ریاضی چی کار کنم
-
سلام دوستان من دانش آموز پایه دهم تجربی هستم
ریاضیم خیلی خوب نیست در حد 40 و 50 می خواستم ببینم چی کار کنم درصد بالا تری رو بزنم فیلم ببینم (کدوم استاد) یا اینکه تست بزنم منبع تستم، تست ریاضی خیلی سبز
ممنون -
-
سلام دوستان من دانش آموز پایه دهم تجربی هستم
ریاضیم خیلی خوب نیست در حد 40 و 50 می خواستم ببینم چی کار کنم درصد بالا تری رو بزنم فیلم ببینم (کدوم استاد) یا اینکه تست بزنم منبع تستم، تست ریاضی خیلی سبز
ممنون -
Mobin Hosseini جاست ثابتی
اقای ثابتی عالیه باهاشون کار کن
تو که دهمی هنوز وقت داری من دوازدهمم ولی با ایشون خودمو کشیدم بالا
با اقای ثابتی بخونmohiiiii صفر تا صد ریاضیشو ببینم اول ؟یا چی...
-
mohiiiii صفر تا صد ریاضیشو ببینم اول ؟یا چی...
-
Mobin Hosseini خودت باید ببینی
اگه از پایه ضعیفی خب صفر تا صد ببین اگه تست ضعیفی تست
ولی من صفر تا صد دیدم یه ماه دیگم میرم سراغ تستmohiiiii دیدم ولی آخه توی صفر تا صد هاش چون به طور موضوعی درس داده من خیلیاشو نخوندم مثلا لگاریتم و...
-
دوست گلم از همین الان شروع کن به صورت کامل خوندن راه ابریشم رو توصیه میکنم به همراه صفرتا 100 آقای ثابتی که کامل کامل بخونی و سال دوازدهم فقط خودت تست کار کنی
اینجوری که میگه هم مطالب 3 سال رو خوندی
هم تست زیادی کار کردی تا قبل از سال کنکورت
و از درصد صفر صفر حداقل به 90 یا 95 میرسی و توی سال دوازدهم فقط تمرکزت رو میزاری که درصدت رو حفظ کنی.. -
دوست گلم از همین الان شروع کن به صورت کامل خوندن راه ابریشم رو توصیه میکنم به همراه صفرتا 100 آقای ثابتی که کامل کامل بخونی و سال دوازدهم فقط خودت تست کار کنی
اینجوری که میگه هم مطالب 3 سال رو خوندی
هم تست زیادی کار کردی تا قبل از سال کنکورت
و از درصد صفر صفر حداقل به 90 یا 95 میرسی و توی سال دوازدهم فقط تمرکزت رو میزاری که درصدت رو حفظ کنی..zahra_yp خیلی ممنون
-
mohiiiii دیدم ولی آخه توی صفر تا صد هاش چون به طور موضوعی درس داده من خیلیاشو نخوندم مثلا لگاریتم و...
-
Mobin Hosseini جاست ثابتی
اقای ثابتی عالیه باهاشون کار کن
تو که دهمی هنوز وقت داری من دوازدهمم ولی با ایشون خودمو کشیدم بالا
با اقای ثابتی بخون