مآجرآهآی من و نهآیی
-
@Maaaah پاورقی هارو بخون احتمالش هست
برنامه ریزی ها نیاز نیست
ایات حفظ نیاز نیست ولی باید حداقل کلید واژه از ایات بلد باشی حتما یکی یا دو تا مفهوم از هر ایه رو یاد بگیر
احادیث مهم باید حفظ شن چون ممکنه بگه بنویسی حدیثو
اینکه کدوم احادیث مال امامه نمیاد که بگه مثلا این حدیث مال کیه اینجوری سوال نمیاد
بررسی ها هم نیست
ایه های سنت ها خیلی مهمه با کلید واژه حفظ کن مفهوم هم حتما بلد باش ازشون چون ممکنه ایه رو بدن بگن مال کدوم سنته خیلی مهمه ایه های سنت ها -
Mbf در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
سلام بچه ها کسی جواب اندیشه درس 2 داره؟
اگر فردی به باور قلبی نسبت به توحید در خالقیت-مالکیت-ولایت و ربوبیت رسیده باشد این اعتقاد در اعمال-رفتار و گفتار او نمایان میشود یعنی توحید نظری باعث میشود توحید عملی در زندگی انسان نمایان شود
-
Mbf در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
سلام بچه ها کسی جواب اندیشه درس 2 داره؟
اگر فردی به باور قلبی نسبت به توحید در خالقیت-مالکیت-ولایت و ربوبیت رسیده باشد این اعتقاد در اعمال-رفتار و گفتار او نمایان میشود یعنی توحید نظری باعث میشود توحید عملی در زندگی انسان نمایان شود
حبه انگور_ مرسی گلم
-
حبه انگور_ مرسی گلم
Mbf خواهش میکنم
-
-
Mbf سوال اولش : تنها رب و پروردگار جهانیان خداس
۲: زیرا فقد با بندگی خدا و قرار دادن جهت زندگی ب سوی او میتوان به هدف نهایی خلقت ینی تقربت به خدا رسید -
-
-
-
-
سلام بچه ها اینا جواب های اندیشه و تحقیق ها و فعالیت های دینی طبق کتاب مرجع هست برای امتحان شنبه
امیدوارم کمک کننده بهتون باشه
-
سلام بچه ها اینا جواب های اندیشه و تحقیق ها و فعالیت های دینی طبق کتاب مرجع هست برای امتحان شنبه
امیدوارم کمک کننده بهتون باشه
دریا دریایی ممنون
-
سلام دوستان . شرک در ولایت و ربوبیت میتونه همراه با توحید در خالقیت باشه ؟
-
81Sobhan شرک در ولایت میتونه همراه با توحید در خالقیت باشه چون که شرک در ولایت فقط ریشه در شرک در مالکیت داره
اما شرک در ربوبیت نمیتونه همراه با توحید در خالقیت باشه چون شرک در ربوبیت ریشه در شرک در خالقیت_مالکیت و ولایت داره -
81Sobhan شرک در ولایت میتونه همراه با توحید در خالقیت باشه چون که شرک در ولایت فقط ریشه در شرک در مالکیت داره
اما شرک در ربوبیت نمیتونه همراه با توحید در خالقیت باشه چون شرک در ربوبیت ریشه در شرک در خالقیت_مالکیت و ولایت دارهحبه انگور_ مرسی