سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
پوستر رشته تجربی همایش آرش
-
arman jafari در پوستر رشته تجربی همایش آرش گفته است:
Amin.th داداش تایم استراحتم است
در ضمن یه تاپیک زدم رای اعتراض به این قیمتای نجومی خوشحال میشم در اونجا شرکت کنید.
دیگه همه یادگرفتن می خوان یه چیزی رو گرون کنن میگن دلار کشیده بالا یا همه چی گرون شده و یا تحریممون کردن و...یه سر به سایت حرف اخر بزن بگمونم شما هنوز به زمین سفت نگاه نکردی
-
به سان خورشید در پوستر رشته تجربی همایش آرش گفته است:
در ضمن یه تاپیک زدم رای اعتراض به این قیمتای نجومی خوشحال میشم در اونجا شرکت کنید.
دیگه همه یادگرفتن می خوان یه چیزی رو گرون کنن میگن دلار کشیده بالا یا همه چی گرون شده و یا تحریممون کردن و...یه سر به سایت حرف اخر بزن بگمونم شما هنوز به زمین سفت نگاه نکردی
اون احیانا چیزه دیگه ای نبود؟؟!
-
Amin.th برادر ما که قرار نیست الا رو با اون خوناشاما مقایسه کنیم اگه اینطوری باشه الا قیمت هاشو یکم از موسسات دیگه پایین تر میده تا محصولاتش به فروش بره
خب پیشنهاد میکنم بجای یاد گیری، با شعر و دست و جیغ و هورا و دلقک بازی ، مطالب کتاب تون رو مثل ابتدایی ها یاد بگیرید
-
لطفا اگه کسی استفاده از پک موسسات بقیه واسش بهتره بره از اونا استفاده کنه..اینجا نظر خواسته نشده..بنظرم دلسوز تر از الا وجود نداره..این همه فیلم اموزش با کیفیت بالا و کلی امکانات دیگه در اختیارمون میزاره..قیمت پکیج هاشم خیلی مناسب تره نسبت ب بقیه موسسات..نکته و تست هم ک بماند..ما راضی هستیم ب امید موفقیت بیشتر الا.و بچه های مااه..
-
Amin.th در پوستر رشته تجربی همایش آرش گفته است:
اون احیانا چیزه دیگه ای نبود؟؟!
حالا هیچی نگو
-
Hesam Mohammadi قیمت همایش آرش خیلی گرونه . یک ونیم میلیون!!!این بود آرمان های ما.فرق شما با موسسات دیگه چیه؟یک ونیم میلیون بده،فیلمارو بشین دانلود کن،جزوه هارو بده دربیار،اینا هم هزینه مییرن. و مهم تر از اون وقتی است که تلف میشود.به نظر من به جای دادن اینقدر پول به این همایش،یک بار پکیج های حرف آخر یا ونوس یا گیلنا رو میشه خرید واین همه دردسر پس از خرید هم نداره.
آقایان!؟واقعا این بود آرمان های ما.آرمان های شما چقدر شبیه به آرمان های آشناست!
اون گلینا یا ونوس که شما میگید داره از این کار نون در میاره این همایش ها برای دانش اموزی ست که اشکال داره جمع بندی نکرده دنبال یه مجموعه مرور میگرده و الا شما زفت خودت رو گرفته باشی و کار کرده باشی با کارگاه نکته تست ها و صفر تا صد ها ، نیازی نخواهی داشت.
گیریم هم شما تازه شروع کردی مثل بقیه عزیزان حرفی توش نیست اما شما اول یه سر بزن به تخفیف ها به کیفیت کار، بعد برو سراغ دلقک های تلوزیون و مشاوره های افسانه ای شون ببین چچوری پول داغت میکنن.
خب شما که میخوای پول بدی دو ریال بیشتر بزار روش آلا رو نخر کنکور اسان است رو بخر اگه بهتره!
شما فکر میکنی همه عزیزانی که توی ضبط کلیپ ها حضور پیدا میکنن از دبیر گرفته تا عوامل پشت صحنه اینا ماچ میگیرن بجای پول؟
مرد حسابی اینا همش هزینه داره. الا در زمینه اموزش های طول سال هم کیفیت کارش بالاست هم کارگاه ها انصافا تست های خوبی داره. فقط در بحث جمع بندی ها اونم برای کسانی که نخوندن، یه موقعیتی رو ایجاد میکنه که بتونه در امد زایی کنه و نخواد محتاج دوریال کمک با منت باشه!.
اره عزیزم..... توی این مملکت هوا بخوای بخوری باید پول بدی این قاعده برای هیچ کس مستثنی نیست چه من چه شما چه بقیه!
پس قبل از اینکه اول بیای مساله خیلی پیش پا افتاده حجاب طرح پکیج هارو مد نظر قرار بدی و بخوای مثل خیلی های دیگه که ادای ملا هارو در میاوردن و میگفتن الا حق کلاسینو و تام لند و اینا رو میخوره،،،
بخوای از در مذهب دخول کنی برای چرند و پرند بافتن،
یه نیگا به خودت بنداز بگو چقدر حرف من ارزش زدن داره. بله قیمت ها نسبت به پارسال افزایش داشته اینو راست میگی ولی تو بزار کم گرونی صبحانه ای که باید جور کرد خورد یا ناهار و شام اون همه کار فنی پشت صحنه .
یه ذره محض رضای خدا نه بنده خدا بشین فکر کن ببین منصف هستی یا نه؟ -
کوثر جلالی در پوستر رشته تجربی همایش آرش گفته است:
sandiiii باید بگم دلیل ارسال پیامم برا بحث حجاب و عفاف زن بود..نه اینکه الا بیاد چی بزاره و من بخام اینکارو تایید کنم یا اعتراض کنم..دلیل گفتن این حرف ک کاری ب بحث ندارم همین بود..اینکه گفتین حرفایی ک زدم ربطی ب حرفایی ک زدین نداره چرا موضوع مشترک داره و اون همونیه ک اول گفتم ربط داره ب پوشش زن..اگر هم خورشید پشت ابرا بود/این همه اعتراض نمیشد از تابش شدید!
شما دیگه چرا تحریک حرف بقیه میشید؟
بحث ما سر این نیست که اقا چرا اون خانم حجاب داره یا نداره اصلا این جور مسائل واقعا ارزش فکر کردن نداره. ببینید بحث حجاب یا عدم حجاب مطرح نیست اصلا موضوع عقیدتی نیست. این حرفا ککی ست به تمون بقیه شما درست میگید اگر مثلا حجاب داشت مثلا بهانه جور نمیشد ولی اصلا شما به این فکر کن یکی میاد یه بهونه کشکی میگیره و میگه آلا رو ببینیم با یا زهرا ش یا عکس بی چادر و حجاب رو پستاش
اصلا مسخره اس مگه درد ادمیزاد جز انسان بودنه؟
بعدش شما نگاه میکنی میبینی اول بحث سر حجاب بود بعد شد قیمت کالا ها.
خب مشخصه هدف چیه. مگه شما مثل من مثل بقیه عزیزان دلی که توی انجمن هستن شاهد نبودید که یه سریا از بیرون میومدن انجمن یه حرف مفتی میزدن و زرتی لفت میدادن؟
همیشه نزدیکای کنکور از این چیزا تو انجمن پیدا میشه اصلا اشتباه کردیم که اومدیم پست گذاشتیم.
حالا که دارم فکر میکنم میبینم اصلا نباید جواب این رفقا را داد یه همه شون از در مذهب دخول میکنن یکی میگه حق و ناس یکی میگه حجاب اصلا خنده داره -
ولی جدی میگم انشاالله این پستم رو همه بخونن.
رفقا از حالا به بعد اگر موارد این شکلی دیدید اصلا جواب ندید فقط مدیریت رو منشن کنید.
بهترین کار همینه ما که اطمینان داریم از الا نیازی به این نیست که تو بوق و کرنا کنیم که اقا الا همایش هاش از همه ارزون تره اینا درد سر درست میکنه برای الا مثل پارسال.
پس دیگه حرف های بیجا و یه لا قبا رو داخل ادم حساب نکنید و کمتر خودتون رو درگیر این دری وری ها کنید.
موفق باشید رفقای الایی با هم دعوا نکنید زشته جلو غریبه ها -
-
@hosein81 من دیگه حرفی ندارم
-
قدر آلا رو بدونیم
-
Hesam Mohammadi قیمت همایش آرش خیلی گرونه . یک ونیم میلیون!!!این بود آرمان های ما.فرق شما با موسسات دیگه چیه؟یک ونیم میلیون بده،فیلمارو بشین دانلود کن،جزوه هارو بده دربیار،اینا هم هزینه مییرن. و مهم تر از اون وقتی است که تلف میشود.به نظر من به جای دادن اینقدر پول به این همایش،یک بار پکیج های حرف آخر یا ونوس یا گیلنا رو میشه خرید واین همه دردسر پس از خرید هم نداره.
آقایان!؟واقعا این بود آرمان های ما.آرمان های شما چقدر شبیه به آرمان های آشناست!
اون گلینا یا ونوس که شما میگید داره از این کار نون در میاره این همایش ها برای دانش اموزی ست که اشکال داره جمع بندی نکرده دنبال یه مجموعه مرور میگرده و الا شما زفت خودت رو گرفته باشی و کار کرده باشی با کارگاه نکته تست ها و صفر تا صد ها ، نیازی نخواهی داشت.
گیریم هم شما تازه شروع کردی مثل بقیه عزیزان حرفی توش نیست اما شما اول یه سر بزن به تخفیف ها به کیفیت کار، بعد برو سراغ دلقک های تلوزیون و مشاوره های افسانه ای شون ببین چچوری پول داغت میکنن.
خب شما که میخوای پول بدی دو ریال بیشتر بزار روش آلا رو نخر کنکور اسان است رو بخر اگه بهتره!
شما فکر میکنی همه عزیزانی که توی ضبط کلیپ ها حضور پیدا میکنن از دبیر گرفته تا عوامل پشت صحنه اینا ماچ میگیرن بجای پول؟
مرد حسابی اینا همش هزینه داره. الا در زمینه اموزش های طول سال هم کیفیت کارش بالاست هم کارگاه ها انصافا تست های خوبی داره. فقط در بحث جمع بندی ها اونم برای کسانی که نخوندن، یه موقعیتی رو ایجاد میکنه که بتونه در امد زایی کنه و نخواد محتاج دوریال کمک با منت باشه!.
اره عزیزم..... توی این مملکت هوا بخوای بخوری باید پول بدی این قاعده برای هیچ کس مستثنی نیست چه من چه شما چه بقیه!
پس قبل از اینکه اول بیای مساله خیلی پیش پا افتاده حجاب طرح پکیج هارو مد نظر قرار بدی و بخوای مثل خیلی های دیگه که ادای ملا هارو در میاوردن و میگفتن الا حق کلاسینو و تام لند و اینا رو میخوره،،،
بخوای از در مذهب دخول کنی برای چرند و پرند بافتن،
یه نیگا به خودت بنداز بگو چقدر حرف من ارزش زدن داره. بله قیمت ها نسبت به پارسال افزایش داشته اینو راست میگی ولی تو بزار کم گرونی صبحانه ای که باید جور کرد خورد یا ناهار و شام اون همه کار فنی پشت صحنه .
یه ذره محض رضای خدا نه بنده خدا بشین فکر کن ببین منصف هستی یا نه؟اون ماچ و خوب اومدی!!!
منم موافقم ک دیگ جواب ندیم ب اینجور آدما -
-
دریا دریایی
خب این جوری هم حلال نیست -
سلام نظراتتون رو خوندم. از بحث های نامربوط که رد بشیم، لازم دونستم چند تا نکته رو یاد آوری کنم.
اول اینکه من هم کاملا درک میکنم که این عکس برای ما خیلی عادی شده( اون افردای که می گفتند وایییی گناه کردم)، اما من طرف حرفم مسئولین آلا بود نه شما...
بعد اینکه از ظواهر رد بشیم تا به باطن برسیم....
ببینید نمیدونم این چه تفکر غلطیه که وقتی میگی آقا ظاهر رو حفظ کن همه فک میکنن تو فقط ظاهر برات اهمیت داره...اینکه گفتید باید باطن خوب باشه، کاملا جق با شماست و درش حرفی نیست، اما دلیل میشه که ظاهر بد باشه؟...سلام من می خوام اینو بگم که آقا باطن خوب سر جاش و ظاهر خوب هم سر جاش...این دو تا کنار هم زیبا هستند.
و آخرین موضوع اینکه موضوع های بی ربط رو لطفا داخل بحث نیارید، بعضی گفتن آقا این چیزا هیچ جا رو درست نمیکنه، الکی گیر میدی و گیر میدادن...ببینید ما تو آمار احتمال یه چیزی به نام شرط لازم داریم و یه چیزی به نام شرط کافی...افسوس...روزی خواهد آمد که بی دینی نشانه روشن فکری است.... دکتر علی شریعتی
-
به سان خورشید موافقم.مرسی
-
MazikA
سلام نظراتتون رو خوندم. از بحث های نامربوط که رد بشیم، لازم دونستم چند تا نکته رو یاد آوری کنم.
اول اینکه من هم کاملا درک میکنم که این عکس برای ما خیلی عادی شده( اون افردای که می گفتند وایییی گناه کردم)، اما من طرف حرفم مسئولین آلا بود نه شما...
بعد اینکه از ظواهر رد بشیم تا به باطن برسیم....
ببینید نمیدونم این چه تفکر غلطیه که وقتی میگی آقا ظاهر رو حفظ کن همه فک میکنن تو فقط ظاهر برات اهمیت داره...اینکه گفتید باید باطن خوب باشه، کاملا حق با شماست و درش حرفی نیست، اما دلیل میشه که ظاهر بد باشه؟(البته بماند که خیلی ها بد بودنش رو قبول رو قبول ندارن) من می خوام اینو بگم که آقا باطن خوب سر جاش و ظاهر خوب هم سر جاش...این دو تا کنار هم زیبا هستند.
و آخرین موضوع اینکه موضوع های بی ربط رو لطفا داخل بحث نیارید، بعضی گفتن آقا این چیزا هیچ جا رو درست نمیکنه، الکی گیر میدی و گیر میدادن...ببینید ما تو آمار احتمال یه چیزی به نام شرط لازم داریم و یه چیزی به نام شرط کافی...افسوس...روزی خواهد آمد که بی دینی نشانه روشن فکری است.... دکتر علی شریعتی
-