درباره دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف | آموزش مجازی آلاء
-
sohrab
سلام
خسته نباشید
10 ثانیه اول این موسیقی چطوره ؟
http://dl2.bikalammusic.com/new-links/95/03/Danny Wright - 2016 - 03. Unconditional Love - bikalammusic.com.mp3Taha 76 در درباره دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف | آموزش مجازی آلاء گفته است:
sohrab
سلام
خسته نباشید
10 ثانیه اول این موسیقی چطوره ؟
http://dl2.bikalammusic.com/new-links/95/03/Danny Wright - 2016 - 03. Unconditional Love - bikalammusic.com.mp3از این آهنگ خوشم اومد مخصوصا 10 ثانیه اولش،اگر رای بیاره جایگزین میشه ( به جای صدای انفجار فیلم ها )
رای گیری در لینک زیر
http://forum.alaatv.com/topic/2347/نظر-سنجی-آیا-تیتراژ-پایانی-فیلم-های-آلاء-تغییر-کنه-اون-انفجاره
-
یه خواهشی داشتم ممکنه یا برای المپیاد زیست هم ویدیو بگذارید؟
-
من پارسال المپیاد زیست مرحله اول رو قبول شدم و برای مرحله دوم هم خیلی زحمت کشیدم و نمرم هم به قبولی نزدیک بود امسال اخرین سالیه که شانس شرکت تو المپیاد زیست رو دارم اگه حتی یه ویدیو هم در یان زمینه تهیه کنید خیل عدالت سازی قووی خواهد بود چون واقعا اینجا تو شهرستان ما هیچگونه امکاناتی نیست حتی کتاب ها هم به سختی قابل تهیه ان خیلی از کتاب ها اصلا خرید پستی هم پیدا نمیشن و واقعا ارزو میکنم که خداکنه المپیاد زیست رو هم پوشش بدید
-
باعرض سلام وخسته نباشید خدمت تمام دست اندرکاران موسسه آلاء واقعا ازته دل تو این شبهای عزیز دعا میکنم برای شما عزیزان که ب فکر ما دانش آموزان محروم هم هستید وازتون خواهش عاجزانه دارم که به این کار خیرتون ادامه بدید چون شنیدم شاید دیگه ادامه ندید ولی من ودوستانم که در مناطق محروم زندگی میکنیم بسیار نیازمند شما وموسسه تون هستیم وهمش دل شوره داریم که نکنه شما دیگه ادامه ندید.همه امیدما به شماست.امیدوارم همیشه موفق وپیروزباشید
-
باعرض سلام وخسته نباشید خدمت تمام دست اندرکاران موسسه آلاء واقعا ازته دل تو این شبهای عزیز دعا میکنم برای شما عزیزان که ب فکر ما دانش آموزان محروم هم هستید وازتون خواهش عاجزانه دارم که به این کار خیرتون ادامه بدید چون شنیدم شاید دیگه ادامه ندید ولی من ودوستانم که در مناطق محروم زندگی میکنیم بسیار نیازمند شما وموسسه تون هستیم وهمش دل شوره داریم که نکنه شما دیگه ادامه ندید.همه امیدما به شماست.امیدوارم همیشه موفق وپیروزباشید
-
سلام و خسته نباشید خواستم بپرسم شما مشاور برنامه ریزی ندارید ک مستقیم بتونیم با ایشون صحبت کنیم؟
-
باسلام وعرض خسته نباشید خدمت دست اندر کارانه آلا من ی سوال داشتم ببخشید چرا برنامه وفیلمهای پارسال وسالهای قبل در کلاس ضبط شدن ولی امسالیا نه؟؟
-
مسئولین عزیز،یه درخواست :
لطفا بعد از هر تخته ای که اساتید محترم تدریس میکنن،درخواست کنید در حد 1-2 ثانیه کنار بایستند که بتونیم تخته رو کامل ببینیم،چون بعضی دبیرا عادت دارن موقع نوشتن جلوی تخته هستن،اگه آخر سر یه لحظه کنار باشن میتونیم فیلمو نگه داریم و نکات رو کامل ببینیم.
تشکر از شما.
@administrators @ادمین -
مسئولین عزیز،یه درخواست :
لطفا بعد از هر تخته ای که اساتید محترم تدریس میکنن،درخواست کنید در حد 1-2 ثانیه کنار بایستند که بتونیم تخته رو کامل ببینیم،چون بعضی دبیرا عادت دارن موقع نوشتن جلوی تخته هستن،اگه آخر سر یه لحظه کنار باشن میتونیم فیلمو نگه داریم و نکات رو کامل ببینیم.
تشکر از شما.
@administrators @ادمین -
سلام خسته نباشید درمورد غدد بزاق خواستم توضیح بدم فکرکنم اشتباه گفتین غدد بزاق همون 3 جفت میباشد که بامخلوط هم بزاق و تشکیل میدن وبزاق دهان علاوه بر اون سه ترکیب موسینم بهش اضافه میشه ولی در// ....مایع بزاق دهان ......///موسین هم وجود داره نه اینکه غدد ترشح کننده بزاق تعدادشون زیاد است غدد ترشح کننده موسین در سراسر لوله گوارش هست از جمله دهان که باترشحات 3 جفت غده ترشح بزاق مخلوط میشه .....لطفا توضیح بدین
-
سلام.من صفر تا صد زیست کنکور نیاز دارم .استاد امینی راد فیلم های زیست سومشون 16 جلسه هست و تا حواس .چیکار باید بکنم.وقت کم دارم تا کنکور و 7 سال پیش فارغ التحصیل شدم .