همایش آرش اونم با تخفیف ویژه امتحان نهایی رایگان !
-
@M-an کد رو دارم دخیره کردمش ، ولی تو پروفایلم نیستش
-
-
@ᗩᖇᑎOᒪᗪ
اگه دارین که جای نگرانی نیست از همون می تونید استفاده کنید
حواستون باشه همه خریدهای آرشی که دارین رو تو یه سبد خرید اضافه کنید چون کد فقط یکبار قابل استفاده هست به هر تعداد همایشیصفحه سفارش هاتون در سایت رو هم یه چک بکنید
@M-an چشم حتما
-
سلام یه مشکلی پیش اومده، میتونم پی وی پیام بدم؟
-
سلام ، ببخشید من کد ۵۰ درصد تخفیف رو روز اول خریدم، و توی پروفایلم اومده بود کد تخفیف ، اما الان کد تخفیف تو پروفایلم نیست ینی حذف شده؟
@M-anمنم هم
-
@M-an سلام روز تون بخیر وخسته نباشید
از حالا ک همایش آرش پیش فروش میشه تا کی وقت داریم که اونو با کد تخفیفی ک دریافت کردیم اونو خریداری کنیم ؟ حتما باید تو بازه پیش فروش خرید بشه و این بازه تا چ روزی هست؟
من الان هم کد تخفیف 50 درصدی همایش های ارش رو دارم وهم کد تخفیف همایش ریاضی ارش ویژه راه ابریشم چیجوری از هردوتا کد تخفیف استفاده کنم؟ ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید. -
@ᗩᖇᑎOᒪᗪ درسته برای منم نیست ولی از پیامکی که همون حین خرید کد تخفیف روی گوشیتون اومده استفاده کنید تو اون پیامک کد تخفیف تون رو داده توی قسمت سفارش های من توی پروفایلتون رو گزینه جزئیات سفارش ک کد رو خریدین کلیک کنین اونجا هم میادش
-
@M-an سلام روز تون بخیر وخسته نباشید
از حالا ک همایش آرش پیش فروش میشه تا کی وقت داریم که اونو با کد تخفیفی ک دریافت کردیم اونو خریداری کنیم ؟ حتما باید تو بازه پیش فروش خرید بشه و این بازه تا چ روزی هست؟
من الان هم کد تخفیف 50 درصدی همایش های ارش رو دارم وهم کد تخفیف همایش ریاضی ارش ویژه راه ابریشم چیجوری از هردوتا کد تخفیف استفاده کنم؟ ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید.سلام ممنون سلامت باشید
فعلا تا چند روز آِنده فرصت هست .
حتما تو پیش فروش بیشترین تخفیف رو دارینبرای تهیه همایش ریاضی آرش و کد تخفیف راه ابریشم می تونید اون همایش رو تو یک سبد خرید جدا سفارش بدین و از کد مربوطه استفاده کنید
بقیه آرش ها رو هم تو سبد خرید دیگه ای با کدی که تهیه کردین
-
سلام ممنون سلامت باشید
فعلا تا چند روز آِنده فرصت هست .
حتما تو پیش فروش بیشترین تخفیف رو دارینبرای تهیه همایش ریاضی آرش و کد تخفیف راه ابریشم می تونید اون همایش رو تو یک سبد خرید جدا سفارش بدین و از کد مربوطه استفاده کنید
بقیه آرش ها رو هم تو سبد خرید دیگه ای با کدی که تهیه کردین