مآجرآهآی من و نهآیی
-
@Emmett سلام ممنون شما خوبید؟؟
تا اخر درسه 8 -
@Emmett خواهش:cherry_blossom:
-
AMH در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@nazi-salehi
بفرماااااااااید نوشه جونتمرسی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
میگما یکیتون یه تاپیک بزنین بریم اونجا بحرفیم دیه اینجا اسپم میشه -
AMH در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@nazi-salehi
بفرماااااااااید نوشه جونتمرسی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
میگما یکیتون یه تاپیک بزنین بریم اونجا بحرفیم دیه اینجا اسپم میشه@nazi-salehi اجی چون تودلی هس به نظرم اونجا فقل شه حالا با خودتونه
-
AMH آخه تو دلی خیلی شلوغه بنظرم
-
-
@nazi-salehi اره اجی میخای یه گروه بزنیم هااا؟؟
-
-
@Amin-th سلام
-
@Kosar-Kelyabi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
ولی جدا بچه ها بعد نهایی برنامتون چیه ؟
اگه خدا قبول کنه کنکور...
-
@nazi-salehi در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
قبول دارم ولی نمیشه تاپیکی برا حرف زدن دیگه بزنیم 😬 مگه این که یه تاپیک بزنیم برا بعد نهایی اونجا صحبت کنیم
-
@Amin-th خخ
-
:bell: :bell: :bell: سسسسلام دوسسستای آلایی عزیزم:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
همینطور ک از اسم تاپیک مشخصه این تاپیک اسپشل بچه های کنکوری عزیزه:man_construction_worker_light_skin_tone: :man_health_worker_medium-light_skin_tone: :man_in_tuxedo_medium-light_skin_tone: :man_pilot_medium-light_skin_tone: :man_scientist: :woman_construction_worker_medium-light_skin_tone: :woman_health_worker_medium-light_skin_tone: :woman_pilot_light_skin_tone: ک تآ آلان حتمآ تست هآی کتآب تست هاشون رو قورت دادن:face_savoring_food: :face_with_tears_of_joy: و آماده ی شکستن شآخ کنکورن:smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: و الان دیگ کم کم نوبت امتحان نهآیی هاشونه:face_with_head-bandage: :face_with_thermometer:
:star_and_crescent: :star_and_crescent: و اما توی این تآپیک قرار چه اتفاق هایی بیفته:cyclone: :cyclone: : :digit_one: یه سری نمونه سوالات مشابه امتحانات نهایی گذاشته میشه:hot_springs: ک بچه ها از اونا استفاده کنند:smiling_face_with_heart-eyes: :yellow_heart:
:digit_two: دست ب دست هم بدیم و کمک کنیم:white_flower: تا اگر کسی مشکلی داشت توی یه درس اینجا مشکلش برطرف بشه:smiling_face_with_halo: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_halo:
:sparkles: :sun_behind_cloud: خلاصه تاپیکی برای تحلیل :white_heavy_check_mark: تمرین :white_heavy_check_mark: مرور:white_heavy_check_mark: دروس دوازدهم باشه و هر مطلبی ک مربوط به امتحانات نهایی سال تحصیلی :digit_nine: :digit_eight: /:digit_nine: :digit_nine: هست:star_and_crescent: :star_and_crescent:
:sparkles: :sparkles: ب امید اینکه چندین سال بعد وقتی بچه ها این تاپیک رو میبینن بگن عهه اینا همون نسلی بودن ک خاستن ی کنکور بدن هزارتا اتفاق افتاد :grinning_face_with_sweat: و ب امید موفقیت تمام بچه هآی آلایی و کنکوری های :keycap_9: :keycap_9:
:double_exclamation_mark: :double_exclamation_mark: موفقیت آلایی ها حتمی است:hundred_points: :hundred_points: -
@Amin-th در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
خو منظورم اینه روزی چند ساعت میخواین بخونین چجوری میخواین بخونین اصن از کجا شروع میکنین