سوال / زیست گیاهی / +NADPH
-
سلام بچه ها...امیدوارم حالتون خوب باشه
امروز ک تستای زیست کنکورو میزدم چنتا مشکل داشتم
۱.آیا +NADP جزو زنجیره انتقال الکترون محسوب میشه؟! (کتاب کمک درسی=اره ** کنکور=نه)
۲.ی جمله داشت درست در نظر گرفته بود : "هر سلول گیاهی که فاقد پروتوپلاسم زنده است در استحکام اندام های گیاهی نقش دارد"
خب این جمله باید غلط باشهاخه سلولهای مرده ی کلاهک ریشه که در استحکام نقش ندارن
تجربیا
همیار -
@Sh-E
چراع؟!؟!چی شده -
عزیز جان وقتی منظورت فقط با تجریباس فقط تجریبا رو تگ کن نه کل دانش اموزان آلا چون بچه های ریاضی هم تو این گروه هستن منشن میشن
zahra_yp
اها از اون لحاظ
خب خودکشی کردن نداره
ولی من الان متوجه نشدم بالاخره عضو زنجیره انتقال الکترون هس یا نیس؟! -
zahra_yp
اها از اون لحاظ
خب خودکشی کردن نداره
ولی من الان متوجه نشدم بالاخره عضو زنجیره انتقال الکترون هس یا نیس؟!@Maedeh-hashemi در سوال کنکور درباره گیاه گفته است:
zahra_yp
اها از اون لحاظ
خب خودکشی کردن نداره
ولی من الان متوجه نشدم بالاخره عضو زنجیره انتقال الکترون هس یا نیس؟!خب دیگه حساسه..
این مدت هم این کار زیاد تکرار شده
خودمم قاطی کردم یادم رفت تجزیه آب رو حساب کنم
به سان خورشید امان از درس نخوندن -
چون کلاهک چوب پنبه ایی شده است پس دیواره آن محکم است و در استحکام نقش دارد
-
@N-n-good
کتاب اصلا ذکر نکرده ک کلاهک چوب پنبه ای شده است
تو تستهای کتاب کمک درسی هم ی نکته بود ک میگفت:سلولهای مرده سطح کلاهک،در استحکام نقش ندارن.گرچه مرده اند -
@N-n-good
تو تستهای کتاب کمک درسی هم ی نکته بود ک میگفت:سلولهای مرده سطح کلاهک،در استحکام نقش ندارن.گرچه مرده اند@Maedeh-hashemi
سلام از یه جهتم تو کتاب گفته این سلولها مدام میریزند و با سلولهای جدید جانشین میشن بعد کتاب اشاره ای به چوب پنبه ای شدنشون نکرده و فقط گفته باعث حفاظت از سرلاد نوک ریشه میشن پس نمیشه از متن کتاب نتیجه گرفت که لزوما سلول چوب پنبه ای شده عامل حفاظت هست یعنی اینطوری بگیم سلول به محض چوب پنبه ای شدن میریزه و به جاش سلولهای جدید که هنوز چوب پنبه ای نشدن جایگزین میشن و شاید بشه نقش محافظتی رو هم به اونا نسبت داد با این دید میشه تقریبا گفت سلولهای چوب پنبه ای شده چون دوامی ندارن انگار اصلن اینجا وجود ندارن... -
@Maedeh-hashemi
سلام از یه جهتم تو کتاب گفته این سلولها مدام میریزند و با سلولهای جدید جانشین میشن بعد کتاب اشاره ای به چوب پنبه ای شدنشون نکرده و فقط گفته باعث حفاظت از سرلاد نوک ریشه میشن پس نمیشه از متن کتاب نتیجه گرفت که لزوما سلول چوب پنبه ای شده عامل حفاظت هست یعنی اینطوری بگیم سلول به محض چوب پنبه ای شدن میریزه و به جاش سلولهای جدید که هنوز چوب پنبه ای نشدن جایگزین میشن و شاید بشه نقش محافظتی رو هم به اونا نسبت داد با این دید میشه تقریبا گفت سلولهای چوب پنبه ای شده چون دوامی ندارن انگار اصلن اینجا وجود ندارن...unlimited
چرا میگین چوب پنبه ای میشه بعد میریزه؟!مگه الزاما سلول باید چوب پنبه ای بشه تا بمیره ؟؟؟ -
unlimited
چرا میگین چوب پنبه ای میشه بعد میریزه؟!مگه الزاما سلول باید چوب پنبه ای بشه تا بمیره ؟؟؟ -
@Maedeh-hashemi
الزاما نه اما طبق متن خود کتاب چوبی شدن دیواره اغلب سبب مرگ پروتوپلاست میشه احتمالا در رابطه با چوب پنبه ای شدنم هم صدق میکنه -
۱.آیا +NADP جزو زنجیره انتقال الکترون محسوب میشه؟! (کتاب کمک درسی=اره ** کنکور=نه)
۲.ی جمله داشت درست در نظر گرفته بود : "هر سلول گیاهی که فاقد پروتوپلاسم زنده است در استحکام اندام های گیاهی نقش دارد"
تجربیا
همیار@Maedeh-hashemi
درباره+NADP تو کتاب گفته زنجیره های انتقال الکترون بین این بخشها تشکیل میشن از طرفی یه جا (البته در تعریف زنجیره انتقال الکترون غشای درونی میتوکندری) گفته زنجیره از مولکولهایی تشکیل شده که میتونن یا الکترون بگیرن یا از دست بدن خب معلومه در وحله اول منظورش پمپ های پروتئینی هست ولی خب تاکیدم نکرده که هر مولکولی که قابلیت گرفتن یا از دست دادن الکترون رو داره حتما داخل زنجیره قرار داره و مثلا اونجا اکسیژنو به عنوان پذیرنده الکترون معرفی کرده نه بخشی از زنجیره که شاید بر این اساس +NADP رو فقط پذیرنده محسوب کرده البته شاید فقط در حد توجیه منطق سوال بشه اینطوری گفت که بازم زیاد دلیل جالبی نیسبه نظرم جزء زنجیره در نظر گرفته بشه بهتره .
میشه بپرسم پاسخنامه سوال دقیقا چه چیزی گفته بود؟ -
@Maedeh-hashemi
الزاما نه اما طبق متن خود کتاب چوبی شدن دیواره اغلب سبب مرگ پروتوپلاست میشه احتمالا در رابطه با چوب پنبه ای شدنم هم صدق میکنهunlimited
حرفت درسته..اما مرگ سلولی دلایل مختلفی میتونه داشته باشه.ولی سلولهای سطحی کلاهک ب نظر نمیاد ک چوب پنبه ای باشن
بعد اینکه زمان اضافه کردن چوب سلول زنده است،فک میکنم توجیه این جمله باشه: "سلولهای چوبی غالبا مرده اند"چقد درهم شد.از کجا ب کجا رسیدیم
-
unlimited
حرفت درسته..اما مرگ سلولی دلایل مختلفی میتونه داشته باشه.ولی سلولهای سطحی کلاهک ب نظر نمیاد ک چوب پنبه ای باشن
بعد اینکه زمان اضافه کردن چوب سلول زنده است،فک میکنم توجیه این جمله باشه: "سلولهای چوبی غالبا مرده اند"چقد درهم شد.از کجا ب کجا رسیدیم
@Maedeh-hashemi
خب معلومه دلایل متفاوت هست چرا نشه یکی از دلایلو همین در نظر گرفت؟
نه اونو از این بابت گفتن که عامل چوب پنبه ای یا چوبی شدن پروتوپلاست هست بعد با این جمله در تناقض بود که بگیم سلول چوب پنبه ای سلول مرده هست و در نتیجه پروتوپلاست نداره ولی گفتن که سلول چوب پنبه ای شده هم سلول مرده ای هست که فقط دیوارش باقی مونده: فیلم جلسه 58 - فصل ششم:از یاخته تا گیاه -
تجربیا
همیار -
@N-n-good
تو تستهای کتاب کمک درسی هم ی نکته بود ک میگفت:سلولهای مرده سطح کلاهک،در استحکام نقش ندارن.گرچه مرده اند@Maedeh-hashemi
من اینو از دبیرمون پرسیدم اینجوری گفت -
@Maedeh-hashemi
درباره+NADP تو کتاب گفته زنجیره های انتقال الکترون بین این بخشها تشکیل میشن از طرفی یه جا (البته در تعریف زنجیره انتقال الکترون غشای درونی میتوکندری) گفته زنجیره از مولکولهایی تشکیل شده که میتونن یا الکترون بگیرن یا از دست بدن خب معلومه در وحله اول منظورش پمپ های پروتئینی هست ولی خب تاکیدم نکرده که هر مولکولی که قابلیت گرفتن یا از دست دادن الکترون رو داره حتما داخل زنجیره قرار داره و مثلا اونجا اکسیژنو به عنوان پذیرنده الکترون معرفی کرده نه بخشی از زنجیره که شاید بر این اساس +NADP رو فقط پذیرنده محسوب کرده البته شاید فقط در حد توجیه منطق سوال بشه اینطوری گفت که بازم زیاد دلیل جالبی نیسبه نظرم جزء زنجیره در نظر گرفته بشه بهتره .
میشه بپرسم پاسخنامه سوال دقیقا چه چیزی گفته بود؟