مشاوره ، حذف مباحث
-
سلام آلایی های عزیز
دوستان کسی میدونه من اگر بخوام از الان شروع کنم برای تجربی نظام جدید خوندن برای هر درس چه مباحثی رو باید حذف کنم ؟ توروخدا هرکس میدونه کمکم کنهخیلی سردرگمم البته صفر صفر نیستم ها پارسال نظام قدیم کنکور دادم از نظام جدید هم خوندم ریزه ریزه اما خب تنبلی و سستی از خودم بوده ارادم خیلی ضعیفه هرکس میتونه راهنماییم کنه بگه لطفا
-
سلام آلایی های عزیز
دوستان کسی میدونه من اگر بخوام از الان شروع کنم برای تجربی نظام جدید خوندن برای هر درس چه مباحثی رو باید حذف کنم ؟ توروخدا هرکس میدونه کمکم کنهخیلی سردرگمم البته صفر صفر نیستم ها پارسال نظام قدیم کنکور دادم از نظام جدید هم خوندم ریزه ریزه اما خب تنبلی و سستی از خودم بوده ارادم خیلی ضعیفه هرکس میتونه راهنماییم کنه بگه لطفا
-
سلام...بچه هارو منشن میکنم جواب بدن
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء -
@Amin-th اینکه تجربیا رو تگ کنین و کنارش دانش آ»وزان نظام قدیم و جدید رو هم تگ کنین، فرقی با اینکه همه رو تگ کنین نداره . دسته ها زده شدن تا دیگه پیام برا ریاضی هایی مثه من نره ...
@Sh-E در مشاوره ، حذف مباحث گفته است:
@Amin-th اینکه تجربیا رو تگ کنین و کنارش دانش آ»وزان نظام قدیم و جدید رو هم تگ کنین، فرقی با اینکه همه رو تگ کنین نداره . دسته ها زده شدن تا دیگه پیام برا ریاضی هایی مثه من نره ...
اخ اخ
شرمنده اصن حواسم نیس... -
@Sh-E در مشاوره ، حذف مباحث گفته است:
اخ اخ
شرمنده اصن حواسم نیس... -
سلام آلایی های عزیز
-
سلام آلایی های عزیز
sama1124 این مباحثی که میگم ساده تر جمع کردنش و خوندش
راحت 40 درصد از مطالبو میتونی راحت بزنی%(#00ffb3)[ریاضی]:شمارش ، احتما ،امار ،معادله و نامعادله ،لگاریتم ،حد
%(#00aaff)[زیست ]: تنفس ، کلیه ،اعصاب ، حواس ،ایمنی ، تولید مثل ، هورمون گیاهی ،رفتار شناسی
%(#ee00ff)[فیزیک]: کار و انرژی ، دینامیک ،مغناطیس ،موج و نوسان ، اتمی
%(#95ff00)[شیمی]: کل مفاهیم ، مسایل ساده و متوسط -
راحت 40 درصد از مطالبو میتونی راحت بزنی%(#00ffb3)[ریاضی]:شمارش ، احتما ،امار ،معادله و نامعادله ،لگاریتم ،حد
%(#00aaff)[زیست ]: تنفس ، کلیه ،اعصاب ، حواس ،ایمنی ، تولید مثل ، هورمون گیاهی ،رفتار شناسی
Gol roz خب یه سوال: شیمی چه مسائلی ینی برای چه فصل هایی از چه پایه هایی اسون تر هستند وبرای جواب دادن تو کنکور خیلی سخت نیستند ؟
@sedigheh-gholami اینو نمیدونم والا یعنی برای هر کس فرق داره
-
Gol roz خب یه سوال: شیمی چه مسائلی ینی برای چه فصل هایی از چه پایه هایی اسون تر هستند وبرای جواب دادن تو کنکور خیلی سخت نیستند ؟
-
aylar mo م صفر صفر نیستم پارسال نظام قدیم شرکت کردم البته خودم خیلی شل گرفتم امسال هم جسته گریخته یه چیزایی خوندم از زیست و ریاضی اما شیمی و فیزیک نه عمومی هام میانگین الانم برای همشون حدود ۵۰ هست . من لیسانس برق دارم پارسال شروع کردم برای تجربی اما خب نشد یه مشکلاتی پیش اومد کلا بیخیالش شدم دیگه
-
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء -
برای شیمی بنظر من شیمی دهم باید کامل خونده بشه.یازدهم هم آنتالپی بنظرم خیلی راحته و یکی دو تا فرمولش هم با فیزیک مشترکه.سینتیک و ترکیبات هیدروکربنی هم تو شیمی یازدهم هست که میتونی مطالعه کنی.دوازدهم هم فصل ۳ سبک و راحته.بقیشون یکم سخت تر هستند.
-
برای زیست هم من به شخصه با گیاهی مشکل دارم و تا جایی که اطلاع دارم سایر بچه ها هم زیاد ازین فصول خوششون نمیاد.پس اگه بخوام اولویت بندی کنم.اول فصل های ۲ و ۳ و ۵ دهم و بعد فصل ۱ و ۴ و ۵ و ۶ یازدهم.بعد هم فصل ۱ و ۲ و۳و۷ و ۸ دوازدهم.بعد اگر این فصل ها جمع شد میشه رفت و روی بقیه فصل هایی که مونده کار کرد.
-
برای زیست هم من به شخصه با گیاهی مشکل دارم و تا جایی که اطلاع دارم سایر بچه ها هم زیاد ازین فصول خوششون نمیاد.پس اگه بخوام اولویت بندی کنم.اول فصل های ۲ و ۳ و ۵ دهم و بعد فصل ۱ و ۴ و ۵ و ۶ یازدهم.بعد هم فصل ۱ و ۲ و۳و۷ و ۸ دوازدهم.بعد اگر این فصل ها جمع شد میشه رفت و روی بقیه فصل هایی که مونده کار کرد.
-
@venom نه حذف نیست.اول اینکه این قضیه ی ۸۰ درصد ۲۰ درصد فعلا مال نهاییه بعدشم اگر برای کنکور هم اجرایی بشه باز هم سوالاتی از مباحث ۲۰ درصدی طرح خواهد شد که به احتمال زیاد راحت تر از بقیه ی سوالا خواهند بود