درباره دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف | آموزش مجازی آلاء
-
باسلام وعرض خسته نباشید خدمت دست اندر کارانه آلا من ی سوال داشتم ببخشید چرا برنامه وفیلمهای پارسال وسالهای قبل در کلاس ضبط شدن ولی امسالیا نه؟؟
-
مسئولین عزیز،یه درخواست :
لطفا بعد از هر تخته ای که اساتید محترم تدریس میکنن،درخواست کنید در حد 1-2 ثانیه کنار بایستند که بتونیم تخته رو کامل ببینیم،چون بعضی دبیرا عادت دارن موقع نوشتن جلوی تخته هستن،اگه آخر سر یه لحظه کنار باشن میتونیم فیلمو نگه داریم و نکات رو کامل ببینیم.
تشکر از شما.
@administrators @ادمین -
مسئولین عزیز،یه درخواست :
لطفا بعد از هر تخته ای که اساتید محترم تدریس میکنن،درخواست کنید در حد 1-2 ثانیه کنار بایستند که بتونیم تخته رو کامل ببینیم،چون بعضی دبیرا عادت دارن موقع نوشتن جلوی تخته هستن،اگه آخر سر یه لحظه کنار باشن میتونیم فیلمو نگه داریم و نکات رو کامل ببینیم.
تشکر از شما.
@administrators @ادمین -
سلام خسته نباشید درمورد غدد بزاق خواستم توضیح بدم فکرکنم اشتباه گفتین غدد بزاق همون 3 جفت میباشد که بامخلوط هم بزاق و تشکیل میدن وبزاق دهان علاوه بر اون سه ترکیب موسینم بهش اضافه میشه ولی در// ....مایع بزاق دهان ......///موسین هم وجود داره نه اینکه غدد ترشح کننده بزاق تعدادشون زیاد است غدد ترشح کننده موسین در سراسر لوله گوارش هست از جمله دهان که باترشحات 3 جفت غده ترشح بزاق مخلوط میشه .....لطفا توضیح بدین
-
سلام.من صفر تا صد زیست کنکور نیاز دارم .استاد امینی راد فیلم های زیست سومشون 16 جلسه هست و تا حواس .چیکار باید بکنم.وقت کم دارم تا کنکور و 7 سال پیش فارغ التحصیل شدم .
-
سلام.من صفر تا صد زیست کنکور نیاز دارم .استاد امینی راد فیلم های زیست سومشون 16 جلسه هست و تا حواس .چیکار باید بکنم.وقت کم دارم تا کنکور و 7 سال پیش فارغ التحصیل شدم .
@minaaaaa در درباره دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف | آموزش مجازی آلاء گفته است:
سلام هر هفته چند تا فیلم جدید میاد از ایشون، اما ما برای زیست چندین مجموعه ی مختلف داریم، از هر کدوم که دوست دارید می تونید استفاده کنید.
-
سلام هر هفته چند تا فیلم جدید میاد از ایشون، اما ما برای زیست چندین مجموعه ی مختلف داریم، از هر کدوم که دوست دارید می تونید استفاده کنید.
sohrab کدوم رو توصیه میکنید؟
-
اگر دبیری تو آلاء هست به این معنیه که ما درس دادنش رو قبول داریم، بنابراین این مهمه که شما از کدوم بهتر یاد می گیرید
از هر دبیر 1 یا 2 تا فیلم ببینید و بعد تصمیم بگیرید.البته با دوستاتون تو تاپیک های زیست هم می تونید مشورت کنید و نظر اون ها رو هم بپرسید.
-
اگر دبیری تو آلاء هست به این معنیه که ما درس دادنش رو قبول داریم، بنابراین این مهمه که شما از کدوم بهتر یاد می گیرید
از هر دبیر 1 یا 2 تا فیلم ببینید و بعد تصمیم بگیرید.البته با دوستاتون تو تاپیک های زیست هم می تونید مشورت کنید و نظر اون ها رو هم بپرسید.
sohrab مچکرم
-
سلام خدمت همه آلاءیی ها(: . ی پیشنهاد به اقا سهراب داشتم: چون گاهی اوقات پیش میاد که فیلم رو سایت بارگذاری میشه ولی بعدش میگید این فیلم کامل نبود و نقصی داشت و... و دوباره دانلودش کنید!! این مشکلی نداره .چون انسان ممکن الخطا است و به شما هم حق میدم سرتون خیـــلی شلوغه ! و این حقم به ما بدید که به هردلیلی شاید اون پیام اصلاحیه ای که تو کانال بابت دانلود دوباره میزارید رو نبینیم!! پس راهکار اینه که یه صفحه #اصــلــاحــیــه تو سایت درست کنید که اونجا اطلاع رسانی کنید که دانلودمجدد کنیم یا هر نقص احتمالی دیگه... .خـــــواهـــشا این موضوع رو پیگیر باشید . یه دنیا ممنون
-
تنها مشکل سرعت پایین ضبط و انتشار هست
سه ماه دیگه جمع بندی
دو سه فصل از هر درس تدریس شده
با مباحث آزمون هم پیش نمیریناگه این موارد درست شه دیگه دلیلی نداره کسی وقتشو صرف کلاس کنکور های بی کیفیت با هزینه گزاف کنه
-
فایل های مشاوره ای آقای امینی راد هم حرف نداره.
یه بخش رو تو سایت بهش اختصاص بدید و هر از چندگاهی یه ویدیو مشاوره ای ضبط کنید -
سلام يك سوال ؟؟؟
مي تونيم اين فيلم هاي درس رو از دوستانمان ك دانلود كرده اند بگيريم؟منظورم اين است كه از لحاظ شرعي مشكلي نداره؟؟؟؟؟ -
سلام يك سوال ؟؟؟
مي تونيم اين فيلم هاي درس رو از دوستانمان ك دانلود كرده اند بگيريم؟منظورم اين است كه از لحاظ شرعي مشكلي نداره؟؟؟؟؟ارمناک در درباره دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف | آموزش مجازی آلاء گفته است:
سلام يك سوال ؟؟؟
مي تونيم اين فيلم هاي درس رو از دوستانمان ك دانلود كرده اند بگيريم؟منظورم اين است كه از لحاظ شرعي مشكلي نداره؟؟؟؟؟دوربین مخفیه؟
-
سلام يك سوال ؟؟؟
مي تونيم اين فيلم هاي درس رو از دوستانمان ك دانلود كرده اند بگيريم؟منظورم اين است كه از لحاظ شرعي مشكلي نداره؟؟؟؟؟ -
متشكرم
نتيجه ي كار خيرتون را مي بينيد -
ارمناک
آلا رایگانه
اون دوستانتون هم اگه رایگان بهتون بدن هیچ اشکالی نداره خیلیم خوبه که بین دوستاتون پخش کنید و هر کدوم قسمت هایی که دانلود کردین رو به اون یکی بدهM.an همگی ممنونیم از آلا . حرف ندارید .