مآجرآهآی من و نهآیی
-
maryam111 پاس شده بودم اونم با ی نمره نسبتا خوب فرای تصورم خوب صحیح کرده بودن
فکر کنم اصلا نگاه جوابام نکرده بود
-
من قراره فردا برم بگیرم. تروخدا دعا کنین حداقل معدلم بالا 14 باشه . کشیدن پایین شرط معدل دانشگاه فرهنگیان رو ... دیگه 14 که میشم نه ؟ #ذهن_های_پریشان
@Sh-E ایشالله خوب بشه
ما مدیرمون پریشب ساعت1 عکسشو فرستاد -
@Sh-E ایشالله خوب بشه
ما مدیرمون پریشب ساعت1 عکسشو فرستاد -
من قراره فردا برم بگیرم. تروخدا دعا کنین حداقل معدلم بالا 14 باشه . کشیدن پایین شرط معدل دانشگاه فرهنگیان رو ... دیگه 14 که میشم نه ؟ #ذهن_های_پریشان
@Sh-E
حتما بالا شدی آجی
غصه نخور -
@Sh-E
حتما بالا شدی آجی
غصه نخور -
دریا دریایی چون تو گفتی باش : /
@Sh-E در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
دریا دریایی چون تو گفتی باش : /
:| :| :| :| :| :|
آفرین چون من گفتم پس حرفم گوش کن :-| -
asma kiani چه مدیر پیگیری ... پیگیره یا میخواسته مدرسه نرین برا کرونا؟
@Sh-E نه پیگیر نه با کرونا کار ازمون بدش میاد گفت شمانیاید من ببینمتون
-
@Sh-E نه پیگیر نه با کرونا کار ازمون بدش میاد گفت شمانیاید من ببینمتون
asma kiani فک کن گقتم میخوام اعتراض بزنم گفت ولش کن حالا که قبول شدی
نیامزاحم مام شو -
asma kiani فک کن گقتم میخوام اعتراض بزنم گفت ولش کن حالا که قبول شدی
نیامزاحم مام شوasma kiani فک کنم این دقیقا حسیه که اون معاون عفریته مون مخصوصا نسبت به من داشته باشه ... خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ . ولی خب فردا میرم مدرسه یه دور از دیدارم مستفیضش میکنم ... چندوقته گند نزدم به هیکلش . فک کنم دلش برام تنگ شده باشه ... خخخخخخخخخخخخخخ
-
asma kiani فک کنم این دقیقا حسیه که اون معاون عفریته مون مخصوصا نسبت به من داشته باشه ... خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ . ولی خب فردا میرم مدرسه یه دور از دیدارم مستفیضش میکنم ... چندوقته گند نزدم به هیکلش . فک کنم دلش برام تنگ شده باشه ... خخخخخخخخخخخخخخ
@Sh-E ایول برو حالشو بگیر من که خیلی کیف میکنم
حس خیلی خوبی داره -
حس خیلی خوبی دارهasma kiani آخ آخ ... بدو بیا که یه خاطره ی توپ برات دارم ...
دو ماه بعد از اینکه مدرسه ها تعطیل شد، اوایل اردیبهشت تقریبا ... تو گروه شیمیمون یهو یه پیام اومد به نقل قول از این معاونه که آره تاریخ امتحانای مستمر رو مشخص کنین . منم نه گذاشتم نه برداشتم هر چی از دهنم درومد گفتم . که آره چه عجب بالاخره مدرسه یه حرکتی زد و چشمون به جمال این خانوم روشن و کلیییییییییییی چرت و پرت.
بعدش دوستم سریع اومد پی وی گفت سما گاوت زاییده صد قلو . احمق اینی که پیام داده خود ترابیه . منم رفتم پیامامو هم برا خودم هم از تو گروه پاک کردم . اما گویا قبلش خونده بودشون . بعدش یه متن بلنـــــــــــــــــــــــــــــــــــد بالا نوشته بود که مدرسه همیشه در صحنه حضور داره و کسایی که باید بدونن در جریانن و این حرفا ... قشنگ معلوم بود یه جایی اون پایینه آتیش گرفته ...
بعدش معلم شیمیمون که یکم رابطه ش با من بهتره، بهم پیام داد که سما من که ندیدم ولی مثه اینکه یکی یه همچین پیامی گذاشته . تو میدونی کی بوده؟ منم گفتم نه والا از کجا بدونم، من خودم ندیدم . به مامانمم گفتم تا وقتی که من از اینا دیپلممو نگرفتم عکس خونوادگی که منم توش باشم نذاره پروفایلش یه وقت چک نکنه پروفایلو ...
خلاصه ...
ته خنده بود ...
هنوزم یادم میاد اشک رو گونه هام جاری میشه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ -
حس خیلی خوبی داره -
asma kiani آخ آخ ... بدو بیا که یه خاطره ی توپ برات دارم ...
دو ماه بعد از اینکه مدرسه ها تعطیل شد، اوایل اردیبهشت تقریبا ... تو گروه شیمیمون یهو یه پیام اومد به نقل قول از این معاونه که آره تاریخ امتحانای مستمر رو مشخص کنین . منم نه گذاشتم نه برداشتم هر چی از دهنم درومد گفتم . که آره چه عجب بالاخره مدرسه یه حرکتی زد و چشمون به جمال این خانوم روشن و کلیییییییییییی چرت و پرت.
بعدش دوستم سریع اومد پی وی گفت سما گاوت زاییده صد قلو . احمق اینی که پیام داده خود ترابیه . منم رفتم پیامامو هم برا خودم هم از تو گروه پاک کردم . اما گویا قبلش خونده بودشون . بعدش یه متن بلنـــــــــــــــــــــــــــــــــــد بالا نوشته بود که مدرسه همیشه در صحنه حضور داره و کسایی که باید بدونن در جریانن و این حرفا ... قشنگ معلوم بود یه جایی اون پایینه آتیش گرفته ...
بعدش معلم شیمیمون که یکم رابطه ش با من بهتره، بهم پیام داد که سما من که ندیدم ولی مثه اینکه یکی یه همچین پیامی گذاشته . تو میدونی کی بوده؟ منم گفتم نه والا از کجا بدونم، من خودم ندیدم . به مامانمم گفتم تا وقتی که من از اینا دیپلممو نگرفتم عکس خونوادگی که منم توش باشم نذاره پروفایلش یه وقت چک نکنه پروفایلو ...
خلاصه ...
ته خنده بود ...
هنوزم یادم میاد اشک رو گونه هام جاری میشه خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ@Sh-E ایول دمت گرم منم کلی خندیدم
من با معلم زیستمون لجم
یه بار امتحان داشتیم واسه این که لجشو درارم شروع کردم به تقلب
یه جوری که ضایع باشع و بفهمه سر جلسه قیافش با لبو فرقی نداشت
اونم نمره ماهیانه بهم 1 داد
منم قیافه گرب شرک گرفتم رفتم پیشش که ای خانوم توروخدا من که درسم اله منکه بلم این طوری نکنید گناه دارم یه سری چرتو پرت دیگه
اون که فک کرده بود سرم به سنگ خورده گفت برو حله
ولی ای دل غافل که من یه بسته آدامسیو که آماده کرده بودم زدم به مانتویی عزیز تر از جونش -
@Sh-E ایول دمت گرم منم کلی خندیدم
من با معلم زیستمون لجم
یه بار امتحان داشتیم واسه این که لجشو درارم شروع کردم به تقلب
یه جوری که ضایع باشع و بفهمه سر جلسه قیافش با لبو فرقی نداشت
اونم نمره ماهیانه بهم 1 داد
منم قیافه گرب شرک گرفتم رفتم پیشش که ای خانوم توروخدا من که درسم اله منکه بلم این طوری نکنید گناه دارم یه سری چرتو پرت دیگه
اون که فک کرده بود سرم به سنگ خورده گفت برو حله
ولی ای دل غافل که من یه بسته آدامسیو که آماده کرده بودم زدم به مانتویی عزیز تر از جونش -
asma kiani واااااااااااااااااااااااااااای . نه خدایی این جرکت رو تا حالا نزده بودم! حیف شد . اصلا برا این موردم که شده یه سال دیگه باید برم مدرسه ...
@Sh-E تازه این حرکت کوچکیه من سر همه معلما بلا اوردم
-
@Sh-E تازه این حرکت کوچکیه من سر همه معلما بلا اوردم
-
asma kiani باس بیایم جای شما درس پس بدیم پس بانو ...
@Sh-E عزیز دس پروده ایم
یکی از معلما بهم گفت 5 ماه راحت میخوابم استرس ندارم فردا قراره چه بلایی سرم بیاد -
تاسف
asma kiani