مآجرآهآی من و نهآیی
-
حبه انگور_ در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
حبه انگور_ چطوری میشود ده تا فسفات رو چسپوند به شش تا مولکول پنج کربی به طوری که هر مولکول هم یک فسفات بیشتر بهش نچسپیده باشه؟؟؟!!! اگه هر مولکول یک فسفات بهش بچسپه پس شش تا فسفات مصرف میشه و چهار تا اضاف میاد!درسته؟
بله کاملا درسته و شما کاری به کار اون چهارتا فسفات اضافه نداشته باش چون برای کنکور رفرنس کتابه و کتاب همچیزی در این باره نگفته
@Kosar-Kelyabi سلام اجی تموم کردی؟؟
-
حبه انگور_ چطوری میشود ده تا فسفات رو چسپوند به شش تا مولکول پنج کربی به طوری که هر مولکول هم یک فسفات بیشتر بهش نچسپیده باشه؟؟؟!!! اگه هر مولکول یک فسفات بهش بچسپه پس شش تا فسفات مصرف میشه و چهار تا اضاف میاد!درسته؟
بله کاملا درسته و شما کاری به کار اون چهارتا فسفات اضافه نداشته باش چون برای کنکور رفرنس کتابه و کتاب همچیزی در این باره نگفته
@Kosar-Kelyabi پس اگه گفت تو چرخه کالوین در ازای تولید یک گلوکز چنتا فسفات تولید میشه نباید این چهار تا رو با بقیه فسفات ها جمع زد؟
-
@Kosar-Kelyabi پس اگه گفت تو چرخه کالوین در ازای تولید یک گلوکز چنتا فسفات تولید میشه نباید این چهار تا رو با بقیه فسفات ها جمع زد؟
نه نباید جمع بزنی
-
AMH در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi سلام اجی تموم کردی؟؟
سلام عزیزم نه من بیشتر فیلم دیدم الان دارم شروع میکنم به مرور اخه اقای امینی خیلی تو فیلماشون کامل درس دادن برا امتحان
@Kosar-Kelyabi اها عزیزم ایشاللع زود تموم کنی
-
@Kosar-Kelyabi نه هنو اجی
-
AMH در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi نه هنو اجی
خب غصه نخور به امید خدا زود تموم میشه
@Kosar-Kelyabi ممنون از دل گرمیت
-
نه نباید جمع بزنی
@Kosar-Kelyabi چهارتا فسفاته چی میشه؟
یه سوال دیگه
کتاب گفته عدد اکسایش اتم کربن در مولکول قند.نسبت به کربن در co2کاهش یافته است
الان اومن کاهش منظورش اینه که کم شده است یا منظورش اینه که الکترون گرفته است؟ -
یه سوال دیگه
الان اومن کاهش منظورش اینه که کم شده است یا منظورش اینه که الکترون گرفته است؟حبه انگور_ داداش تو چه کردی تمومیدی؟؟؟
-
یه سوال دیگه
الان اومن کاهش منظورش اینه که کم شده است یا منظورش اینه که الکترون گرفته است؟حبه انگور_ در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
یه سوال دیگه
الان اومن کاهش منظورش اینه که کم شده است یا منظورش اینه که الکترون گرفته است؟چهار تا فسفات به ما ربطی نداره که چی میشه خودتو درگیرش نکن...
برای سوال دومت باید بگم هر دو جمله درسته وقتی میگع عدد اکسایش کاهش یافته یعنی کربن الکترون گرفته و عدد اکسایشش منفی تر شده شبیه همون چیزی که تو شیمی داریم
کاهش به معنای گرفتن الکترون یا منفی تر شدن عدد اکسایشه -
حبه انگور_ داداش تو چه کردی تمومیدی؟؟؟
AMH نه بابا
من تا الان تموم وقتم رو گذاشتم روی فصل پنج و شیش
اخه به لطف کرونا هم باید یادش بگیرم هم مسلط شم هم مرورش کنم!!
اولین باره دارم مطالب این فصلا رو میخونم -
حبه انگور_ سلام اون چهار تا در بستره سبزدیسه میمون و وقتی لازم باش از این pها برای ساخته شدن atp استفاده میشه
فک کنم این طوری باشه -
AMH نه بابا
من تا الان تموم وقتم رو گذاشتم روی فصل پنج و شیش
اخه به لطف کرونا هم باید یادش بگیرم هم مسلط شم هم مرورش کنم!!
اولین باره دارم مطالب این فصلا رو میخونمحبه انگور_ اها موفق باشی نجوش همه همینن
-
reyhanehbayat در مآجرآهآی من و نهآیی گفته است:
@Kosar-Kelyabi
81Sobhan
Mbf
بچهاا یه مشکل برام پیش اومدع برام دعا کنیدخدا بد نده عزیزم ...
انشاالله که هر چه زودتر حل بشه مشکلت@Kosar-Kelyabi
توکل ب خدا
-
@Kosar-Kelyabi
توکل ب خدا
reyhanehbayat خو اجی ماهم که کلا نبودیم دعا کنیم
-
reyhanehbayat خو اجی ماهم که کلا نبودیم دعا کنیم
AMH
عابجی توام دعام کن