کارگاه تست آقای امینی راد
-
@Elham-parvaaaaz من کارگاه نکته و تست ایشون رو فعلا تا فصل ۳ دهم دیدم و ادامش مونده برای هفته ی بعد ولی باید بگم که نکاتشون حرف نداره و مهم ترینش اینه که یه جدول میدن پر از نکته و چیزی از نکات جا نمیمونه و فوق العادس البته اینم بگم که دیدنشون در کنار کلیپ های استاد موقاری خیلی محشر میشه
-
به نظرم با اقای موقاری پیش بری بهتره چون هم جامع هست هم همه نکاتو میگن و نیازی نیست دوباره از اول بخونی
-
@Dr-Rashidi عزیز من منظورم آقای راد ریاضی بودن نه زیست وگرنه خودم که زیستو با آقای موقاری میخونم و کنکوری ۹۹ هستم.
@Elham-parvaaaaz اها ببخشید
-
سلام بچه ها
میخواستم بدونم کارگاه های نکته و تست آقای راد تا چه حد مفید هست ؟ کسی اونا رو کامل دیده؟
اگه الان وقتمو بذارم روشون واقعا نتیجه مطلوبومیگیرم با فرض اینکه خودمم تمرین کنم؟کسی نتیجه دلخواهش رو تو آزمونا بوسیله این کارگاه ها گرفته؟ -
@Elham-parvaaaaz من اول روی امینی راد ریاضی وقت گذاشتم ولی بعد پس از مدت ها فهمیدم که ثابتی مفهومی تر و بهتر توضیح میده
-
@Elham-parvaaaaz صفر تا صد ایشون کار نکته و تست میکنه من یادمه واسه رفع ابهام حد ۴ تا روش مختلف دادن یکی از یکی تستی تر
-
@Elham-parvaaaaz صفر تا صد ایشون کار نکته و تست میکنه من یادمه واسه رفع ابهام حد ۴ تا روش مختلف دادن یکی از یکی تستی تر
-
@Elham-parvaaaaz خواهش میکنم
-
سلام بچه ها
میخواستم بدونم کارگاه های نکته و تست آقای راد تا چه حد مفید هست ؟ کسی اونا رو کامل دیده؟
اگه الان وقتمو بذارم روشون واقعا نتیجه مطلوبومیگیرم با فرض اینکه خودمم تمرین کنم؟کسی نتیجه دلخواهش رو تو آزمونا بوسیله این کارگاه ها گرفته؟برای دهم تجربی ویدیو های آقای ثابتی نداریم؟؟؟