مآجرآهآی من و نهآیی
-
81Sobhan حساب کردم شدم 17 و هفتادپنج
reyhanehbayat
من شدم 17 /: -
@f-noori7979 بله استقلال فقط به معنای اقتصادی نیست ممکنه تو خیلی چیزا های دیگه هم باشه ولی تو بحث اقتصادی بیشتر پسرا اینطورن حالا شاید تو بحث دیگه ای چه بسا دخترا از پسرا بیشتر احساس شه
-
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@f-noori7979 صد البته که دخترا هم استقلال دوس دارن ولی تو پسرا بیشتر نمایان میشه و زودتر خودشو نشون میده بنا به دلایلی
بعضیا کلا ذاتا استقلال طلبن فقطم استقلال مالی نیست که پسرا بیشتر این قسمتو میپسندن
@f-noori7979 خوب منم اینو گفتم دیگه
-
81Sobhan عاررره بخدا :((
ارره بابا نکبت اندفعه ببینمش پا میدم بش بخورع زمینچیکار میکنی l:
-
@f-noori7979 بله استقلال فقط به معنای اقتصادی نیست ممکنه تو خیلی چیزا های دیگه هم باشه ولی تو بحث اقتصادی بیشتر پسرا اینطورن حالا شاید تو بحث دیگه ای چه بسا دخترا از پسرا بیشتر احساس شه
بنظر من کلا ربطی به جنسیت نداره خیلی پسرایی هستن که سنشونم زیاده ولی نمیتونن رو پای خودشون بایستن
-
بنظر من کلا ربطی به جنسیت نداره خیلی پسرایی هستن که سنشونم زیاده ولی نمیتونن رو پای خودشون بایستن
@f-noori7979 استثنا تو هر قشری از جامعه وجود داره
-
چیکار میکنی l:
-
درسته استثنا تو هر قشری هست
ولی یه سری چیزا رو نمیشه به جنسیت ربط داد.....یجورایی ذاتیه شایدم بستگی به خانواده داره -
درسته استثنا تو هر قشری هست
ولی یه سری چیزا رو نمیشه به جنسیت ربط داد.....یجورایی ذاتیه شایدم بستگی به خانواده داره@f-noori7979 منم نگفتم فقط پسرا این حسرو دارن گفتم بیشتر پسرا
بعدم از لحاظ خانواده بعید میدونم این زیاد ربطی داشته به موضوع اقتصادی شاید تو مساعل دیگه نقش پر رنگی داشته باشه ولی من خودم از چندتا از دوستام که پرسیدم چه اونی که تفریح معمولیش سفر به ایرلند و انگلیس چه اونی که از لحاظ مالی وضعش زیاد خوب نی این حس تو اکثرشون وجود داره -
@f-noori7979 منم نگفتم فقط پسرا این حسرو دارن گفتم بیشتر پسرا
بعدم از لحاظ خانواده بعید میدونم این زیاد ربطی داشته به موضوع اقتصادی شاید تو مساعل دیگه نقش پر رنگی داشته باشه ولی من خودم از چندتا از دوستام که پرسیدم چه اونی که تفریح معمولیش سفر به ایرلند و انگلیس چه اونی که از لحاظ مالی وضعش زیاد خوب نی این حس تو اکثرشون وجود داره81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
بعدم از لحاظ خانواده بعید میدونم این زیاد ربطی داشته به موضوع اقتصادی شاید تو مساعل دیگه نقش پر رنگی داشته باشه ولی من خودم از چندتا از دوستام که پرسیدم چه اونی که تفریح معمولیش سفر به ایرلند و انگلیس چه اونی که از لحاظ مالی وضعش زیاد خوب نی این حس تو اکثرشون وجود دارهبله متوجهم
منظورم از خانواده شیوه تربیتیشون بود -
بعدم از لحاظ خانواده بعید میدونم این زیاد ربطی داشته به موضوع اقتصادی شاید تو مساعل دیگه نقش پر رنگی داشته باشه ولی من خودم از چندتا از دوستام که پرسیدم چه اونی که تفریح معمولیش سفر به ایرلند و انگلیس چه اونی که از لحاظ مالی وضعش زیاد خوب نی این حس تو اکثرشون وجود داره81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
بعدم از لحاظ خانواده بعید میدونم این زیاد ربطی داشته به موضوع اقتصادی شاید تو مساعل دیگه نقش پر رنگی داشته باشه ولی من خودم از چندتا از دوستام که پرسیدم چه اونی که تفریح معمولیش سفر به ایرلند و انگلیس چه اونی که از لحاظ مالی وضعش زیاد خوب نی این حس تو اکثرشون وجود دارهمهم حسش نیست مهم عمله
-
بعدم از لحاظ خانواده بعید میدونم این زیاد ربطی داشته به موضوع اقتصادی شاید تو مساعل دیگه نقش پر رنگی داشته باشه ولی من خودم از چندتا از دوستام که پرسیدم چه اونی که تفریح معمولیش سفر به ایرلند و انگلیس چه اونی که از لحاظ مالی وضعش زیاد خوب نی این حس تو اکثرشون وجود دارهمهم حسش نیست مهم عمله
@f-noori7979 موافقم با این حرف ولی باید احساسی باشه که عملی صورت بگیره یا نه ؟
-
درسته احساسش باید باشه ولی از روی عمل میشه نتیجه گرفت یه آدم مستقله یانه؟
-
دوستان فصل دینامیک فیزیک سخت تره یا فصل سینماتیک ؟
کدومشه بارمش بیشتره واس امتحان و کدومش سوال بیشتری دو کنکور داره ؟ -
تو شکل گیری این حس خانواده خیلی موثره
-
درسته احساسش باید باشه ولی از روی عمل میشه نتیجه گرفت یه آدم مستقله یانه؟
@f-noori7979 بله موافقم .
-
تو شکل گیری این حس خانواده خیلی موثره
@f-noori7979 میشه خاتمه بدیم به این بحث ؟
راستش دیگه خسته نشدم -
دوستان فصل دینامیک فیزیک سخت تره یا فصل سینماتیک ؟
کدومشه بارمش بیشتره واس امتحان و کدومش سوال بیشتری دو کنکور داره ؟ -
@f-noori7979 میشه خاتمه بدیم به این بحث ؟
راستش دیگه خسته نشدمشرمنده
.....من تو خونه هم همیشه با داداشم سر اینجور مسائل بحث میکنم حواسم پرت شد ببخشید