-
-
@venom
چیزی که از دوسال و اندی پیش یادمه اینه که سرعت انتشار صورت در محیط پرتراکم بیشتر از کم تراکمه
مثلا صدا تویه آب نسبت به هوا راحت تر انتشار پیدا میکنه یا مثلا ریل قطار نسبت به آب بیشتره
امیدوارم درست گفته باشم -
@venom
چیزی که از دوسال و اندی پیش یادمه اینه که سرعت انتشار صورت در محیط پرتراکم بیشتر از کم تراکمه
مثلا صدا تویه آب نسبت به هوا راحت تر انتشار پیدا میکنه یا مثلا ریل قطار نسبت به آب بیشتره
@venom
@venom
دبیرتون اشتباه میگن
ریل قطار چون جامده فاصله بین مولکول ها کمتره پس صدا رو زود تر نسبت به اب منتقل میکنه -
@venom
دبیرتون اشتباه میگن
ریل قطار چون جامده فاصله بین مولکول ها کمتره پس صدا رو زود تر نسبت به اب منتقل میکنه -
@venom
خواهش میکنم -
@venom
دبیرتون اشتباه میگن
ریل قطار چون جامده فاصله بین مولکول ها کمتره پس صدا رو زود تر نسبت به اب منتقل میکنه@Sobhan-1999 حرفای معلممون میگ بحث راحت انتشار پیدا کردن نیست بحث سریع انتشار پیدا کردنه ...
وقتی میگی در جامدات ینی محیط جامد ریل قطار ی محیط جامد نیس داره توی هوا انجام میشه این صدا در هوا مخش میشه ن جامد ...
ما موج و توی محیط جامد مایع یا گاز میفرسیم توی جامد ما فواصل خالی داریم
این فاصله هم یکسانه و باعث میشه منظم پخش شه ولی گاز ی جا متراکمه ی جا نیس و منظم پخش نمیشه....
گییییییج شددددم!!!!!!!!! -
@Sobhan-1999 حرفای معلممون میگ بحث راحت انتشار پیدا کردن نیست بحث سریع انتشار پیدا کردنه ...
وقتی میگی در جامدات ینی محیط جامد ریل قطار ی محیط جامد نیس داره توی هوا انجام میشه این صدا در هوا مخش میشه ن جامد ...
ما موج و توی محیط جامد مایع یا گاز میفرسیم توی جامد ما فواصل خالی داریم
این فاصله هم یکسانه و باعث میشه منظم پخش شه ولی گاز ی جا متراکمه ی جا نیس و منظم پخش نمیشه....
گییییییج شددددم!!!!!!!!!@venom
شاید نظام جدید ها عوض شده وگرنه ما قبلا اینجوری میخوندیم
ولی من در مورد سرعت انتشار این سه محیط گفتم ینیجامد مایع و گاز
ادم قبل این که صدای قطار بیاد اگه گوشش رو بزاره رویه ریل صدا رو میشنوه
من در مورد منظم بودن چیزی نگفتم -
@venom
شاید نظام جدید ها عوض شده وگرنه ما قبلا اینجوری میخوندیم
ولی من در مورد سرعت انتشار این سه محیط گفتم ینیجامد مایع و گاز
ادم قبل این که صدای قطار بیاد اگه گوشش رو بزاره رویه ریل صدا رو میشنوه
من در مورد منظم بودن چیزی نگفتم -
@Sobhan-1999 الان من هر جا میخونم نوشته سرعت انتشار در محیط پر تراکم زیاد میشه ...
اون قانع نمیشه من قانع نمیشم@venom
خب از کتاب ها عکس بگیرید براش بفرستید -
@venom
خب از کتاب ها عکس بگیرید براش بفرستید -
@venom
️
-
@venom
️
-
هرچی متراکم کردن یک محیط(ماده) سخت تر باشه سرعت انتشار صوت توش بیشتره...
-
هرچی متراکم کردن یک محیط(ماده) سخت تر باشه سرعت انتشار صوت توش بیشتره...
Mohsen Taheri میگ اگ منظور از متراکم تر از بیرون نگاه کنه بگه جامد مایع گاز این جمله درسته ولی اگ بخواد فیزیکی نگاه کنه ن این جمله غبطه چون خیلی کلیه اگ بخوای فیزیکی نگاه کنی توی جسم جامد همه اتم ها فاصله مشخصی دارن پس موج میتونه حیلی راحت با نظم عبور کنه ولی اگ توی محیط گازی بررسی کنم ی جا زیاده تراکم ی جا کمه بنابراین موج نمیتونه منظم بره بیرون...
این توضیح دبیرع -
Mohsen Taheri میگ اگ منظور از متراکم تر از بیرون نگاه کنه بگه جامد مایع گاز این جمله درسته ولی اگ بخواد فیزیکی نگاه کنه ن این جمله غبطه چون خیلی کلیه اگ بخوای فیزیکی نگاه کنی توی جسم جامد همه اتم ها فاصله مشخصی دارن پس موج میتونه حیلی راحت با نظم عبور کنه ولی اگ توی محیط گازی بررسی کنم ی جا زیاده تراکم ی جا کمه بنابراین موج نمیتونه منظم بره بیرون...
این توضیح دبیرع@venom آخه ب معلمتون بگو همون جایی از گاز هم که میگید پر تراکمه باز تراکمش حریف تراکم مایع و جامد نمیرسه! واقعا اینو گفتن؟
-
@venom آخه ب معلمتون بگو همون جایی از گاز هم که میگید پر تراکمه باز تراکمش حریف تراکم مایع و جامد نمیرسه! واقعا اینو گفتن؟
-
@venom آخه ب معلمتون بگو همون جایی از گاز هم که میگید پر تراکمه باز تراکمش حریف تراکم مایع و جامد نمیرسه! واقعا اینو گفتن؟