خلاصه نویسی دروس مختلف
-
بِسم الله الرحمن الرحیم
سلام بچه ها این تاپیک رو میخوام بزنم که بچه های
دهم و یازدهم و کنکوری عکس خلاصه نویسی هاتون رو اینجا بزارید هم خودتون از خلاصه نویسی های بقیه استفاده کنید هم خودتون با خلاصه هاتون به بقیه کمک کنین️
@تجربیا @انسانیا @ریاضیا یازده تجربی -
بِسم الله الرحمن الرحیم
دهم و یازدهم و کنکوری عکس خلاصه نویسی هاتون رو اینجا بزارید هم خودتون از خلاصه نویسی های بقیه استفاده کنید هم خودتون با خلاصه هاتون به بقیه کمک کنین️
بِسم الله الرحمن الرحیم
-
shimi12.pdf
به دردتون خورد منو هم از دعای خیرتون محروم نکنین
دوروز تا کنکور -
Hoorieh sh @Dr-Rashidi
-
Hoorieh sh @Dr-Rashidi
@Dr-Aryan
من ی چند تا خلاصه خاص داشتم قبلا تو تاپیک گذاشتم (خودم تاپیک زدم)
ولی کلا من خلاصه نویسی نمیکنم
حالا بازم تونستم همونارو دوباره میزارم -
Hoorieh sh @Dr-Rashidi
-
@Dr-Rashidi Hoorieh sh گفتم ببینید جزوه حشراته خوبه استفاده کنید
-
@Dr-Aryan در خلاصه نویسی دروس مختلف گفته است:
اها اوکی مرسی
-
@Dr-Aryan اهان اره ندیدم مرسی حواست هس
-
Fa D از این جزوه ها خیلی خوبه ک مثلا کلن حشرات رو جمع کرده اگ بازم دارید و بزارید ممنون میشیم
-
@Dr-Aryan در خلاصه نویسی دروس مختلف گفته است:
Fa D از این جزوه ها خیلی خوبه ک مثلا کلن حشرات رو جمع کرده اگ بازم دارید و بزارید ممنون میشیم
نه شرمنده گشتم همینا بود
فیزیک و شیمی و حشرات و گیاهان -
بچه ها 1400و 1401 یه توصیه دارم براتون که خودم به شخصه خیلی برام کاربردی بوده در زمان کنکورم
بچه های کنکوری 99 هم میتونن حرفم رو تایید کنن
از همین الان تصمیم بگیرین برای شروع خلاصه نویسی و کم کم خلاصه ها رو بنویسید البته یادتون نره زمان خلاصه نوشتن برای هر مبحث بعد از تسلط کامل به اون مبحث یعنی بعد از دادن آزمون و تحلیل اون هست
نگین وقتمو میگیره و میتونم در اون تایم یه کار دیگه بکنم چون تاثیر خلاصه نویسی رو در دوران جمع بندی و نزدیکای کنکور درک می کنین
دقیقا مثل یه کشاورز یه سال تلاش میکنه تا تنها در چند روز بتونه درو کنه محصول خودش رو نمیتونه بدون زحمت کشیدن به محصول برسه
نگران شیوه خلاصه نویسی هم نباشین چون بعد از یه مدت دستتون میاد در واقع خلاصه هر کس یه چیز شخصیه و خیلی به درد کسی نمیخوره و هر کس با روش خودش مینویسه
مثلا فرض کنین در مبحث لگاریتم شما در زمان عید قبل از کنکور میخواین مرورش کنین قطعا حوصله مراجعه به جزوه و از ابتدا خوندن مبحث رو ندارین اما اینجاست که اون خلاصه نوشته شده در مبحث لگاریتم مثل یه گنج به کارتون میاد
یکی از آشناهای من با همین خلاصه نویسی تونسته بود در زمان آزمون دکتری در یکی دو روز کل مباحث رو مرور کنه و یه نتیجه عالی بگیره
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا