مآجرآهآی من و نهآیی
-
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@f-noori7979 یس
شرایط برا یه سریا که نخونده بودن خوب شد برا اونایی که خوب خونده بودن خیلی خوب نشد چون الان اکثرا بریدن یه دستم که کلا بیتفاوتن هرچقدر زمان زیاد باشه فرقی بحالشون نمیکنه
ولی انصافا برا شما خوب شد@f-noori7979 به هیچ وجه خوب نشد ما نزدیک ی ماه قبل عید بلاتکلیف بودیم اکثر دانش اموزا ساعت مطالعشون بشدت افت کرد بعدش تا دوباره به حالت قبل برگردن بیشتر عید رو از دست دادن
الانم علاوه بر استرس امتجان استرس اینم دارین که خدایی نکرده مبتلا نشیم که کنکور از دستمون بره -
81Sobhan من امسال کع قبول نمیشم سال بعد انشاللع
reyhanehbayat امید داشته باش
-
81Sobhan
قشنگ معلومه امروز امتحان ادبیات فارسی داشتین -
@f-noori7979
حاجیه عربیست .میدونم ولی اینجوری جاافتاده دیگه
-
81Sobhan
قشنگ معلومه امروز امتحان ادبیات فارسی داشتین@f-noori7979 نه کلا من رو این موضوع خیلی حساسیت دارم نیدونم واس چی
-
reyhanehbayat امید داشته باش
81Sobhan
باوش
-
81Sobhan دوص داری چی بیاری؟
-
reyhanehbayat حالا اونا رقیب سرسخت ما محسوب میشن
اییی خدا این از شرایط امسال ما اینم از رقیبامون81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
reyhanehbayat حالا اونا رقیب سرسخت ما محسوب میشن
اییی خدا این از شرایط امسال ما اینم از رقیبامونمن اصلا این حرفو قبول ندارم شما تلاش خودتو بکن مطمئن باش نتیجه میگیری
بزار کنکور برگزار بشه چند ماه بگذره آمارو که اعمال کنن درصدا از سال قبل بدتر شده که بهتر نشده -
81Sobhan
باوش
reyhanehbayat من دیشب ی اتفاقی افتاد ی جمعی خیلی بهم انگیزه دادن دمشون گرم خدایی
ایشالا که این انگیزه رو تا 31 مرداد داشته باشم که بتونم ازشون تشکر کنم -
@f-noori7979 به هیچ وجه خوب نشد ما نزدیک ی ماه قبل عید بلاتکلیف بودیم اکثر دانش اموزا ساعت مطالعشون بشدت افت کرد بعدش تا دوباره به حالت قبل برگردن بیشتر عید رو از دست دادن
الانم علاوه بر استرس امتجان استرس اینم دارین که خدایی نکرده مبتلا نشیم که کنکور از دستمون بره81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@f-noori7979 به هیچ وجه خوب نشد ما نزدیک ی ماه قبل عید بلاتکلیف بودیم اکثر دانش اموزا ساعت مطالعشون بشدت افت کرد بعدش تا دوباره به حالت قبل برگردن بیشتر عید رو از دست دادن
الانم علاوه بر استرس امتجان استرس اینم دارین که خدایی نکرده مبتلا نشیم که کنکور از دستمون برهمطمئن باشین پشت کنکوریا هم استرس خودشونو دارن و اونام مثل شما افت داشتن
-
reyhanehbayat پزشکی ایران
-
الانم علاوه بر استرس امتجان استرس اینم دارین که خدایی نکرده مبتلا نشیم که کنکور از دستمون برهمطمئن باشین پشت کنکوریا هم استرس خودشونو دارن و اونام مثل شما افت داشتن
@f-noori7979 ایشالا که بتونیم به خواستمون برسیم
-
-
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
بنظر من اصلا فکر سال بعدم فعلا نکن همه تلاشتو برا همین امسال بزار
پشت کنکور موندن آسون نیست -
reyhanehbayat حاجی رفتی ؟
-
81Sobhan
انشاالله -
reyhanehbayat حاجی رفتی ؟
81Sobhan نهههه گشنم بود رفتم ی چیز خوردم
-
81Sobhan البته بقیة الله رو در همون حد دوست دارم چون وقتی که بری بقیة الله کارمند سپاه میشی از همون ماه اول مزایا و حقوق بهت میدن
81Sobhan البته بقیة الله رو در همون حد دوست دارم چون وقتی که بری بقیة الله کارمند سپاه میشی از همون ماه اول مزایا و حقوق بهت میدن
من خیلی دوست دارم برم بقیة الله ولی فقط پسر میخواد
-
81Sobhan
انشالله میاری دکترسبحان : )
-
81Sobhan
کلا از سپاه خوشم میاد