مآجرآهآی من و نهآیی
-
Mbf اجی تو ول کن الان باید فقط فیض ببری
عجب بکن بکنیه:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: -
AMH :rolling_on_the_floor_laughing: اقای خیالی وگرنه سینگلی بیش نیستم
reyhanehbayat اها افتائ
-
Mbf اجی تو ول کن الان باید فقط فیض ببری
عجب بکن بکنیه:beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:AMH :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: نامردا رو نگاع
-
@Sh-E :grimacing_face: من میخاسم بزنم گفتن پست پاک میشع:/
اگ نمیشع من یدونه بزنم که اسپم هم نشع -
@Sh-E :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: من تاپیک بدوص خااا
-
@Sh-E :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: من تاپیک بدوص خااا
-
reyhanehbayat تو تاپیک میشه پیامارو راحت تر ریپلای کرد ... ولی اونجا دیگه اینجا اسپم نمیشه و خب ... خصوصی تر هم هست ... من نمیشناسمتون و گرنه میگفتم منم اد کنین . :)
@Sh-E :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_big_eyes: منو میشناحتی خودت اصن گروه میزدی:winking_face_with_tongue: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses:
-
AMH :face_with_tears_of_joy: فیزیکو تو ی روز خوندیم این که پشه ای نیس در مقابل اون
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
AMH :face_with_tears_of_joy: فیزیکو تو ی روز خوندیم این که پشه ای نیس در مقابل اون
بشدت موافقم
-
@Sh-E :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_big_eyes: منو میشناحتی خودت اصن گروه میزدی:winking_face_with_tongue: :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses:
-
reyhanehbayat واقعا؟ دیگه ببخشید که سعادتشو نداشتم ... :(
@Sh-E :squinting_face_with_tongue: :smiling_face_with_sunglasses: