مآجرآهآی من و نهآیی
-
حبه انگور_ ممنونم ک وقت گذاشتین
-
سلام مریم جون ممنون که خبر دادی
اینم شاید به دردتون بخوره
http://www.kanoon.ir/Public/ExamQuestions?group=5&lesson=204http://www.kanoon.ir/Public/ExamQuestions?group=3&lesson=204
-
نمونه سوالات شبه نهایی خراسان رضوی
جشنواره طرح سوالات -
جشنواره طرح سوالاتzahra_yp در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
جشنواره طرح سوالاتصرفا برای 4 درس تخصصیه
-
بچه هآ سلآم ظهر بخیر
دچار یه استرسی شدم ک چه چیزایی تو امت نهایی میاد چ چیزایی نمیادالبته میدونم شاید اینایی ک الان میپرسم خیلی چرت باشه
ولی لطفا آسوده خاطرم کنید
ک مطمن شم دارم کامل میخونم دینی رو
بچه هآ پاسخ ب سوالات شما؟پاورقی ها؟برنامه ریزی ها؟حفظ آیات؟حفظ احادیث؟اینکه کدوم حدیث مال کدوم امامه؟بررسی ها؟آیه های سنت ها؟اینا رو لازمه بلد باشیم بزای نهایی یا ن
شاید همتون ج اینا رو بدنین و بگین چه ادمه....هستم
ولی لطفا کمک کنید و ج بدین مرررسی
-
بچه هآ سلآم ظهر بخیر
دچار یه استرسی شدم ک چه چیزایی تو امت نهایی میاد چ چیزایی نمیادالبته میدونم شاید اینایی ک الان میپرسم خیلی چرت باشه
ولی لطفا آسوده خاطرم کنید
ک مطمن شم دارم کامل میخونم دینی رو
بچه هآ پاسخ ب سوالات شما؟پاورقی ها؟برنامه ریزی ها؟حفظ آیات؟حفظ احادیث؟اینکه کدوم حدیث مال کدوم امامه؟بررسی ها؟آیه های سنت ها؟اینا رو لازمه بلد باشیم بزای نهایی یا ن
شاید همتون ج اینا رو بدنین و بگین چه ادمه....هستم
ولی لطفا کمک کنید و ج بدین مرررسی
@Maaaah پاورقی هارو بخون احتمالش هست
برنامه ریزی ها نیاز نیست
ایات حفظ نیاز نیست ولی باید حداقل کلید واژه از ایات بلد باشی حتما یکی یا دو تا مفهوم از هر ایه رو یاد بگیر
احادیث مهم باید حفظ شن چون ممکنه بگه بنویسی حدیثو
اینکه کدوم احادیث مال امامه نمیاد که بگه مثلا این حدیث مال کیه اینجوری سوال نمیاد
بررسی ها هم نیست
ایه های سنت ها خیلی مهمه با کلید واژه حفظ کن مفهوم هم حتما بلد باش ازشون چون ممکنه ایه رو بدن بگن مال کدوم سنته خیلی مهمه ایه های سنت ها -
امتحان شبه نهایی دینی
-
@ЄƦƝЄƧƬ خواهش میکنم عزیزم
-
@Maaaah پاورقی هارو بخون احتمالش هست
برنامه ریزی ها نیاز نیست
ایات حفظ نیاز نیست ولی باید حداقل کلید واژه از ایات بلد باشی حتما یکی یا دو تا مفهوم از هر ایه رو یاد بگیر
احادیث مهم باید حفظ شن چون ممکنه بگه بنویسی حدیثو
اینکه کدوم احادیث مال امامه نمیاد که بگه مثلا این حدیث مال کیه اینجوری سوال نمیاد
بررسی ها هم نیست
ایه های سنت ها خیلی مهمه با کلید واژه حفظ کن مفهوم هم حتما بلد باش ازشون چون ممکنه ایه رو بدن بگن مال کدوم سنته خیلی مهمه ایه های سنت ها -
Mbf در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
سلام بچه ها کسی جواب اندیشه درس 2 داره؟
اگر فردی به باور قلبی نسبت به توحید در خالقیت-مالکیت-ولایت و ربوبیت رسیده باشد این اعتقاد در اعمال-رفتار و گفتار او نمایان میشود یعنی توحید نظری باعث میشود توحید عملی در زندگی انسان نمایان شود
-
Mbf در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
سلام بچه ها کسی جواب اندیشه درس 2 داره؟
اگر فردی به باور قلبی نسبت به توحید در خالقیت-مالکیت-ولایت و ربوبیت رسیده باشد این اعتقاد در اعمال-رفتار و گفتار او نمایان میشود یعنی توحید نظری باعث میشود توحید عملی در زندگی انسان نمایان شود
حبه انگور_ مرسی گلم
-
حبه انگور_ مرسی گلم
Mbf خواهش میکنم
-