IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
کمک در راه رضای خدااافوووری
-
@Mohsen-M-T در کمک در راه رضای خدااافوووری گفته است:
MAHAk بله
در پروکاریوت ها باکتری ها کروماتیدهای خواهری در محلی به نام سانترومرر بهم وصل میشن؟
چرا اشتباهه؟ -
MAHAk چو اینا چیزی ب اسم نوکلئوزوم و کروماتین و کروماتید ندارن و دنا شون همینجوری بدون پیچ و تاب تو ناحیه ی نوکلئوئیدی وله!
استدلال دیگه: این بحث کروماتید خواهری و اینا میره تو بحثای میتوز و میوز ک خاص یوکاریوتاست و باکتری ها با تقسیم دوتایی تکثیر میشن! -
MAHAk آره چون ژنوم یا همون DNA حلقوی باکتری ها بالاخره ژن هایی رو شامل میشه پس تعدد جایگاه آغاز روویسی داریم..
ولی هر DNA حلقوی فقط یک جایگاه آغاز همانندسازی میتونه داشته باشه که در او جایگاه میتونه دوتا دوراهی همانندسازی بسازه یا یکی!
من طبق نظام قدیم گفتم ولی فک نکنم عوض شده باشه این مطلب...
تعداد زیاددی جایگاه آغاز همانندسازی در DNA مخصوص یوکاریوته این خیلی تو تستای کنکور میومد قدیماببخشید من از این قسمت بالا اینجوری برداشت کردم که باکتری ها حتما چند تا جایگاه رونویسی دارنددرسته؟
-
@Mohsen-M-T به نام خدا همه چی غیر از اینا کمک پلیز
-
MAHAk میگم چرا تعجب می کنی از اینکه چن جایگاه آغاز روونویسی داشته باشن پروکاریوتا؟
تصورت چیه از ژن و این چیزا؟آخه من سرم تو کار خودمه یاد گرفتم تو زندگی بقیه مخصوصا باکتری سرک نکشم
-
@Mohsen-M-T استاد پس الان چند جایگاه داره؟اوکیه
-
MAHAk اگه گفتن چرا میگی چن جایگاه آغاز رونویسی داره بگو خب شما مگه نمی دونید جایگاه رونویسی برای ژنه؟؟ بعد بگید ببینم مگه باکتری فقط 1 ژن داره ک ازش رونویسی کنه؟؟؟؟؟ اونام میرن واس خودشون دیگه نمیان ازت سوال بپرسن!
این یکی رو ناموصاا میدونستم ک رونویسی واسه ژنه خیر..پس الان به سلامتی چن تا جایگاه دونویسی داره
-
MAHAk اگه گفتن چرا میگی چن جایگاه آغاز رونویسی داره بگو خب شما مگه نمی دونید جایگاه رونویسی برای ژنه؟؟ بعد بگید ببینم مگه باکتری فقط 1 ژن داره ک ازش رونویسی کنه؟؟؟؟؟ اونام میرن واس خودشون دیگه نمیان ازت سوال بپرسن!
من همین جمله های بالاتون رو ادبی بفرستم برا دبیرمون اوکیه؟آبرومون حفظ میشه
-
MAHAk بله. اینم ژنوم اصلی اشریشیاکلای! با ژن های متعدد
بسی زیباست.مبارکش باشه جدا از شوخی..ممنونم ک وقت گذاشتید و اینو فرستادید..با آرزوی بهترین ها برای شما استاد ژنتیک
-
MAHAk علم آبرو سرش نمیشه! باید از این چیزا بگذری تا ب قله های رفیع دانش برسی
خود اینشتین بارها می گفت چیزی نمیشه فوقش آبرومون میره!انیشتن خدا بیامرز هم گل فرمایش میکرد
-
MAHAk بله البته
ممنونم از راهنماییاتوناز این به بعد هر وقت دنای باکتری دیدم به یادتونم موفق باشید