فیزیوتراپی
-
سلام دوستان..ایام به کام
اگر کسی اطلاعاتی درباره رشته فیزیوتراپی داره درباره خود رشته ..رتبه ای که میخواد و درصدهای دروس لطفا بگه ... ممنونم -
-
شده 10 سال هم پشت کنکور بمونی ، بمون ؛ ولی فقط دندان-دارو-پزشکی برو.
-
شده 10 سال هم پشت کنکور بمونی ، بمون ؛ ولی فقط دندان-دارو-پزشکی برو.
Amin-Mehraji ینی فیزیوتراپی انقد بده یا این رشته ها خیلی خوبه؟
البته من خودم رشته مورد علاقم دندونپزشکیه ولی به این فکر میکنم که اگر یکم رتبم پایین تر از دندونپزشکی شد فیزیوتراپی رو برم یا نه -
فیزیوتراپی رشته خوبیه ولی برای شروعش سرمایه زیادی میخواد برا دستگاه ها و ...
و دیرتر از پزشکی و دارو و دندان و ... به نتیجه میرسه ولی وقتی به نتیجه برسی عالیه -
و دیرتر از پزشکی و دارو و دندان و ... به نتیجه میرسه ولی وقتی به نتیجه برسی عالیه@N-n-good نمیشه مطب نزنی بری بیمارستان کار کنی؟
-
و دیرتر از پزشکی و دارو و دندان و ... به نتیجه میرسه ولی وقتی به نتیجه برسی عالیه -
و دیرتر از پزشکی و دارو و دندان و ... به نتیجه میرسه ولی وقتی به نتیجه برسی عالیه@N-n-good برای شروع هرکاری سرمایه لازمه به نظرم مثلا یونیت دندونپزشکی هم گرونه...ولی خب با توجه به اینکه جمعیت ایران داره رو به پیری میره تو چند سال آینده کشور خیلی خواستار این رشته خواهد بود
درباره رتبه و درصد ها اطلاعاتی دارید؟؟ -
@N-n-good برای شروع هرکاری سرمایه لازمه به نظرم مثلا یونیت دندونپزشکی هم گرونه...ولی خب با توجه به اینکه جمعیت ایران داره رو به پیری میره تو چند سال آینده کشور خیلی خواستار این رشته خواهد بود
من شنیدم منطقه دو از سه هزار تا پنج هزار فیزیوتراپی میاره
-
@N-n-good برای شروع هرکاری سرمایه لازمه به نظرم مثلا یونیت دندونپزشکی هم گرونه...ولی خب با توجه به اینکه جمعیت ایران داره رو به پیری میره تو چند سال آینده کشور خیلی خواستار این رشته خواهد بود
@N-n-good نمیشه مطب نزنی بری بیمارستان کار کنی؟
reza_12tajrobi
نمیدونم والا -
@N-n-good نمیشه مطب نزنی بری بیمارستان کار کنی؟
reza_12tajrobi چرا میشه
-
@N-n-good درسته من ک نمیدونم چ منطقه ای هستن و چ دانشگاهی رو میخوان گفتم سرچ کنن بر اساس هر سال کارنامه ها موجوده
@sedigheh-gholami
@N-n-good
منطقه۳ هستم من...پارسال تا ۲۶۰۰ گرفته
یکی از بدی ها یا شاید هم خوبیاش اینه که تعداد خیلی محدودی میگیره و دانشگاه های دولتی کمی هم پذیرش این رشته رو دارن حتی شهرایی مثل یزد هم این رشته رو ندارن...حالا فعلا بریم کنکور بدیم ببینیم چی میشهمرسی از همگی
-
@sedigheh-gholami
@N-n-good
یکی از بدی ها یا شاید هم خوبیاش اینه که تعداد خیلی محدودی میگیره و دانشگاه های دولتی کمی هم پذیرش این رشته رو دارن حتی شهرایی مثل یزد هم این رشته رو ندارن...حالا فعلا بریم کنکور بدیم ببینیم چی میشهمرسی از همگی
-
این رشته یکی از رشته های خیلی مورد علاقه ی منه در پس زمینه ی ذهنم .
4 سالس درسش
بعدش که درست تموم شد میتونی بری طرح(خود طرح رفتن امتیازه برای مطب زدنت) بعد میتونی همزمان با طرحت ، مثلا عصرا بری سر کار .اینم یه امتیازه
این بین کنگره هایی هم برگزار میشه ک امتیاز دارن ...هرچی امتیاز بیشتر جمع کنی، خیلییی به نفعته
بعد 2 سال ک طرحت تموم شد میتونی بری توی شهری ک فیزیوتراپ کم داره .
این مدلی قششششنگ نونت توو روغنه .
این رشته برای خانوما عالیه
کم حجمه و کثیف کاری نداره و به زندگیتم میرسی
اینطوری بگم که دوستِ دختر خاله ی من ، زاهدان فیزیومیخوند
بعد برای کارش رفت چابهار
فکر کنم ماهی 6-7 تومن درامدش بود .
بعد یه 206 خرید:|
بعدم ک پولهاتو پس انداز کنی میتونی با کمک والدین و وام (شایدم فقط خودت باشی و خودت چون درامدت کم نیست و بستگی ب پس انداز خودت داره) مطب بزنی .
همه ی شهرا هم فیزیوتراپی ندارن
مثلا یزد فیزیوتراپی نداره
باید نگاه کنی ببینی کجا ها دارن
من مشهد و اصفهان و تهران و زاهدان رو میدونم ک دارن
دانشگاه ازادم نداره اصلا
رتبه ای ک میخواد هم گمون کنم زیر 3هزاره
ولی الان یادت باشه
ما موظف به انجام وظیفه ایم
نه مکلف ب تعیین نتیجه
درستُ بخون
به اینا فکر نکن .
موفق باشی -
@sedigheh-gholami
@N-n-good
-
این رشته یکی از رشته های خیلی مورد علاقه ی منه در پس زمینه ی ذهنم .
4 سالس درسش
بعدش که درست تموم شد میتونی بری طرح(خود طرح رفتن امتیازه برای مطب زدنت) بعد میتونی همزمان با طرحت ، مثلا عصرا بری سر کار .اینم یه امتیازه
این بین کنگره هایی هم برگزار میشه ک امتیاز دارن ...هرچی امتیاز بیشتر جمع کنی، خیلییی به نفعته
بعد 2 سال ک طرحت تموم شد میتونی بری توی شهری ک فیزیوتراپ کم داره .
این مدلی قششششنگ نونت توو روغنه .
این رشته برای خانوما عالیه
کم حجمه و کثیف کاری نداره و به زندگیتم میرسی
اینطوری بگم که دوستِ دختر خاله ی من ، زاهدان فیزیومیخوند
بعد برای کارش رفت چابهار
فکر کنم ماهی 6-7 تومن درامدش بود .
بعد یه 206 خرید:|
بعدم ک پولهاتو پس انداز کنی میتونی با کمک والدین و وام (شایدم فقط خودت باشی و خودت چون درامدت کم نیست و بستگی ب پس انداز خودت داره) مطب بزنی .
همه ی شهرا هم فیزیوتراپی ندارن
مثلا یزد فیزیوتراپی نداره
باید نگاه کنی ببینی کجا ها دارن
من مشهد و اصفهان و تهران و زاهدان رو میدونم ک دارن
دانشگاه ازادم نداره اصلا
رتبه ای ک میخواد هم گمون کنم زیر 3هزاره
ولی الان یادت باشه
ما موظف به انجام وظیفه ایم
نه مکلف ب تعیین نتیجه
درستُ بخون
به اینا فکر نکن .
موفق باشی