مآجرآهآی من و نهآیی
-
reyhanehbayat با این حساب 18 17 میشم
-
reyhanehbayat با این حساب 18 17 میشم
81Sobhan چ زود نگا کردی من هنوز سوال 20 ام
-
@f-noori7979
کاش دیگه عربی و زبان اینجوری نباشه تو مدرسه ما مدیر پشت میکروفن حرف میزنه صدا زن میاد من نمیدونم چطور قرار امتحان لیسینینگ بدیم !
MahdiNOVE
پارسال لیسینینگ با میکروفون پخش میشد فقط صدا جیغ میومد بچه ها عصبانی شدن یهو همه شروع کردن داد زدن که رئیس جلسه به یه دبیر زبان گفت متنو بخونه ولی اکثر بچه ها نمرشو نگرفتن بقیه سوالا هم که خیلی زیاد بود وقت کم بود یادمه منو آخرین نفر به زور از رو صندلی بلند کردن -
81Sobhan چ زود نگا کردی من هنوز سوال 20 ام
reyhanehbayat نه خودم میدونم چه گلی زدم به سر خودمم سریع اون قسمت رو نگاه کردم
-
MahdiNOVE
پارسال لیسینینگ با میکروفون پخش میشد فقط صدا جیغ میومد بچه ها عصبانی شدن یهو همه شروع کردن داد زدن که رئیس جلسه به یه دبیر زبان گفت متنو بخونه ولی اکثر بچه ها نمرشو نگرفتن بقیه سوالا هم که خیلی زیاد بود وقت کم بود یادمه منو آخرین نفر به زور از رو صندلی بلند کردن -
reyhanehbayat نه خودم میدونم چه گلی زدم به سر خودمم سریع اون قسمت رو نگاه کردم
81Sobhan
اقا اون مفعول و بدل رو درست نوشته بودی؟!
من نوشته بوددم مسند و قیدوای دلم
-
خوشبحالتون ... البته ما بعد هر امتحان با بچها 20 نفری میریم گیم نت کانتر بازی میکنیم
MahdiNOVE در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
خوشبحالتون ... البته ما بعد هر امتحان با بچها 20 نفری میریم گیم نت کانتر بازی میکنیم
پسر دایی منم همینجوری بود بعد مدرسه تا یازده-دوازده شب میرفتن با دوستاش گیم نت هرشب مامان باباش زنگ میزن به فامیل ببینن وحید پیش اونا که نیس یه فامیل بسیج میشدن پیداش کنن تهش میدیدیم ساعت یازده از گیم نت میاد
از یه جایی به بعد دیگه دنبالش نمیگشتیم
الان سال آخر پزشکیه از همین تابستون میره طرح -
81Sobhan
خواهش میکنم -
81Sobhan
اقا اون مفعول و بدل رو درست نوشته بودی؟!
من نوشته بوددم مسند و قیدوای دلم
reyhanehbayat نه منم اشتباه نوشتم ولی خدایی بشون بیشتر میاد مسند و قید باشن
ما خیر و صلاحشون رو میخواییم با این نقشی که بشون دادیم خودشون نخواستن به ما ربطی نداره اگه اتفاقی واسشون افتاد -
MahdiNOVE در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
پسر دایی منم همینجوری بود بعد مدرسه تا یازده-دوازده شب میرفتن با دوستاش گیم نت هرشب مامان باباش زنگ میزن به فامیل ببینن وحید پیش اونا که نیس یه فامیل بسیج میشدن پیداش کنن تهش میدیدیم ساعت یازده از گیم نت میاد
از یه جایی به بعد دیگه دنبالش نمیگشتیم
الان سال آخر پزشکیه از همین تابستون میره طرح@f-noori7979 خوشا به سعادتش
-
reyhanehbayat نه منم اشتباه نوشتم ولی خدایی بشون بیشتر میاد مسند و قید باشن
ما خیر و صلاحشون رو میخواییم با این نقشی که بشون دادیم خودشون نخواستن به ما ربطی نداره اگه اتفاقی واسشون افتاد81Sobhan
خاعک ت سرشون
میگمااا از اون سوال اختیاریا چطوری مینویسی؟!:(
من از یکی از مراقبا پرسیدم گف باید یا از 80 درصد انتخاب کنی یا از اون 20 درصد
از یکی دیگ پرسیدم گف فرق نمیکنه
یکی دیگ گف تا میتونی جوااب بده اونااا مثلا 10 تا سواله 4 تا میخاد ت اگه همشو بلدی همرو بنویس:/ بالاخره نفهمیدم چیکار باید کنم -
81Sobhan
کلا بچه ریلکسیه
سر جلسه کنکور خوابیده(در این حد ریلکس) -
81Sobhan
خاعک ت سرشون
میگمااا از اون سوال اختیاریا چطوری مینویسی؟!:(
من از یکی از مراقبا پرسیدم گف باید یا از 80 درصد انتخاب کنی یا از اون 20 درصد
از یکی دیگ پرسیدم گف فرق نمیکنه
یکی دیگ گف تا میتونی جوااب بده اونااا مثلا 10 تا سواله 4 تا میخاد ت اگه همشو بلدی همرو بنویس:/ بالاخره نفهمیدم چیکار باید کنمreyhanehbayat من چهارتا رو که بلدم کارم ندارم 20 درصد باشه یا 80 درصد
من پرسیدم گفت هرکدومو بلدی جواب بده -
81Sobhan حساب کردم شدم 17 و هفتادپنج
-
reyhanehbayat من چهارتا رو که بلدم کارم ندارم 20 درصد باشه یا 80 درصد
من پرسیدم گفت هرکدومو بلدی جواب بده81Sobhan
منم هر کدومو بلدم مینویسم بیشترم از اون 20 درصد مینویسم اونایی ک نخوندمو راحت تر مینویسم
ینی تاثیر داره زیاد بنویسی؟! -
81Sobhan حساب کردم شدم 17 و هفتادپنج
reyhanehbayat من اون حدودا میشم حال.025 بالا یا 0.75 پایین
-
81Sobhan
منم هر کدومو بلدم مینویسم بیشترم از اون 20 درصد مینویسم اونایی ک نخوندمو راحت تر مینویسم
ینی تاثیر داره زیاد بنویسی؟!reyhanehbayat نه همون تعداد سوالی که باید جواب بدی ولی هرکدوم که برام راحت تره رو مینوسیم
-
reyhanehbayat من اون حدودا میشم حال.025 بالا یا 0.75 پایین
81Sobhan
خوبه دیگه بابا من فکر میکردم 10 میشم درست حسابی نخوندع بودم اصن