حل سوال هندسه
-
سلام سوال ۹ رو می تونین حل کنین؟!
-
چیز زیاد سختی نیس. اول باید حجم رو حساب کرد. پس( 8+2)24 تقسیم بر 2 و بعد ضرب در12 که میشه 1440متر مکعب. بعدش باید از این مقدار حجم، مقداری که آب داره رو کم کنیم . چقد آب داره؟ 62 تقسیم بر 2 و بعد ضرب در 12 که میشه 72 متر مکعب. بعدش دیگه یه تناسب ساده ست.
1440 متر معب با سرعت 16مترمکعب بر ثانیه پر میشه. 1368 متر مکعب با چه سرعتی پر میشه؟ -
سلام ممنون برای چی مقدار ۲ رو با ۸ جمع شد؟
-
چیز زیاد سختی نیس. اول باید حجم رو حساب کرد. پس( 8+2)24 تقسیم بر 2 و بعد ضرب در12 که میشه 1440متر مکعب. بعدش باید از این مقدار حجم، مقداری که آب داره رو کم کنیم . چقد آب داره؟ 62 تقسیم بر 2 و بعد ضرب در 12 که میشه 72 متر مکعب. بعدش دیگه یه تناسب ساده ست.
1440 متر معب با سرعت 16مترمکعب بر ثانیه پر میشه. 1368 متر مکعب با چه سرعتی پر میشه؟@Sh-E میشه کامل تر توضیح بدین
-
اصن عدد ۶۲ از کجا اومد؟
-
اصن عدد ۶۲ از کجا اومد؟
Parimah Aghajani چرا تقسیم بر ۲؟
-
1440 متر معب با سرعت 16مترمکعب بر ثانیه پر میشه. 1368 متر مکعب با چه سرعتی پر میشه؟@Sh-E گفته دو تا هشت متر متغیره شما چرا با هم جمعشون کردین؟
-
1440 متر معب با سرعت 16مترمکعب بر ثانیه پر میشه. 1368 متر مکعب با چه سرعتی پر میشه؟@Sh-E میشه خط به خطی که برام توضیح دادین دوباره توضیح بدین راستشو بخواین من اصلا نفهمیدم
-
@Sh-E گفته دو تا هشت متر متغیره شما چرا با هم جمعشون کردین؟
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
Parimah Aghajani چرا در ده ضرب کردین؟
-
1440 متر معب با سرعت 16مترمکعب بر ثانیه پر میشه. 1368 متر مکعب با چه سرعتی پر میشه؟@Sh-E اصلا انگار یک قسمتش بریده شده شما چطور ۲۴ رو در همونی که گفتین ۲+۸ ضرب کردین بعدش تقسیم بر ۲ کردین و بعد ضربدر ۱۲ کردین؟
-
@Sh-E اصلا انگار یک قسمتش بریده شده شما چطور ۲۴ رو در همونی که گفتین ۲+۸ ضرب کردین بعدش تقسیم بر ۲ کردین و بعد ضربدر ۱۲ کردین؟
Parimah Aghajani البت اگه جدا هم حساب کنیم و بگیم یه بار ۱۲ رو در عدد ۲۴ ضرب کنیم و ضربدر ۲ کنیم و یه بار هم عدد ۱۲ رو در ۲۴ ضرب کنیم و بعد ضرب در ۸ کنیم و بعد حاصل این دو تا ضرب رو با هم جمع کنیم جوابش می شه ۲۸۸۰ که اگه بر دو تقسیم کنیم می شه ۱۴۴۰ .ولی من که نفهمیدم برای چی باید بر دو تقسیم کنیم؟
-
Parimah Aghajani البت اگه جدا هم حساب کنیم و بگیم یه بار ۱۲ رو در عدد ۲۴ ضرب کنیم و ضربدر ۲ کنیم و یه بار هم عدد ۱۲ رو در ۲۴ ضرب کنیم و بعد ضرب در ۸ کنیم و بعد حاصل این دو تا ضرب رو با هم جمع کنیم جوابش می شه ۲۸۸۰ که اگه بر دو تقسیم کنیم می شه ۱۴۴۰ .ولی من که نفهمیدم برای چی باید بر دو تقسیم کنیم؟
Parimah Aghajani این که میگه متغیره عمقش یعنی انگار دو تا حجم داریم نه؟برای همین من اینجوری گفتم
-
1440 متر معب با سرعت 16مترمکعب بر ثانیه پر میشه. 1368 متر مکعب با چه سرعتی پر میشه؟@Sh-E گفته با عمق ۲ متر برای چی ۲ رو با ۸ جمع کردین؟
-
حالا نمی دونم عدد ۶۲ رو از کجا به دس آوردین ولی عدد ۶۲ تقسیم بر ۲ می شه ۳۱ ضربدر ۱۲ میشه ۳۷۲ متر مکعب
-
۱۳۶۸ رو از کجا به دس اوردین؟
-
سلام ممنون برای چی مقدار ۲ رو با ۸ جمع شد؟
-
Parimah Aghajani برای اینکه مساحت ذوزنقه رو حساب کنیم
@Sh-E میشه خط به خط توضیح بدین خواهش
-
@Sh-E میشه خط به خط توضیح بدین خواهش
-
Parimah Aghajani ببینین . از رو به رو که نگاه میکنین یه ذوزنقه میبینین درسته؟
@Sh-E بله اینو که دیدم