منبع دینی و فیزیک
-
دوست عزیز منابع من برای فیزیک : فیلمای استاد کازرانیان و بعدش از اون کتاب نشر الگو عه چون من کلا به فیزیک علاقه دارم سعی میکنم از کتابای سطح بالا تو این درس استفاده کنم خیلی سبز تا حالا نداشتم به خاطر همین نظری دربارش ندارم. ولی تست های فیزیک آزمون های گاج هم تست های خوبی هستن .
دینی هم به نظر من خیلی سبز بهترینه چون با تجربه ای که من داشتم از آزمون های گاج و دیدن کتابای دینیش سوالای دینیش سطحشون یه کوچولو پایینه
به نظرم تست های گزینه دو هم برای دینی منبع خوبی میتونه باشه .
ایمدوارم مفید واقع شده باشه -
@N-n-good سلام من برای فیزیک از فیلمای استاد کازرانیان استفاده میکنم و در کنارشم کتاب جامع خیلی سبز پایه رو دارم که اونم سطحش نسبتا بالاس و همه ی سوالاش تقریبا کنکوره نکته خوبی که هست اینه که بیشتر تستایی که استاد حل میکنن از تستای همین کتابه واسه دینیم من خیلی سبزو دارم که خیلیییییی عالیه من با وجود نکاتش درصدای دینیم بالای ۷۰ هستش و واقعا عالیه سطح تستاشم بالاس بیشتر
-
دوست عزیز منابع من برای فیزیک : فیلمای استاد کازرانیان و بعدش از اون کتاب نشر الگو عه چون من کلا به فیزیک علاقه دارم سعی میکنم از کتابای سطح بالا تو این درس استفاده کنم خیلی سبز تا حالا نداشتم به خاطر همین نظری دربارش ندارم. ولی تست های فیزیک آزمون های گاج هم تست های خوبی هستن .
دینی هم به نظر من خیلی سبز بهترینه چون با تجربه ای که من داشتم از آزمون های گاج و دیدن کتابای دینیش سوالای دینیش سطحشون یه کوچولو پایینه
به نظرم تست های گزینه دو هم برای دینی منبع خوبی میتونه باشه .
ایمدوارم مفید واقع شده باشه@Zahra-Doostmohammadi
ممنونم از راهنماییت -
@N-n-good سلام من برای فیزیک از فیلمای استاد کازرانیان استفاده میکنم و در کنارشم کتاب جامع خیلی سبز پایه رو دارم که اونم سطحش نسبتا بالاس و همه ی سوالاش تقریبا کنکوره نکته خوبی که هست اینه که بیشتر تستایی که استاد حل میکنن از تستای همین کتابه واسه دینیم من خیلی سبزو دارم که خیلیییییی عالیه من با وجود نکاتش درصدای دینیم بالای ۷۰ هستش و واقعا عالیه سطح تستاشم بالاس بیشتر
@Dr-Rashidi
ممنونم دوست عزیز -
@N-n-goo
-
@Kosar-Kelyabi به نظرتون واسه دوازدهم فیلمای ایشونو ببینم یا استاد کازرانیان ؟
-
@Kosar-Kelyabi
خیلی ممنون که گفتی تا حالا اسمشونو نشنیده بودم -
@Kosar-Kelyabi به نظرتون واسه دوازدهم فیلمای ایشونو ببینم یا استاد کازرانیان ؟
-
@Dr-Rashidi
صد در صد ایشون رو ببین بی نظیره تدریساشون و چون خودشون عضو گروه فیزیک گزینه دو هم هستن نگاهشون به سوالات نگاه طراحانه هست@Kosar-Kelyabi اهاااا اره اتفاقا تو یکی از لایوا یه بار دیدمشون ولی انگار فیلمای دوازدهمشون نصفس
مرسی بابت راهنماییتون -
@Kosar-Kelyabi اهاااا اره اتفاقا تو یکی از لایوا یه بار دیدمشون ولی انگار فیلمای دوازدهمشون نصفس
مرسی بابت راهنماییتون -
@Kosar-Kelyabi اهاااا اره اتفاقا تو یکی از لایوا یه بار دیدمشون ولی انگار فیلمای دوازدهمشون نصفس
مرسی بابت راهنماییتون -
@Dr-Rashidi
اره چون از ماجرای کرونا به بعد دوازدهم رو تدریس کردن .... اگه برات مقدوره پروژه تفتان ایشون رو بخر البته اگه تو فیزیک دهم یازدهم اشکال داری@Kosar-Kelyabi اره اتفاقا قصدم همین بود ولی نمیدونم کار ساز هست یا نه ینی تغییری تو درصدم ایجاد میکنه به نظرتون من فهم فیزیکم مشکلی نداره امتحانامم همیشه بیست بوده با تستم مشکلی ندارم فقط درصدام خیلی جالب از آب در نمیاد
-
@Kosar-Kelyabi اره اتفاقا قصدم همین بود ولی نمیدونم کار ساز هست یا نه ینی تغییری تو درصدم ایجاد میکنه به نظرتون من فهم فیزیکم مشکلی نداره امتحانامم همیشه بیست بوده با تستم مشکلی ندارم فقط درصدام خیلی جالب از آب در نمیاد
-
@Dr-Rashidi
حقیقتش برا من که جواب داد ... به خصوص گرما و فشار پایه من سالای قبل همیشه بیست میشدم امتحانا رو ولی اصلا تو ازمون نمیتونستم بزنم ولی این همایش رو که دیدم کیف کردم@Kosar-Kelyabi چه خوب خداروشکر که واسه شما مفید بوده منم قصدم اینه که بگیرمش به زودی ولی فعلا دارم فیلمای اقای کازرانیان رو میبینم ایشونم واقعا عالی درس میدن
-
@Kosar-Kelyabi چه خوب خداروشکر که واسه شما مفید بوده منم قصدم اینه که بگیرمش به زودی ولی فعلا دارم فیلمای اقای کازرانیان رو میبینم ایشونم واقعا عالی درس میدن
-
@Kosar-Kelyabi من زهرام همه بهم میگن دکتر رشیدی
-
@Kosar-Kelyabi من زهرام همه بهم میگن دکتر رشیدی