مآجرآهآی من و نهآیی
-
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@f-noori7979 میشه خاتمه بدیم به این بحث ؟
راستش دیگه خسته نشدمشرمنده
.....من تو خونه هم همیشه با داداشم سر اینجور مسائل بحث میکنم حواسم پرت شد ببخشید
@f-noori7979 من خودم وقتی ببیننم طرفم حرف منطقی و علمی میزنه خوشم میاد بحث کنم ولی واقعا الان خستم دیشب فقط 4ساعت خوابیدم واس همین وگرنه از بحث کردن با شخصی مثل شما که منطقی و معقول صحبت میکنه و جبهه گیری نمیکنه خوشحال میشم
-
@f-noori7979 من خودم وقتی ببیننم طرفم حرف منطقی و علمی میزنه خوشم میاد بحث کنم ولی واقعا الان خستم دیشب فقط 4ساعت خوابیدم واس همین وگرنه از بحث کردن با شخصی مثل شما که منطقی و معقول صحبت میکنه و جبهه گیری نمیکنه خوشحال میشم
81Sobhan
شما لطف دارین منم بحث منطقی رو دوست دارم
فعلا -
دوستان فصل دینامیک فیزیک سخت تره یا فصل سینماتیک ؟
کدومشه بارمش بیشتره واس امتحان و کدومش سوال بیشتری دو کنکور داره ؟81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
کدومشه بارمش بیشتره واس امتحان و کدومش سوال بیشتری دو کنکور داره ؟سینماتیک زمان بر تره و تست بیشتریم داره فکر کنم
-
81Sobhan در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
کدومشه بارمش بیشتره واس امتحان و کدومش سوال بیشتری دو کنکور داره ؟سینماتیک زمان بر تره و تست بیشتریم داره فکر کنم
@f-noori7979 ممنون
-
81Sobhan
خواهش میکنم -
reyhanehbayat
من شدم 17 /:MahdiNOVE من شدم ۱۷ وهفتاد وپنج البته بازم بستگی دارع ب تصحیح کننده ها
ولی راضیم درکل -
81Sobhan خابم برد
اول دوست داشتم مددکاری بخونم ولی پشیمون شدم الان واقن هدفی ندارم -
سلام....
کسی جواب فعالیت های فصل 3 فیزیک تجربی نداره؟
ممنون میشم
درضمن مث تاریخ ادبیاتا نفرسین چون گیج میشم کدومو بازکنم -
AMH عابجی فارسیو چطو دادی؟!
-
AMH عابجی فارسیو چطو دادی؟!
reyhanehbayat من خوب دادم تو چطور؟؟
-
reyhanehbayat من خوب دادم تو چطور؟؟
AMH حساب کردم حدود 17 ونیم 18 میشم
-
reyhanehbayat خو خوبع دیگع
-
reyhanehbayat اما خدایی خیلی اسون بود
-
من ترسم از زبانه
-
reyhanehbayat اما خدایی خیلی اسون بود
AMH عاره بد نبود ولی معلممون اون نمادا رو مثلن ی چی دیگ گفتع بود من اونا رو نوشتم پاسخنامه ی چیز دیگع بود..یا مثلن اون نقش دستوریا رو نوشتم مسند و قید ولی بدل و مفعول بود:( ی شعرم یادم رف بنویسم
-
AMH
اونو که شاید بیفتیم -
-
AMH عاره بد نبود ولی معلممون اون نمادا رو مثلن ی چی دیگ گفتع بود من اونا رو نوشتم پاسخنامه ی چیز دیگع بود..یا مثلن اون نقش دستوریا رو نوشتم مسند و قید ولی بدل و مفعول بود:( ی شعرم یادم رف بنویسم
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
اععع منم نوشتم مسند و قید
-
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
اععع منم نوشتم مسند و قید
@Kosar-Kelyabi
اکثرا همینو نوشتن:/