درباره دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف | آموزش مجازی آلاء
-
کار بسیار ارزشمندی انجام داده ید . من از خارج از کشور و در مقطع دانشگاه درس می خونم و از بزخی از موضوعات مطرح شده استفاده کردم .سپاسگزارم وموفق باشید
mehdi af در درباره دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف | آموزش مجازی آلاء گفته است:
کار بسیار ارزشمندی انجام داده ید . من از خارج از کشور و در مقطع دانشگاه درس می خونم و از بزخی از موضوعات مطرح شده استفاده کردم .سپاسگزارم وموفق باشید
سلام خوشحالیم که براتون مفید بوده
-
سلام...خواستم ازتون تشکرکنم من رشته ام ریاضیه پیش دانشگاهی رومجبورشدم به خاطر1سری مشکلات غیرحضوری بخونم درصورتی ک ازشیمی پیش هیچی نمیفهمیدم 1روزاتفاقی توتلگرام بودم که باسایت شماآشناشدم...واقعاخداخواهی بودچون اون روزادنبال معلم خصوصی خوب برای شیمی بودم باورتون نمیشه منی ک غیرحضوری توی3روز فقط باآقای آقاجانی پیش رفتم نمره15شیمی روگرفتم درحالی که چندتاازدوستام ک 9ماه درس خوندن قبول نشدن...اگه قابل باشم خیلی براتون دعاکردم...خداحفظتون کنه...
-
Taha 76 در درباره دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف | آموزش مجازی آلاء گفته است:
amirkhan11 در درباره دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف | آموزش مجازی آلاء گفته است:
فکر کنم اگه این صدای مهلک انفجار(!) آخر فیلم ها رو بردارید بهتر باشه.
اقا ایشون راس میگه ...
من یه بار اخرای فیلم خوابم برد این صدا پخش شد قشنگ از خواب پریدمخوبه دیگه دفعه ی بعد حواست رو جمع می کنی خوابت نره
یکی یه پایان قشنگ تر درست کنه و بفرسته جایگزین کنیم
-
-
admin ممنون بابت زحمت هاتون خدارو شکر همون رشته و دانشگا ک میخواستمو آوردم و خودمو مدیونتون میدونم واقعا و به هرکسی هم ک میشناسم میگم از این سایت استفاده کنه چون بدون هیچ چشم داشتی واسه ما زحمت میکشین امیدوارم ب هرچی ک میخواین برسین و تشکر ویژه از استاد شامیزاده ممنون بابت زحمت هاتون استاد. آرزوی موفقیت واسه بچه های کشورمون
-
admin ممنون بابت زحمت هاتون خدارو شکر همون رشته و دانشگا ک میخواستمو آوردم و خودمو مدیونتون میدونم واقعا و به هرکسی هم ک میشناسم میگم از این سایت استفاده کنه چون بدون هیچ چشم داشتی واسه ما زحمت میکشین امیدوارم ب هرچی ک میخواین برسین و تشکر ویژه از استاد شامیزاده ممنون بابت زحمت هاتون استاد. آرزوی موفقیت واسه بچه های کشورمون
-
sohrab
سلام
خسته نباشید
10 ثانیه اول این موسیقی چطوره ؟
http://dl2.bikalammusic.com/new-links/95/03/Danny Wright - 2016 - 03. Unconditional Love - bikalammusic.com.mp3Taha 76 در درباره دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف | آموزش مجازی آلاء گفته است:
sohrab
سلام
خسته نباشید
10 ثانیه اول این موسیقی چطوره ؟
http://dl2.bikalammusic.com/new-links/95/03/Danny Wright - 2016 - 03. Unconditional Love - bikalammusic.com.mp3از این آهنگ خوشم اومد مخصوصا 10 ثانیه اولش،اگر رای بیاره جایگزین میشه ( به جای صدای انفجار فیلم ها )
رای گیری در لینک زیر
http://forum.alaatv.com/topic/2347/نظر-سنجی-آیا-تیتراژ-پایانی-فیلم-های-آلاء-تغییر-کنه-اون-انفجاره
-
یه خواهشی داشتم ممکنه یا برای المپیاد زیست هم ویدیو بگذارید؟
-
من پارسال المپیاد زیست مرحله اول رو قبول شدم و برای مرحله دوم هم خیلی زحمت کشیدم و نمرم هم به قبولی نزدیک بود امسال اخرین سالیه که شانس شرکت تو المپیاد زیست رو دارم اگه حتی یه ویدیو هم در یان زمینه تهیه کنید خیل عدالت سازی قووی خواهد بود چون واقعا اینجا تو شهرستان ما هیچگونه امکاناتی نیست حتی کتاب ها هم به سختی قابل تهیه ان خیلی از کتاب ها اصلا خرید پستی هم پیدا نمیشن و واقعا ارزو میکنم که خداکنه المپیاد زیست رو هم پوشش بدید
-
باعرض سلام وخسته نباشید خدمت تمام دست اندرکاران موسسه آلاء واقعا ازته دل تو این شبهای عزیز دعا میکنم برای شما عزیزان که ب فکر ما دانش آموزان محروم هم هستید وازتون خواهش عاجزانه دارم که به این کار خیرتون ادامه بدید چون شنیدم شاید دیگه ادامه ندید ولی من ودوستانم که در مناطق محروم زندگی میکنیم بسیار نیازمند شما وموسسه تون هستیم وهمش دل شوره داریم که نکنه شما دیگه ادامه ندید.همه امیدما به شماست.امیدوارم همیشه موفق وپیروزباشید
-
باعرض سلام وخسته نباشید خدمت تمام دست اندرکاران موسسه آلاء واقعا ازته دل تو این شبهای عزیز دعا میکنم برای شما عزیزان که ب فکر ما دانش آموزان محروم هم هستید وازتون خواهش عاجزانه دارم که به این کار خیرتون ادامه بدید چون شنیدم شاید دیگه ادامه ندید ولی من ودوستانم که در مناطق محروم زندگی میکنیم بسیار نیازمند شما وموسسه تون هستیم وهمش دل شوره داریم که نکنه شما دیگه ادامه ندید.همه امیدما به شماست.امیدوارم همیشه موفق وپیروزباشید
-
سلام و خسته نباشید خواستم بپرسم شما مشاور برنامه ریزی ندارید ک مستقیم بتونیم با ایشون صحبت کنیم؟