بچه های مدارس دولتی
-
سلام خوشگلا
به نطرتون چقدر احتمال داره یه نفر از مدرسه دولتی رتبه خفن (مثلا دو رقمی) تو کنکور ریاضی بیاره؟؟
خوشحال میشم نظراتتون رو ببینم -
احتمال خیلی بالا چرا فکر میکنن کسی که دولتی میخونه هیچ پخی نیست؟
-
سلام خوشگلا
به نطرتون چقدر احتمال داره یه نفر از مدرسه دولتی رتبه خفن (مثلا دو رقمی) تو کنکور ریاضی بیاره؟؟
خوشحال میشم نظراتتون رو ببینمzahra ansarifard دوست من 200 شد
-
درسته ادم تلاش کنه به هر جایی میخواد میرسه
ولی......
کسایی که تو سمپاد یا غیر انتفاعی درس میخونن
وبودجه دارن
فرق دارن بادانش اموزی که یه کتاب کاررو به زور میگیره
یا وضع مالیشون خوب نیست
هر ساله ارتباط پول و رتبه برتری بیشتر میشه
ولی ادمی بخواد هرکاری میتونه بکنه
ولی یه جاهایی نامردیه محضه
حتی مدارس تیزهوشان -
هیچ ربطی ب مدرسه و جایی ک توش زندگی میکنین و حتی معدل نهایی نداره.مثال های زیادی این گفته رو تایید میکنن..به فراشناخت و تلاش و درست و اصولی و منظم کار کردن شما بستگی دارد.اینها لوازم موفقیت در کنکوره و همیشه چون اصل کمی سخته بیشترمون دنبالش نیستیم و به حاشیه هایی مثل نوع مدرسه . امکانات زیاد و معدل کم و..گیر میدیم و بهونه میکنیم..
-
نمیگم هیچ ربطی ب مدرسه نداره
قطعا داره
ولی چیزی ک مهمه اینه ک اثرش بیشتر از 10 -20 درصد نیست
میدونین چرا ؟!
چون شاید اون کسی ک مدارس دیگ میره ی سری نکته حاضر و آماده بهش بگن ولی کسی ک مدرسه دولتی میره باید خودش از لا ب لای کتابا و حتی ی وقت هایی خلاقیت خودش همون فرمول ها رو ب دست بیاره ولی تا وقتی تلاش خود آدم نباشع ب طرف اگ خود سوالا کنکور هم بدی از آخر اول میشه چ برسه ب فرمول ها
قطعا شدنیه
و قطعا نیاز ب زحمت داره
پس تلاش کنید و ب خودتون جو منفی ندین ک تا اونا هستم من کیم و این حرف ها
من تا دلتون بخواد دانش آموز بهترین غیر انتفاعی های شهرم و مدارس تیز هوشانی دیدم ک دو س ماه مونده ب کنکور روحیه شون داغون بوده و کلا دیگ درس خوندن رو کنار گذاشتن!! بدون درس خوندن هم ک قبولی ممکن نیس حتی اگ دانش آموز مدارس سمپاد باشی !!
مهمترین و موثر ترین چیز تلاشه
ن اینکه کدوم مدرسه میرید -
سلام خوشگلا
خوشحال میشم نظراتتون رو ببینمzahra ansarifard یکی رو میشناسم از مدرسه عادی
اونم عادی اینطوری ک معلم فیزیکو جای تحلیلی میفرستادن:/
سال اول جایی قبول نشد و سال دوم رتبش 54 منطقه 3 شد و الانم مهندسی شیمی شریف میخونه -
سلام خوشگلا
خوشحال میشم نظراتتون رو ببینمzahra ansarifard
من بچه مدرسه دولتی میشناسم که مدال نقره المپیادجهانی نجوم شد. -
سلام خوشگلا
خوشحال میشم نظراتتون رو ببینمzahra ansarifard ببین اصلا به مدرسه ربطی نداره به تلاش آدم بستگی داره چارتا معلم که حالا یه خورده سطح علمیشون بالاتره ک نشد دلیل مثلا من معلم میشناسم سطح علمیش از معلمای نمونه هم بالاتره ولی مدرسه ی عادی تدریس میکنه یا بلعکس
ببین به خودت بستگی داره -
سلام خوشگلا
خوشحال میشم نظراتتون رو ببینمzahra ansarifard هم مدرسه ای ما رتبه 38 شد
درصدشم 100 درصده مگه به مدرسس -
zahra ansarifard
اتفاقا به مدرسه خیلی هم ربط داره ولی مدرسه نمونه دولتی که بد نیست اتفاقا رقابت هم توش زیاده و معلما هم میشه گفت خوبن البته شاید مدرسه ما اینجوری باشه فقط چون بعضی مدارس نمونه دولتی زیاد خوب نیستن ولی اینکه بگی چون مدرسه ام اینه من نمیتونم اشتباه میکنی انسان توانا به انجام هر چیزیه که تو ذهنشه فقط باید تلاش کنه بدون تلاش هیچ چیزی بدست نمیاد ولی با تلاش بهتر از اون چیزی که تو ذهنشه هم براش پیش میاد
موفق باشی -
من غيرانتفاعي ميرم يه هميار داشتيم خودش فرزانگان درس خونده بود فرزانگان هم درس ميداد ميگفت معلماي شما در سطح همون معلمان هييييچ فرقي نداره تنها فرقتون اينه كه اونجا بچه ها درس خونن
البته به نظر من خيلي مهمه توي يه محيط درس خون باشي ولي غيرممكن نيست جدا شدن از اون محيطو بالا كشيدن خودمون -
zahra ansarifard ببین اصلا به مدرسه ربطی نداره به تلاش آدم بستگی داره چارتا معلم که حالا یه خورده سطح علمیشون بالاتره ک نشد دلیل مثلا من معلم میشناسم سطح علمیش از معلمای نمونه هم بالاتره ولی مدرسه ی عادی تدریس میکنه یا بلعکس
ببین به خودت بستگی داره -
توی رقابت تجربی ها یک بچه اهل روستا(به دنبال دام که میرفت درس هم میخوند)،
سال اول %(#ff0000)[رتبه 3]شد بخاطر سربازی بهش گیر دادن کنکور بعدیش %(#ff0000)[رتبه 1] شد.. الانم فکر کنم جراحی مغز و اعصاب میخونه%(#ff0000)[تلاش ستون خیمه موفقیته امیدم زمین بسترش]
در توانایی و استعداد انسان نشد وجود نداره
-
توی رقابت تجربی ها یک بچه اهل روستا(به دنبال دام که میرفت درس هم میخوند)،
سال اول %(#ff0000)[رتبه 3]شد بخاطر سربازی بهش گیر دادن کنکور بعدیش %(#ff0000)[رتبه 1] شد.. الانم فکر کنم جراحی مغز و اعصاب میخونه%(#ff0000)[تلاش ستون خیمه موفقیته امیدم زمین بسترش]
در توانایی و استعداد انسان نشد وجود نداره
@golenarges_81 خیلی نصفه نیمه گفتین که داستان اون بیچاره رو
دیگه انقد خلاصه اخه ؟؟
-
بستگی به خودت داره چون مدارس دولتی مظلوم واقع شدن مدرسه ی مایعنی چی بگم قبرستون درس بخونی بهتر تاتومدرسه ما امیدوارم به ارزوهات برسی چون خودمم همینه ارزوم
-
احتمال خیلی بالا چرا فکر میکنن کسی که دولتی میخونه هیچ پخی نیست؟
@ΛŔИOĿD چون واقعا نیس میدونی معلما اشکتو درمیارن واصلا یادگیری براشون مهم نی مهم اینه ببینن کی بهتر حفظ میکنه نمره برااونه
-
هیچ ربطی ب مدرسه و جایی ک توش زندگی میکنین و حتی معدل نهایی نداره.مثال های زیادی این گفته رو تایید میکنن..به فراشناخت و تلاش و درست و اصولی و منظم کار کردن شما بستگی دارد.اینها لوازم موفقیت در کنکوره و همیشه چون اصل کمی سخته بیشترمون دنبالش نیستیم و به حاشیه هایی مثل نوع مدرسه . امکانات زیاد و معدل کم و..گیر میدیم و بهونه میکنیم..
کوثر جلالی شما تومدرسه دولتی درس میخونی
؟