موقاری یا راستی بروجنی
-
کی موضوع آقای موقاری رو قفل کرده؟این حرفای من درباره ی آقای موقاری طی نگاه کردن به چندین جلسه بود و اصلا تدریسشون خوب نبود.و خیلی خوبه برای آلا که معلمای بهتری بیارن.
Ilya Mansouri
اه بابا ولمون کن ....
تو بیخود میکنی انقدر به دبیر ما بی احترامی میکنی ...
هی میخوام دهنمو ببندم نمیزاری ...
الا خودش بهتر از تو میدونه چی خوبه چی بد ...
اگه نمیتونی با عشق جان ارتباط بگیری تقصیر خودته ...
حداقل ادب داشته باش و بی احترامی نکن ...
مگه ما به دبیر شما بی احترامی کردیم که شما به استاد ما بی احترامی میکنی ...
جمع کن خودتو بابا -
Ilya Mansouri سلام دوست عزیز
درسته شما از تدریس ایشون ناراضی بودین ولی دلیل نمیشه هی تکرار بزنید و بخواید عالم و ادم خبر دار بشن
شما اولین نفری هستین که میبینم ازین موضوع شکایت دارید خب الا اساتید دیگه ای هم داره میتونید از بقیه استفاده کنید
تاپیک قبلی رو هم من قفل کردم چون داشت وارد حاشیه میشد
اینم بگم که سلیقه ها متفاوت و قدرت یادگیری هرکسی با کسی دیگه متفاوته پس نیازی به کرسی نشوندن حرف خودتون نیست. همه ی اساتید برای ما محترم هستند -
به قول یکی از دوستان به نام کلیابی شما بی خود می کنین تاپیک منو قفل می کنین.من به آقای موقاری توهین نکردم فقط انتقاد کردم .حالا که اینطور شد از آقای موقاری بد تر و بی حال ترش نیست.
-
به قول یکی از دوستان به نام کلیابی شما بی خود می کنین تاپیک منو قفل می کنین.من به آقای موقاری توهین نکردم فقط انتقاد کردم .حالا که اینطور شد از آقای موقاری بد تر و بی حال ترش نیست.
Ilya Mansouri شما حق ندارین پیام منو قفل کنین.برین تو اینترنت سرچ کنین بهترین معلمای زیست ایران هیچ اسمی از آقای موقاری نیست.اسم آقای بازوکی و بروجنی هست ولی
-
شما ارده داری انتخاب کنی قرار نیست از معلمی انتقاد یا بد گویی کنین و به خاین نظرتونو به دیگران تحمیل کنین
Ilya Mansouri -
این چه طرز صحبت کردنه ؟!
کاربری تاپیکی رو قفل نمی کنه !
ناظم ها تصمیم گرفتن قفل کنن
انتقاد و توهین و تهمت فرق دارهشما اینجا سوال کردین کدوم استاد بهتره !
خودتون خواستین نظرات دوستانتون رو بدونید
پس باید با احترام گوش کنید به نظراتشوندر ضمن تهمت دروغ گفتن هم زدین !
وقتی چیزی رو نمیدونید سوال کنید
جلسات اول سال دهم با کتاب کنکوری های 98 ضبط شده و بعد از اون با منابع کنکور 99انتقادی هم اگر دارین بی تهمت زدن می تونید بگید
اگر درست بحث می کردین تاپیک هم قفل نمیشد
وقتی هم موضوعی بسته شده یعنی ادامه داده نشهوقتی جایی هستین آداب حضور در اونجا رو هم رعایت کنید
اصل تنوع دبیر هم در آلاء به همین علت هست که تنوع سلیقه ای بین افراد هست
شما با هر دبیری که بهتر یاد می گیرید ادامه بدین
اگر شما نتونستین با دبیری ارتباط بگیرین دلیل نمیشه توهین کنید -
ای مرد حسابی به معلممون توهین نکن //