این داستان:جمع بندی
-
سلام ممنون از توضیحات خوبتون
یه سوال الان برای زیست که مرور میکنم به نظرتون چجوری تست زد گفتار به گفتار تست به زنم یا فصل به فصل ؟ -
یه سوال الان برای زیست که مرور میکنم به نظرتون چجوری تست زد گفتار به گفتار تست به زنم یا فصل به فصل ؟fateme81 fateme81
اججیش تست هارو یکی درمیان یا مضرب پنج هارو بزن بعد فصل فصل بزن گفتار گفتار انسجام ذهنی برات ندارع -
مرسی
-
یه سوال الان برای زیست که مرور میکنم به نظرتون چجوری تست زد گفتار به گفتار تست به زنم یا فصل به فصل ؟fateme81 fateme81 در این داستان:جمع بندی گفته است:
یه سوال الان برای زیست که مرور میکنم به نظرتون چجوری تست زد گفتار به گفتار تست به زنم یا فصل به فصل ؟واقعیتش تستای ترکیبی هم پیشنهاد خوبیه به نظرم برا زیست
-
ببخشید آزمونتون چجوری بود؟
تالیفی ؟
سراسری؟
بعد چجوری آزموناتون رو با مباحثی که میخونید مچ میکردید که بودجش مث اون چیزایی باشه که شما خوندید تو اون چنروز
ممنون میشم پاسخ بدید
romisauu در این داستان:جمع بندی گفته است:
ببخشید آزمونتون چجوری بود؟
تالیفی ؟
سراسری؟
بعد چجوری آزموناتون رو با مباحثی که میخونید مچ میکردید که بودجش مث اون چیزایی باشه که شما خوندید تو اون چنروز
ممنون میشم پاسخ بدید
romisaاول سراسری ها بعد تالیفیا و بعضی اشخاص با برعکسش موافق ترن بستگی به شخصش داره
واقعیتش چون ازمونا جامع بود بیشتر مباحث رو شامل میشد و اونایی که نخونده بودم رو جواب نمی دادم سوالاشو -
من میخوام دوماه اخر این کارو کنم اما
تا اون موقع چه کتابایی بخونم؟:(
که برا جمع بندی خوب باشن:) -
که برا جمع بندی خوب باشن:)zahra alaei در این داستان:جمع بندی گفته است:
که برا جمع بندی خوب باشن:)واقعیتش کتاب خاصی توو فکرم نیس
ولی کنکورای سالای قبل حتما باید باشن -
که برا جمع بندی خوب باشن:)zahra alaei منظورتون کتابای جمع بندیه؟
یا درسا منظورتونه؟ -
zahra alaei منظورتون کتابای جمع بندیه؟
یا درسا منظورتونه؟amir ahmadi
بله کتابای جم بندی
اینم نمیدونم کار درست الان گرفتن منبع جدیدو مفصله یا دوباره زدن تستای قبلی از منابع قبلی
مثلا خیلی دلم میخوام کتابای ای کیو گاج رو هم بخونم ولی میترسم زمان کم بیارم
کلا این تعویقو زمان اضافی که مونده تا جمبندیرو نمیدونم چه کتابایی خوبه بخونم -
amir ahmadi
بله کتابای جم بندی
اینم نمیدونم کار درست الان گرفتن منبع جدیدو مفصله یا دوباره زدن تستای قبلی از منابع قبلی
کلا این تعویقو زمان اضافی که مونده تا جمبندیرو نمیدونم چه کتابایی خوبه بخونمzahra alaei در این داستان:جمع بندی گفته است:
amir ahmadi
بله کتابای جم بندی
کلا این تعویقو زمان اضافی که مونده تا جمبندیرو نمیدونم چه کتابایی خوبه بخونماگه قبلیا برات تازگی دارن اونا رو مسلط شو
ولی اگه اسونن و تکراری شدن منبع جدید بگیر و سخت تر و هوشمندانه تر و رو سرعت هم کار کن -
amir ahmadi
بله کتابای جم بندی
کلا این تعویقو زمان اضافی که مونده تا جمبندیرو نمیدونم چه کتابایی خوبه بخونمzahra alaei وقت که خیلی زیاده
اگه کفش روزی ۱۰ساعت خون باشین میرسین
وای اگر تستایی که زدین رو ۱۰۰ کنین ینی تسلط عالی برسین بهتره
میتونین روزی ۳۰تا۵۰تا ایکیو بزنین مثلا
کتابای جمع بندی هم چیز شاخی نیستن
من فقط با خط ویژه ریاضی حال کردم و جمعبندی استاد ناصح زاده
مرورتون زیاد کنید تو اختصاصیا
راستی کتاب موج آزمون شیمی هم فوق العادس
ولی خب ماشالله دوتا ۹۹ تومن
درکل مرور کنید تا قبل امتحانات نوبت دوم
بعد که دیدید چیزی برای مرور نمونده یا نخونده ای ندارید
شروع کنید آزمون زدن....مثلا دور دنیا در ۴ساعت برای عمومی هاتون....و حالا در صورت نیاز موج شیمی مثلا برا شیمی....ولی زیادم خرج نکنید همون خلاصه نویسی و کتابای قبلیتون کافیه...بعده امتحاناتم میتونین دیگه کنکور بزنین و ازمونای قلم و گاج و گزینه پارسال
موفق باشید -
zahra alaei وقت که خیلی زیاده
اگه کفش روزی ۱۰ساعت خون باشین میرسین
وای اگر تستایی که زدین رو ۱۰۰ کنین ینی تسلط عالی برسین بهتره
میتونین روزی ۳۰تا۵۰تا ایکیو بزنین مثلا
کتابای جمع بندی هم چیز شاخی نیستن
من فقط با خط ویژه ریاضی حال کردم و جمعبندی استاد ناصح زاده
مرورتون زیاد کنید تو اختصاصیا
راستی کتاب موج آزمون شیمی هم فوق العادس
ولی خب ماشالله دوتا ۹۹ تومن
درکل مرور کنید تا قبل امتحانات نوبت دوم
بعد که دیدید چیزی برای مرور نمونده یا نخونده ای ندارید
شروع کنید آزمون زدن....مثلا دور دنیا در ۴ساعت برای عمومی هاتون....و حالا در صورت نیاز موج شیمی مثلا برا شیمی....ولی زیادم خرج نکنید همون خلاصه نویسی و کتابای قبلیتون کافیه...بعده امتحاناتم میتونین دیگه کنکور بزنین و ازمونای قلم و گاج و گزینه پارسال
موفق باشیدamir ahmadi
پشت کنکوریم امتحان ندارم خداروشکر
ولی پیشنهاد شما بین کتابای ای کیو و موج ازمون کدومه؟
یا اینگه وقت میشه هردورو خوند؟
مرس یاز کمکتون:) -
amir ahmadi
پشت کنکوریم امتحان ندارم خداروشکر
ولی پیشنهاد شما بین کتابای ای کیو و موج ازمون کدومه؟
یا اینگه وقت میشه هردورو خوند؟
مرس یاز کمکتون:)zahra alaei l
از همین الان تا کنکور 100 روز فیکس مونده
مطمئنا اگه خوب کار کنید دوتا رو میتونید کامل استفاده کنین
یه نکته مهم اینه که اگر دیدین مثلا با ایکیو به یه تسلط خیلی خوب رسیدینه تو درس ریاضی بنظرم نیازی نیست برید یه هزینه زیادی بابت کتاب موج ازمونش بدید (فقط زیستش قیمتش خیلی خوبه)
برای عمومیا همون 37 دوره کنکور دور دنیا خوبه (برا تست کار کردن.....کتاب جمعبندی استاد ناصح زاده فک کنم 20تومن باشه....کلیپاشم توی سایت الا هستن که کتابو درس داده برا جمع بندی اموزشی عربی عالیه ولی تستاش کمن) ولی برای اختصاصیا شرط تسلط کامل رو کتابایی که دارین
ولی اگر تسلط دارین بخواین برا فرصت پیش اومده تست کار کنید
زیست:موج ازمون/3سطحی کانون
شیمی:موج ازمون
فیزیک:موج ازمون
ریاضی:اول ایکیو رو تموم کنید بعد اگه تایم موند براتون موج
اینایی که گفتم همش به شرط اینه که شما الان تست برا زدن نداشته باشید
این روش خانم دکتر هم که انجام بدین باز توروزایی که خالین و ازمون نمیدین میتونید تست کار کنید از مباحثی که تستاش مونده باز
ولی ازمونای 3روز یک بار که کم کم بعد میشه دو روز یک بار وحتی هر روز باید بین 25تا 30 تا حداقل کارکنید تا قلق کنکور دستتون بیاد -
zahra alaei l
از همین الان تا کنکور 100 روز فیکس مونده
مطمئنا اگه خوب کار کنید دوتا رو میتونید کامل استفاده کنین
یه نکته مهم اینه که اگر دیدین مثلا با ایکیو به یه تسلط خیلی خوب رسیدینه تو درس ریاضی بنظرم نیازی نیست برید یه هزینه زیادی بابت کتاب موج ازمونش بدید (فقط زیستش قیمتش خیلی خوبه)
برای عمومیا همون 37 دوره کنکور دور دنیا خوبه (برا تست کار کردن.....کتاب جمعبندی استاد ناصح زاده فک کنم 20تومن باشه....کلیپاشم توی سایت الا هستن که کتابو درس داده برا جمع بندی اموزشی عربی عالیه ولی تستاش کمن) ولی برای اختصاصیا شرط تسلط کامل رو کتابایی که دارین
ولی اگر تسلط دارین بخواین برا فرصت پیش اومده تست کار کنید
زیست:موج ازمون/3سطحی کانون
شیمی:موج ازمون
فیزیک:موج ازمون
ریاضی:اول ایکیو رو تموم کنید بعد اگه تایم موند براتون موج
اینایی که گفتم همش به شرط اینه که شما الان تست برا زدن نداشته باشید
این روش خانم دکتر هم که انجام بدین باز توروزایی که خالین و ازمون نمیدین میتونید تست کار کنید از مباحثی که تستاش مونده باز
ولی ازمونای 3روز یک بار که کم کم بعد میشه دو روز یک بار وحتی هر روز باید بین 25تا 30 تا حداقل کارکنید تا قلق کنکور دستتون بیادamir ahmadi
خیلی ممنون
کارایی که گفتینو انجام میدم:)
لطف کردین -
یه کارهایی هست اگه توو ماهای اخر انجام بدین خالی از لطف نیست:● لطفا شیمی و فیزیک کنکورهای رشته ریاضی مخصوصا سال های اخیرشو مثل ۹۷ و ۹۶ داخل و به خصوص خارجشو حتما حل کنید
فیزیکش یه سری مباحث داره که به ما مربوط نیست اما بیشترش مشترکه.● لطفا روش ضربدر منفی و زمان نقصانی و استراتژی بازگشت رو حتما کار کنید و استراتژی مخصوص به خودتون رو بارها و بارها در آزمون های جامعی که از خودتون می گیرید یا شرکت می کنید به کار ببرید
● مهمترین کاری که هر کنکوری باید توو این ماه انجام بده چه دونی که از صفر تا صد مطالبو خونده چه اونی که میخواد چن تا مبحث رو انتخابکنه و همونا رو مسلط شه اینه که آزمون جامع و شبیه سازی شده زیاد حل کنه
درست متوجه شدین حتی اونی که نخونده با این کار متوجه میشه کجاها رو باید بخونه و چجوری بخونه و وقتی خوند متوجه میشه خوندنش مفید بوده و میتونه کنکورا رو حل کنه یا نه
تا جایی که میتونید آزمون جامع دقیقا با شرایط کنکور حل کنید و اگه کنکور های اخیر رو حل کردین میتونید از آزمون های شبیه سازی شده موسسات مختلف مثل گاج ، قلم چی و گزینه دو و سنجش هم استفاده کنید.با میانگین ۶۲۰۰ تونستم پزشکی روزانه قبول شم درحالیکه خیلی داشتیم با میانگین هایی خیلی بهتر و بالاتر از من پردیسشو قبول شدن یا پرستاری دانشگاهمونو
تفاوت همش توو جمع بندی و مرور بود
یکی از دلایل موفقیتم که تونستم با میانگین پایین قبول شم همین مرور مناسب و به موقع استفاده از ماهای الماسی (کار از طلا گذشته) بود.قدر این روزا رو بدونید
هفته آخر تورق سریع یادتون نره
از توصیه های پرتجربه آلایی ها استفاده کنید
امیدوارم بعد کنکور همتون با شادی بیاید از موفقیتاتون بگید