مآجرآهآی من و نهآیی
-
@Archer
والله دقیق که یادم نیست ولی معادله سینوسی حتما میدن انتقال نمودار حتما میدن مشتق ضرب و تقسیم میدن اهنگ تغیر حتما میدن ترکیب توابع میدن احتمال زیاد دامنه مد نظرشون باشه ماکسیموم مینیموم تابع سینوسی میخوان چندتا سوال از هر ذدو نوع حد حتما میدن برسی مشتق پذیر و پیوستگی بودن هم میدن بهینه سازی هم احتمال باااالا از مثال های کتاب یکی رو بدن من احتمال میدم در و پنچره بدن -
@Archer
والله دقیق که یادم نیست ولی معادله سینوسی حتما میدن انتقال نمودار حتما میدن مشتق ضرب و تقسیم میدن اهنگ تغیر حتما میدن ترکیب توابع میدن احتمال زیاد دامنه مد نظرشون باشه ماکسیموم مینیموم تابع سینوسی میخوان چندتا سوال از هر ذدو نوع حد حتما میدن برسی مشتق پذیر و پیوستگی بودن هم میدن بهینه سازی هم احتمال باااالا از مثال های کتاب یکی رو بدن من احتمال میدم در و پنچره بدن -
@Archer
زبان پشت کارت ورود به جلسم تقلب خواستم و نوشتم اخر سر جا گزاشتم حوزه چندساعت بعد رفتم بردارمش نبود /:
-
خب بچه ها همگی خسته نباشین مخصوصا اونایی که دیشب تاحالا بیدارن
امیدوارم ک همگی ی امتحان خیلی خوب با حداکثر نمره بدیم@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
امیدوارم ک همگی ی امتحان خیلی خوب با حداکثر نمره بدیمفقط 10 دقه دیگه مونده...
-
امیدوارم ک همگی ی امتحان خیلی خوب با حداکثر نمره بدیم -
@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
-
امیدوارم ک همگی ی امتحان خیلی خوب با حداکثر نمره بدیم@Kosar-Kelyabi اوفیش بلاخره تمام شد
-
-
@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
-
-
@Amin-th
خسته نباشی واقعا انشاالله که نتیجه بی خوابیتو ببینی
پ ن : من که واقعن دارم بی هوش میشم@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Amin-th
خسته نباشی واقعا انشاالله که نتیجه بی خوابیتو ببینی
پ ن : من که واقعن دارم بی هوش میشمهمچنین شما ام
خدارو شکر من ظهر خوابیدم...