این داستان:جمع بندی
-
توو این تاپیک روش خودمو برای جمع بندی براتون توضیح میدم(البته این به معنی نیست که الان وقتشه ۱۰۰ روز وقت دارین هنوز
)
بهترین نوع جمع بندی از نظر من جمع بندی به صورت آزمون محور هستش
بهترین نوع سوالات برای این نوع جمع بندی، سوالات کنکور هستش
خب حالا باید چی کار کنیم؟
جمع بندی داریم تا جمع بندی
یعنی خیلی از افراد میان کنکورای سالای قبل رو حل می کنن مطابق شرایط ازمون و زمان و همه چی رو هم در نظر می گیرن ولی تفاوت های افراد کجاست؟
تفاوتهاشون توو تحلیل آزمون و نحوه برخوردشون با نتایج آزمونه
خب من میخوام اینجا براتون روش خودمو بگم
هفته ای ۳ تا ۴ تا آزمون حل می کردم روزای اخر
اول آزمونو با تمام شرایطش یعنی در نظر گرفتن زمان و همه چی حل می کردم یعنی با دیدِ یه کنکور
بعد از اتمام آزمون، می اومدم تک تک درسا و نتایجشونو تحلیل می کردم به این صورت که همشون رو می نوشتم یعنی چطوری؟
مثلا می نوشتم ریاضی
فصل تابع بخش تستای کنکور از کتاب تستم باید کار بشه
فصل مشتق بخش نقطه بحرانیش تست زماندار باید کار کنم باقی فصل مشکل خاصی نیست
شیمی باید رو حفظیات فصل ۳ یازدهم یا سوم دبیرستان کار کنم یا ...
تک تک درسا مشکلاتمو می نوشتم
همه ی درسا شامل سه مبحث مختلف بودن برام بعد از هر ازمون
کم تسلط،مسلط و نخوانده
اولویتم این بود که کم تسلطا رو با تست بیشتر به تسلط برسونم و مسلطا رو مرور کنم و اگه تایمی بود مباحثی از نخوانده که ارزشش رو داره رو بخونم
توو روزای بین آزمونا چی کار می کردم؟
مباحثی که می خواستم رو مرور می کردم و می خوندم و تست می زدم
اینجوری هر ازمون توو هر درس درصدم چند درصد بیشتر می شد مشخص می شد کجاها یادم رفته مشخص میشد رو کدوممباحث باید وقت بذارم مشخص میشد از هر فصلی کجاهاش بیشتر مهمه و چجوری ازش تست میاد اصلا چجوری بخونمش
خوشحال میشم سوالاتونو اینجا جواب بدم
@دانش-آموزان-آلاء
zo sandiiii -
توو این تاپیک روش خودمو برای جمع بندی براتون توضیح میدم(البته این به معنی نیست که الان وقتشه ۱۰۰ روز وقت دارین هنوز
)
بهترین نوع جمع بندی از نظر من جمع بندی به صورت آزمون محور هستش
بهترین نوع سوالات برای این نوع جمع بندی، سوالات کنکور هستش
خب حالا باید چی کار کنیم؟
جمع بندی داریم تا جمع بندی
یعنی خیلی از افراد میان کنکورای سالای قبل رو حل می کنن مطابق شرایط ازمون و زمان و همه چی رو هم در نظر می گیرن ولی تفاوت های افراد کجاست؟
تفاوتهاشون توو تحلیل آزمون و نحوه برخوردشون با نتایج آزمونه
خب من میخوام اینجا براتون روش خودمو بگم
هفته ای ۳ تا ۴ تا آزمون حل می کردم روزای اخر
اول آزمونو با تمام شرایطش یعنی در نظر گرفتن زمان و همه چی حل می کردم یعنی با دیدِ یه کنکور
بعد از اتمام آزمون، می اومدم تک تک درسا و نتایجشونو تحلیل می کردم به این صورت که همشون رو می نوشتم یعنی چطوری؟
مثلا می نوشتم ریاضی
فصل تابع بخش تستای کنکور از کتاب تستم باید کار بشه
فصل مشتق بخش نقطه بحرانیش تست زماندار باید کار کنم باقی فصل مشکل خاصی نیست
شیمی باید رو حفظیات فصل ۳ یازدهم یا سوم دبیرستان کار کنم یا ...
تک تک درسا مشکلاتمو می نوشتم
همه ی درسا شامل سه مبحث مختلف بودن برام بعد از هر ازمون
کم تسلط،مسلط و نخوانده
اولویتم این بود که کم تسلطا رو با تست بیشتر به تسلط برسونم و مسلطا رو مرور کنم و اگه تایمی بود مباحثی از نخوانده که ارزشش رو داره رو بخونم
توو روزای بین آزمونا چی کار می کردم؟
مباحثی که می خواستم رو مرور می کردم و می خوندم و تست می زدم
اینجوری هر ازمون توو هر درس درصدم چند درصد بیشتر می شد مشخص می شد کجاها یادم رفته مشخص میشد رو کدوممباحث باید وقت بذارم مشخص میشد از هر فصلی کجاهاش بیشتر مهمه و چجوری ازش تست میاد اصلا چجوری بخونمش
خوشحال میشم سوالاتونو اینجا جواب بدم
@دانش-آموزان-آلاء
zo sandiiii -
سلام ممنون از توضیحات خوبتون
یه سوال الان برای زیست که مرور میکنم به نظرتون چجوری تست زد گفتار به گفتار تست به زنم یا فصل به فصل ؟ -
یه سوال الان برای زیست که مرور میکنم به نظرتون چجوری تست زد گفتار به گفتار تست به زنم یا فصل به فصل ؟fateme81 fateme81
اججیش تست هارو یکی درمیان یا مضرب پنج هارو بزن بعد فصل فصل بزن گفتار گفتار انسجام ذهنی برات ندارع -
مرسی
-
یه سوال الان برای زیست که مرور میکنم به نظرتون چجوری تست زد گفتار به گفتار تست به زنم یا فصل به فصل ؟fateme81 fateme81 در این داستان:جمع بندی گفته است:
یه سوال الان برای زیست که مرور میکنم به نظرتون چجوری تست زد گفتار به گفتار تست به زنم یا فصل به فصل ؟واقعیتش تستای ترکیبی هم پیشنهاد خوبیه به نظرم برا زیست
-
ببخشید آزمونتون چجوری بود؟
تالیفی ؟
سراسری؟
بعد چجوری آزموناتون رو با مباحثی که میخونید مچ میکردید که بودجش مث اون چیزایی باشه که شما خوندید تو اون چنروز
ممنون میشم پاسخ بدید
romisauu در این داستان:جمع بندی گفته است:
ببخشید آزمونتون چجوری بود؟
تالیفی ؟
سراسری؟
بعد چجوری آزموناتون رو با مباحثی که میخونید مچ میکردید که بودجش مث اون چیزایی باشه که شما خوندید تو اون چنروز
ممنون میشم پاسخ بدید
romisaاول سراسری ها بعد تالیفیا و بعضی اشخاص با برعکسش موافق ترن بستگی به شخصش داره
واقعیتش چون ازمونا جامع بود بیشتر مباحث رو شامل میشد و اونایی که نخونده بودم رو جواب نمی دادم سوالاشو -
من میخوام دوماه اخر این کارو کنم اما
تا اون موقع چه کتابایی بخونم؟:(
که برا جمع بندی خوب باشن:) -
که برا جمع بندی خوب باشن:)zahra alaei در این داستان:جمع بندی گفته است:
که برا جمع بندی خوب باشن:)واقعیتش کتاب خاصی توو فکرم نیس
ولی کنکورای سالای قبل حتما باید باشن -
که برا جمع بندی خوب باشن:)zahra alaei منظورتون کتابای جمع بندیه؟
یا درسا منظورتونه؟ -
zahra alaei منظورتون کتابای جمع بندیه؟
یا درسا منظورتونه؟amir ahmadi
بله کتابای جم بندی
اینم نمیدونم کار درست الان گرفتن منبع جدیدو مفصله یا دوباره زدن تستای قبلی از منابع قبلی
مثلا خیلی دلم میخوام کتابای ای کیو گاج رو هم بخونم ولی میترسم زمان کم بیارم
کلا این تعویقو زمان اضافی که مونده تا جمبندیرو نمیدونم چه کتابایی خوبه بخونم -
amir ahmadi
بله کتابای جم بندی
اینم نمیدونم کار درست الان گرفتن منبع جدیدو مفصله یا دوباره زدن تستای قبلی از منابع قبلی
کلا این تعویقو زمان اضافی که مونده تا جمبندیرو نمیدونم چه کتابایی خوبه بخونمzahra alaei در این داستان:جمع بندی گفته است:
amir ahmadi
بله کتابای جم بندی
کلا این تعویقو زمان اضافی که مونده تا جمبندیرو نمیدونم چه کتابایی خوبه بخونماگه قبلیا برات تازگی دارن اونا رو مسلط شو
ولی اگه اسونن و تکراری شدن منبع جدید بگیر و سخت تر و هوشمندانه تر و رو سرعت هم کار کن