ميخوابم فقط هم يه بار كه كم خوابيدم فردا صبحش حالم بد بود الان كاملا سرحالم با اين ساعت خوابيدن من كه خيلي راحتم
واقعا شخصيه به نظرم الان يه نفر هزارتا دليل بياره من واقعا اين يه ماهو اينطوري راحت ترم@خانوم-وكيل در کمک لطفا گفته است:
maryam111 اينكه حالت بد شده ربطي به ساعتش نداره همينكه تغيير كرده ساعتش اينطوري شدي
من ظهر ميخوابم فقط هم يه بار كه كم خوابيدم فردا صبحش حالم بد بود الان كاملا سرحالم با اين ساعت خوابيدن من كه خيلي راحتم
واقعا شخصيه به نظرم الان يه نفر هزارتا دليل بياره من واقعا اين يه ماهو اينطوري راحت ترمبله درسته..ولی من از شب بعد که شب خوابیدم حالم خوب شد...بستگی به ساعت بیولوژیک بدن فرد داره من الان یه سری از دوستای خودم کلا از اول همینجوری بودن که شبا درس میخوندن روزا میخوابیدن هیچیشونم نیست ولی عموم افراد طوری هستن که خواب شبشون نباید بهم بخوره و از نظر علمی هم ثابت شده که خواب شب مفیده..به هرحال من تجربیاتمو در اختیار دوستمون گذاشتم
-
يه نکته براي اينکه هوشياري تون زياد بشه اينه که زياد بخوريد،درسته دستشويي رفتنتون هم بيشتر ميشه ولي کارايي مغز خيلي بيشتر ميشه و سرحال نگهتون ميداره
Bio اخه تو ماه رمضون زیاد بخوریم سنگین میشیم خوابمون میبره
-
Bio اخه تو ماه رمضون زیاد بخوریم سنگین میشیم خوابمون میبره