مآجرآهآی من و نهآیی
-
عاغا شما چقد ناراحتین
منم سلامتو افتادم
اینقد ناراحت نبودماا -
reyhanehbayat برا ما هم نخوندن اصن ۱۰ نپره لیسینینگمون رو هواست😂
maryam111 :grimacing_face: :grimacing_face: :grimacing_face: :grinning_face_with_sweat: عاقا من میفتم اصن شک ندااررم قبول شم همتونو شام دعوت میککنم
-
@f-noori7979 من سوالا شما رو دیدم خیلی راحت بود اصلا خارج از کشوریا ک خیییییییییییییلی اسون بود لنتیاا کاش من افغانستان درس میخوندم:grinning_face_with_sweat: :grimacing_face:
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@f-noori7979 من سوالا شما رو دیدم خیلی راحت بود اصلا خارج از کشوریا ک خیییییییییییییلی اسون بود لنتیاا کاش من افغانستان درس میخوندم:grinning_face_with_sweat: :grimacing_face:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
عاغا شما چقد ناراحتین
منم سلامتو افتادم
اینقد ناراحت نبودماا@immortally خدایی سلامتو افتادی؟؟
-
عاغا شما چقد ناراحتین
منم سلامتو افتادم
اینقد ناراحت نبودماا@immortally در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
عاغا شما چقد ناراحتین
منم سلامتو افتادم
اینقد ناراحت نبودمااافتادی؟😕
-
maryam111 :grimacing_face: :grimacing_face: :grimacing_face: :grinning_face_with_sweat: عاقا من میفتم اصن شک ندااررم قبول شم همتونو شام دعوت میککنم
reyhanehbayat نه نمیافتی مصصح خیلی دست بالا صحیح میکنه
-
reyhanehbayat 😂😂 شهریور در انتظار من و توست
-
عاغا شما چقد ناراحتین
منم سلامتو افتادم
اینقد ناراحت نبودماا@immortally در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
عاغا شما چقد ناراحتین
منم سلامتو افتادم
اینقد ناراحت نبودمااجدا افتادی امیرحسین😶؟
-
AMH اره والا
خیلیشو خالی گذاشتم
داشتم تقلب میکردم گرفتنم :face_with_tears_of_joy: -
reyhanehbayat اره باو اصلا با بلنگو نمیشد نویز داشت بعدش ما که اون آخر بودیم نمیفمیدیم چی داره تلاو میکنه
81Sobhan :grinning_face_with_sweat: :grinning_face_with_sweat: :grimacing_face: منم تهه میشینم صداشم مث چی زیاد کرده بودن رو مخی بود اصلا داغون هیچی ننوشتم ریدیینگ هم یه سریاشو اصن پیدا نکردم:grimacing_face: :grinning_face_with_sweat:
-
عاغا شما چقد ناراحتین
منم سلامتو افتادم
اینقد ناراحت نبودماا@immortally حاجی بگو شوخی میکنی ؟
-
اخ جووون ... من برم با مصحح های شهرتون یه صحبتی بکنم به نظرم😂
-
@immortally در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
عاغا شما چقد ناراحتین
منم سلامتو افتادم
اینقد ناراحت نبودمااافتادی؟😕
melikaaa اره :smiling_face_with_sunglasses:
-
reyhanehbayat نه نمیافتی مصصح خیلی دست بالا صحیح میکنه
81Sobhan :grimacing_face: :grinning_face_with_sweat: کاش تو مصحح من بودی
-
-
AMH اره والا
خیلیشو خالی گذاشتم
داشتم تقلب میکردم گرفتنم :face_with_tears_of_joy:@immortally با ابرفض چی شد بد؟؟؟
-
81Sobhan :grimacing_face: :grinning_face_with_sweat: کاش تو مصحح من بودی
reyhanehbayat :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
AMH اره والا
خیلیشو خالی گذاشتم
داشتم تقلب میکردم گرفتنم :face_with_tears_of_joy:@immortally :astonished_face: :astonished_face: :astonished_face: گرفتنتون؟
-
maryam111 :grimacing_face: :grinning_face_with_sweat: هر کاری بگید خدایی میکنم فقط قبوول شم